До інсталу ще далеко.
Поки що це лабораторія на колесах.
Дехто міг бачити це все в Чернівцях, хоча там воно більшість часу стояло стидливо прикрите акустично-прозорою тканиною.
Тоді була основна проблема - горб на 250-300 Гц. Ну, ще тоді був горбик на 4 кГц, з яким до поїздки розібратися не встиг, тому просто прибив рівень твітерів. Зараз уже все в порядку. А от з горбом на верхньому басі була проблема. Яка на даний момент теж практично вирішена.
Якщо таки комусь цікаво, то правий динамік (він і зараз ще такий) в старому оформленні, порт налаштований на 26 Гц, частота зрізу 35 Гц.
Лівий динамік уже стоїть зовсім по-іншому. От якби хтось мені до поїздки в Чернівці сказав, що звучання мідів можна покращити в рази, практично, не повірив би. Хороший динамік, у відповідному для себе акустичному оформленні, для якого він і спроектований виробником - що тут покращувати? А таки можна. Хорошому чоловікові за хорошу пораду, на що звернути увагу, я ще подякую при зустрічі. Але таки нема меж досконалості.
Так що нове оформлення виглядає таки хитро. Навіть писати про нього не буду, тому що там все зроблено так ніби всупереч здоровому глузду. І вже передбачаю, як набіжить купа теоретиків, щоб розказати, що цього бути не може і при такому встановленні все буде погано. Просто все дороблю, а тоді вже поговоримо