Хлопці ви мене не так зрозуміли.... я важко працюю і заробляю достатньо, 150 на кабак завжди є в кишені
Нарахунок пріоритетів, треба змиритися з тим, що кругом аудіофілів є ще світ простих смертних любителів....
Якшо тут дають поради тільки продвінутим аудіофілам, які пакують в музику по декілька тонн вічно-зелених, то так і кажіть

З таким підходом можна забракувати 95%, які тут присутні, тому що для когось 20000грн. в музику - це тільки фронт

Сама ах..на музика, яка вмене була - це піонер5 - магнат класік16 - саб12 макаудіо - підс оріс - під мак. приблизно 700у.е. Грало це все для мого вуха, добре

Було це 6 років тому. Потім це все відійшло на другий, а може і на третій план

Зараз хочу знову тим побавитись... хочеться на порядок кращого звуку ніж у мене був...
Ще раз повторюсь я не спортсмен

В своє виправдання, можу сказати, що знаючи себе, якщо дуже сподобається можу потратити на машину не одну штуку...

А тепер по ділу:
ГУ штатне - Helix DB4 - компонентний фронт з поканальним підключенням - двох канальний підсилювач в мості на саб
Помагайте з фронтом... і з сабом. Запропонований МТХ я так і не знайшов, Монокор не підходить для клубної музики...
Помагайте....