Показать сообщение отдельно
Старый 12.01.2013, 20:56   #4
Рост ®
Старейшина

Вы сказали Спасибо: 13
Поблагодарили 307 раз(а) в 99 сообщениях
Отправить сообщение для Рост ® с помощью ICQ
По умолчанию Re: Какое Авто купить?

Цитата:
Сообщение от kokc123 Посмотреть сообщение
Вот я надумал поменять авто.Всю жизнь хотел Хетч.дениг 5 тыщ зелени.естесно буду брать б.у. мечтаю про Шкоду Фабию предпоследней модели-но цена там высокая.12шка тоже устраивает.но все отговоривают от 10того семейства.типа много косяков с ними.все советуют Ланос или Сенс.но их дизайн меня нерадует-а точнее вобще ненравица.на что еще можно обратить внимание в етом диапазоне цен?
Не треба Сенс. Епілептик на кривих ходулях. Якщо в цьому кузові, то тільки Ланос, з опелівським двигуном-коробкою. Але косяків по дизайну і зручності користування там теж вистачає. Ну і не знаю, як він себе поведе, якщо поставити нормальну підвіску, але на штатній машина придатна тільки для бездушного переміщення свого тіла з точки А в точку Б. Типу американець - вже загальмував, але ще секунд тридцять коливається вперед-назад Утрирую, але...

За ці гроші краще брати десятку. Її і утримувати в робочому стані буде дешевше, і запчастин напівспортивних, які суттєво покращують поведінку машини вистачає. З 16-клапанником.
Рост ® вне форума   Вверх