Показать сообщение отдельно
Старый 16.06.2012, 18:56   #1
Kapi

Вы сказали Спасибо: 41
Поблагодарили 7 раз(а) в 2 сообщениях
Отправить сообщение для Kapi с помощью ICQ
По умолчанию Re: Mazda 3. Цікава Mazda 3 :)

Цитата:
Сообщение от Halin Посмотреть сообщение
я бы все таки купил адаптер рулевых кнопок с поддержкой управления трипом
Ви маєте на увазі цю коробочку?
В описі до неї написано:
Цитата DigitalCar CanSnif - адаптер штатной цифровой CAN-шины / рулевых кнопок, дисплеев
У підтримувальних моделей пристрою Mazda 3 не має. У те що він може розуміти посили can-кнопок на кермі я ще вірю, хоча мені і не треба, так як резистивні. Але до чого туn напис "дисплеев" не пойму.
На форумах згадок про даний пристрій нуль. Гуглив по назві девайсу. Лише пропозиції інтернет магазинів з мінімум опису товару.
Не можу збагнути чим він мені допоможе? Невже за його допомогою я зможу позбутися плати магнітоли та плати передньої панелі, але залишити штатний дисплей і на нього буде виводитися інфа з клімату та TRIP, а також задію кнопки на кермі. Тоді получається DigitalCar CanSnif має приєднуватися з одного боку до ПК через USB, з другого до резестивних кнопок на кермі. Окрім цього DigitalCar CanSnif має приєднуватися до can шини авто (для отримання інфи про кліму і тріп) з одного боку, а з іншого до штатного маздівського дисплею (для виведення інфи).
Здається мені шо дурниці пишу і цей пристрій не вміє робити все те що я описав.

Друга коробочка, яку я нагуглив має назву CAN-BUS-LINE для Mazda 3
В описі зазначено:
Цитата Если у вас mazda3, экран которой управляется не по can шине, а вставляется в магнитолу, то к сожалению наш адаптер вам не подойдет.
У мене здається вставляється саме в магнітолу. До того ж в описі нічого не сказано про індикацію клімату на штатний дисплей, а лише про TRIP.

Haline поясніть будь ласка чи ті коробочки я найшов шо ви мали на увазі і що вони насправді вміють? Чи вдасця мені позбутися двох плат штатної магнітоли, але зберегти штатний екран і всю його індикацію?
Kapi вне форума   Ответить с цитированием Вверх