strict
Я інженер електромеханік. Можеш не напружуватися, намагаючись на пальцях пояснити мені суть роботи двигуна внутрішнього згорання.
Якщо в автомобілі використані свічки не того, що потрібно, типу, наприклад, мають бути з резисторами, а стоять без, і підсилювач ловить завади від розрядів, то він буде ловити їх в будь-якому випадку, усіма своїми каналами.
Якщо проблеми починаються лише при підключенні одного з каналів, то не треба шукати вирішення там, де його нема. Значить проблема з цим каналом, значить десь між акустичними землями виникає різниця потенціалів. Тому треба шукати, звідки вона береться, чи між землею голови і підсилювача, чи лізти в підсилювач, може там десь щось відгоріло.
Чудес не буває, це не метафізика, це інженерна задача. В якій конкретні наслідки викликані цілком конкретними причинами.
Здається. Але це ти, а не я їх даєш. Я про подібне і не заїкався, чи не так?
Щоб визначатися з наступними кроками, потрібно спершу зробити найбільш очевидні. Тобто розібратися з підсилювачем.
Тому що вся автомобільна аудіо-апаратура розрахована на експлуатацію в таких умовах.
Ще раз уважно читаємо автора.
Тобто, наводки появились після чергового апгрейду. Значить раніше їх не було. Це є ознакою, що з автомобілем все в порядку, і не свічках причина?
Саме тому я майже перестав писати на форум.
Я не бажаю тратити час на подібні беззмістовні суперечки.