Показать сообщение отдельно
Старый 23.06.2009, 11:30   #33
Рост ®
Старейшина

Вы сказали Спасибо: 13
Поблагодарили 307 раз(а) в 99 сообщениях
Отправить сообщение для Рост ® с помощью ICQ

Цитата:
Сообщение от Arrt
Думаю, что его звук вы итак периодически слышите, если смотрите телевизор. Uksus профессионал, но его профессия не воспроизводить, а записывать звук. Поэтому его и достают "танцы с бубном" вместо прочитать учебник.
То тепер в нього в машині звук, як в наших телевізорах? Понятно

Справа в тому, що звукорежі не прилітають до нас з планети Звукорежії, уже від народження наділені ідеальним слухом і усіма іншими атрибутами. Вони такі ж люди, як і всі інші. Тому суб'єктивні. Добре, добре - професійно суб'єктивні
Наприклад, декілька профі, б'ючи себе п'ятками в груди, доводили мені, що сигма-дельта звучить краще за R2R. Ну вони дійсно так чують, щасливці, але ж я не зобов'язаний приймати для себе їхній суб'єктивізм тільки на основі того, що в них є диплом, правда?
Крім того є чимала різниця між звукозаписом і апаратурою для цього діла, і автомобільним звуковідтворенням зі своєю, дуже специфічною апаратурою. Тому то і доводиться часто говорити про явища, яких в студійному звукозаписі немає в силу зовсім іншого середовища. І ці явища треба якось означати, щоб відділяти їх від інших.
Ну добре, я своє сказав, далі не цікаво
Буду з нетерпінням чекати можливості послухати телевізор в машині Уксуса Жарт. Надіюсь, коли мені випаде можливість відвідати славний Київ, він не відмовить мені в цьому :yes:
Рост ® вне форума   Ответить с цитированием Вверх