І це правильно, порядок має бути
Я и Анді говорили дещо про інші речі. Я просто за слово зачепився, тому і встряв

Він мав на увазі повну відсутність сцени, я - виступав проти її домінування.
При хорошому тональному балансі, який крім характеру використаної апаратури, досягається хорошою ФЧХ системи, кожен інструмент дуже чітко локалізується. Більше того, локалізація є точкова. Тобто, грає скрипка, джерело звуку - точка, а не "десь тут, в межах 20 сантиметрів".
І що з того, що інструменти не стоять так, як стояли в студії, а можуть бути трохи зміщені? Вони все рівно не зліпляться в купу. А от якщо при побудові системи на перше місце вивести рівномірність сцени, забивши на ТБ, то з локалізацією починаються проблема. Тоді реально можна розрізнити 5... навіть не точок, а фрагментів: лівий, зліва від центру, центр і т.д., ви в курсі. А от почути, що на задньому плані, там, в глибині сцени, співають три бек-вокалістки, стоячи поруч одна від одної, і при цьому ви можете точно ткнути пальцем в кожну з них уже неможливо, але оце і є справжня СЦЕНА. А те, що центр тоді не по центру торпедо - ну і фіг з ним.