Показать сообщение отдельно
Старый 14.01.2013, 08:14   #12
Рост ®
Старейшина

Вы сказали Спасибо: 13
Поблагодарили 307 раз(а) в 99 сообщениях
Отправить сообщение для Рост ® с помощью ICQ
По умолчанию Re: Денні ходові вогні - дешево і сердито

Рома, коли ти зміниш свій статус на "готов поспоріть - 2"?

Ти дійсно думаєш, що даєць серед біла дня буде перейматися, світять мої фари дальнім в пів накала, чи ближнім? Особливо на фоні повального бидлоксенону і невідрегульованих ближніх Штатні фари будуть світити і цього достатньо, щоб за зовнішніми ознаками залишатись в рамках закону.

ПС. - І як ви живете при таких поганих законах? - Ми їх погано виконуємо.
ППС. Урочисто присвоюю тобі звання заслуженого троля 80-го левела. Можеш почивати на лаврах.

ПППС. Шановні балакуни, ті, кому дана тема не цікава в силу причин "нафіг треба, я їжджу на ближньому", "у мене штатані дхв", ітдітп. А що ви в цій темі робите? Чат же є!

Добавлено через 8 минут
Цитата:
Сообщение от molinero Посмотреть сообщение
Ідея хороша, але в мене запитання до законно творців. Якщо DRL відомого виробника, мають європейські сертифікати і встановлені згідно трохи же європейських стандартів, то чому вони поза законом?
Якщо поставити себе на місце законотворців, то логіка прослідковується.
Припустимо, дозволили ставити все, що душа забажає. І що заважає Васі з Кацапєтовки поставити два діодики по 5 грн/шт, помітні хіба під мікроскопом, видаючи їх за ДХВ? Дозволити лише сертифіковані? Нічого не заважає надрукувати на всемогутньому пентіумі лівий сертифікат, яким парити мізки дайцям. І так далі.
Не всі ж свідомі громадяни.

Последний раз редактировалось Рост ®; 14.01.2013 в 08:23. Причина: Добавлено сообщение
Рост ® вне форума   Вверх