Показать сообщение отдельно
Старый 10.07.2007, 00:18   #12
Рост ®
Старейшина

Вы сказали Спасибо: 13
Поблагодарили 307 раз(а) в 99 сообщениях
Отправить сообщение для Рост ® с помощью ICQ
По умолчанию Re: Барабаны, барабаны или мужик.

Цитата:
Сообщение от Alexx
Сейчас где-то за зеркалами. (ну, мож льстю себе, но, где-то там )
Цитата:
Сообщение от Пасечник
У меня первый барабан на ручке зеркала а последний на ручке двери.
З відключеними твітерами? Якщо так, я приїду пожати ваші мужні руки
А якщо це твітери розтягують сцену, то це просто не зведені компоненти.
А оскільки високочастотна складова удару барабана (а пресловуті барабани - це ж зовсім не бас-бочка, чи не так?) на цих треках має більшу вагу, так би мовити, то і здається, що вони, ті барабани, від стійки до стійки.
В Алана Парсонса є трек, де бочка гуляє від краю до краю сцени. Це більш показово. Ну або твітери відключити.
Наведу ще приклад з власного життя. Коли в мене стояли підсидільники. Простий розворот твітерів (були вздовж скла, поставив в салон навхрест між водієм і правим пасажиром) створив ілюзію ширшої сцени. Тільки коли я наслухався купище музичного матеріалу. послухав багато правильних машин, аж тоді зрозумів, що це, власне, ілюзія, викликана незведеними компонентами.

Цитата:
Сообщение от Пасечник
А сцена таки да, по торпеде гуляет Близко, но тяпа есть тяпа.
Тяпа, звісну, поганенька машина для звуку, але тут не тільки в ній справа. З мідами в кіках сцена буде глибшою, але все ж теж вузькою.

ПС. Просто висловлю деякі власні думки, не претендуючи на істину. Підсидільні міди можна застосовувати лише в 3-смуговій системі, краще, якщо напрямлені вперед (хоча від машини залежить). В 2-полосці - це просто бюджетний варіант отримати хороший бюджетний рівень звучання. Але не більше.
Мені просто шкода, коли люди читають і чують від інших про хороший тональний баланс, широкі і глибокі сцени, хочуть досягнути цього, але вибирають засоби, які це не можуть забезпечити.
Хоча це, звісно, кроки на шляху і без них ніяки не обійдешся.
Рост ® вне форума   Ответить с цитированием Вверх