Тема: SQC EMMA
Показать сообщение отдельно
Старый 22.03.2009, 15:51   #20
Рост ®
Старейшина

Вы сказали Спасибо: 13
Поблагодарили 307 раз(а) в 99 сообщениях
Отправить сообщение для Рост ® с помощью ICQ

Цитата
Сообщение от olddad
Цитата:
Сообщение от Рост ®
... Але ми вже маємо спл-клуб, де є частина учасників, які поважають себе і роблять культурний інстал, але друга частина приїжджає з клубками дроту по салону.
Ростик! Все уже давно знают твою "любовь" к СПЛ клубу, так что, это холостой выпад.
Саша! Ми про це з тобою вже говорили не раз! Свою найпершу чашку і одразу за перше місце я отримав з рук Генадія Долі, тому ніяк погано до спл-клубу я відноситись не можу. І атмосфера, яка царить тут мені найбільше до душі. І знаєш як кажуть - б'є, значить любить От я і критикую за ті моменти, які вважаю недоробками.
Цитата
Сообщение от olddad
Кстати, а кому какое дело до клубков провода, кроме самого участника, ведь, как я понял, судить планируется только Звук? Разве что, зрителям на площадке (если, конечно, и в этом классе обяжут поработать 2обезьяной в клетке" "лохам на радость"
До клубків кабелів є діло мені, наприклад - це авторитет галузі. Щоб на відповідальних і толкових людей не переносили нездорові стереотипи.
А стосовно "мавпи в клітці" - тут ти зовсім неправий. Це нормально, раз ти вже приїхав не на приватну клубну зустріч любителів звуку, а на відкриті змагання, показати свій автомобіль бажаючим є правилом хорошого тону. А те, що серед бажаючих побачити бувають спеціфічні особистості - так це вже федерація, яка проводить змагання винувата. Яка замануха, такі і глядачі. На кого розрахований гупаючий на одній ноті Урал і роздягнуті до трусів дівчата? Така публіка і приходить. Ні, я проти дівчат нічого не маю, але до чого тут практично стриптиз і автозвук?
І тут теж спл-клуб відрізнявся в позитивну сторону, хоча дешевий популізм був, але було і трохи нормальної програми, з нормальним ведучим.
Зрештою, ми відхилилися від теми, і в цьому, злий і недобрий модераторе, винен ти!
Цитата
Сообщение от olddad
Введут оценку инсталла и бонусы - все, пиши пропало, опять будут сопли и споры типа "звук у меня лучше, я на проводке бонусы потерял",
Как вариант - просто обязать, чтобы система была БЕЗОПАСНОЙ и достаточно.
Я теж про це кажу - всього декілька пунктів стосовно безпеки проводки, її прихованого монтажу і безпеки інсталу. Бо як інакше зобов'яжеш? Недопуском до участі? Тут ще більше сопель буде
Цитата
Сообщение от Brat_MM
звучащая машина должна стремиться быть красивой и изящной! Согласитесь!
Тоді це вже не буде клас "соунд онді". Для змагань в красивості є всі інші класи. І, зрештою, перефразуючи Сашу скажу, що "а кому какое дело до" того, красивий інстал, чи ні "кроме самого участника, ведь, как я понял, судить планируется только Звук?"
Рост ® вне форума   Ответить с цитированием Вверх