Показать сообщение отдельно
Старый 11.01.2013, 13:03   #20
Valera

Вы сказали Спасибо: 301
Поблагодарили 35 раз(а) в 32 сообщениях
По умолчанию Re: по поводу блинов

Цитата:
Сообщение от neovaldemar Посмотреть сообщение
про какие знания может идти речь в песочнице

Добавлено через 2 минуты

посколько я юрист, ваша цитата применительно к моей професии выглядит так: Вы приходите ко мне на консультацию, задаете вопрос, а я Вам отвечаю: идите учите кодекс, выучите - приходите спрашивайте! )
якщо ви юрист, знайдіть час і проаналізуйте свою ситуацію. якщо ж ні -з цього висновок : йдіть до компетентного інсталятора, заплатіть 100- 200 у.е. і задавайте неадекватні запитання.

коли до вас звертається клієнт, ви ж повинні визначити якого характеру у нього проблема, чи входить ця проблема до компетенції вашої професії... ви ж юрист, можете розібратися, що є різній предмет спору. що є певна послідовність розгляду справ у суді, що є певний порядок посвідчення прав і фактів .що мають юридичне значення... от і у автозвуці точно так. треба знати. що ви хочете. а потім вирішувати і запитувати. як це зробити...

ваше запитання можна прирівняти до того. що я б прийшов до вас і думав, що ви суддя чи прокурор.. і сказав.. ну виріште це питання... давайте визнаєм якесь право власності... що вам важко!:?::

Последний раз редактировалось Valera; 11.01.2013 в 13:09.
Valera вне форума   Вверх