Показать сообщение отдельно
Старый 21.06.2012, 13:48   #14
Рост ®
Старейшина

Вы сказали Спасибо: 13
Поблагодарили 307 раз(а) в 99 сообщениях
Отправить сообщение для Рост ® с помощью ICQ
По умолчанию Re: Странные наводки, не могу одолеть.

strict
Я інженер електромеханік. Можеш не напружуватися, намагаючись на пальцях пояснити мені суть роботи двигуна внутрішнього згорання.
Якщо в автомобілі використані свічки не того, що потрібно, типу, наприклад, мають бути з резисторами, а стоять без, і підсилювач ловить завади від розрядів, то він буде ловити їх в будь-якому випадку, усіма своїми каналами.
Якщо проблеми починаються лише при підключенні одного з каналів, то не треба шукати вирішення там, де його нема. Значить проблема з цим каналом, значить десь між акустичними землями виникає різниця потенціалів. Тому треба шукати, звідки вона береться, чи між землею голови і підсилювача, чи лізти в підсилювач, може там десь щось відгоріло.
Чудес не буває, це не метафізика, це інженерна задача. В якій конкретні наслідки викликані цілком конкретними причинами.

Цитата:
Сообщение от strict Посмотреть сообщение
Ах, да! Міняти на дорогий підсилювач, кабель купити безоксидий, замінити голову на оптику і т.д? Тобі не здається, що такі поради мають більше комерційний нахил, а ніж науково-практичний?
Здається. Але це ти, а не я їх даєш. Я про подібне і не заїкався, чи не так?
Щоб визначатися з наступними кроками, потрібно спершу зробити найбільш очевидні. Тобто розібратися з підсилювачем.

Цитата:
Сообщение от strict Посмотреть сообщение
Чому б і не поборотись із джерелом поміх, а не тільки із умовами живлення і розходження мас?
Тому що вся автомобільна аудіо-апаратура розрахована на експлуатацію в таких умовах.
Ще раз уважно читаємо автора.

Цитата:
Сообщение от MCuk Посмотреть сообщение
в системе после очередного апгрейда обнаружены наводки
Тобто, наводки появились після чергового апгрейду. Значить раніше їх не було. Це є ознакою, що з автомобілем все в порядку, і не свічках причина?

Саме тому я майже перестав писати на форум.
Я не бажаю тратити час на подібні беззмістовні суперечки.

Последний раз редактировалось sanjk; 21.06.2012 в 14:33.
Рост ® вне форума   Ответить с цитированием Вверх