Показать сообщение отдельно
Старый 20.03.2013, 21:22   #99
Рост ®
Старейшина

Вы сказали Спасибо: 13
Поблагодарили 307 раз(а) в 99 сообщениях
Отправить сообщение для Рост ® с помощью ICQ
По умолчанию Re: Крупный тест виброизоляции

Думаю, всім відомо, що продажами, просуванням і т.п. я не займаюсь.
Тому, як в інсталятора, зацікавленість є лише в якісних речах, не в тих, на яких можна найбільше заробити, а в тих, які дають результат.
Так от. З 2005-го року працюю з СТП. З того часу до сьогодні у мене не було жодної причини нарікати на ці матеріали. Тобто реально, жодної.
Стабільно користуюсь МП, М1, М2 (або Сілвер і Голд), ПБ2, Бітопласт 5Л, Маделін, Сплен (як термоізоляція під стелю). А як шумоізоляцію краще використовувати войлок меблевий. Усілякими "бутербродами" не користуюсь, типу бімастів і т.п, тому що це не по технології. Якщо на якомусь місці потрібен бутерброд, значно краще зробити його, накладаючи шар за шаром в потрібній послідовності.
Зрідка, при нагоді, пробую інші матеріали. Але дуже зрідка, тому що нічого кращого не появилось. Або гірше за якістю (не клеїться нормально, щільність матеріалу не та), або, якщо по якості близько, то, знову ж, бренди нові, нема гарантії стабільності, та й якщо би воно було явно краще, а так міняти шило на мило, вивчати властивості нового матеріалу, розробляти схеми використання, коли все вже розроблено і працює.
Рост ® вне форума   Ответить с цитированием Вверх