Щось не так. Не може бути, щоб не було передбачено технології, як знати агрегат, який може вийти з ладу. Треба серйозніше розібратися з тими дверима.
Вартість залежить від того, що доведеться робити. Буває, в такому випадку всю голову доводиться перетрясти, щоб щось путнє отримати в результаті. Взяти ту ж Мазду. А в Тойотах взагалі рівень сигналу 0,5В, доводиться ставити попередній підсилювач...
Думаю, взятися за це може будь-який хороший фахівець від радіоапаратури, що добре розбирається в схемотехніці.
Я не знаю тої акустики, тому про неї конкретно сказати нічого не можу. Я просто критично висловився щодо підходу описаних в статті установщиків. Особисто я більше працюю з німецькими брендами, апаратура яких має хороше співвідношення якості і ціни.
А щоб точно визначитись, що і як ставити, доведеться чітко сформулювати очікування від майбутньої системи - що потрібно отримати в результаті. Це буде класична аудіо-система? Тоді фронт + сабвуфер. Пацаномобіль? Тоді пофіг, головне побільше динаміків. Відеосистема? Тоді 5+1 - фронт, тил, центральний канал і сабвуфер.
І починати одразу будувати систему, виходячи із вибраної стратегії. Щоб потім не переробляти.