Показать сообщение отдельно
Старый 12.06.2007, 12:41   #5
Рост ®
Старейшина

Вы сказали Спасибо: 13
Поблагодарили 307 раз(а) в 99 сообщениях
Отправить сообщение для Рост ® с помощью ICQ

Цитата:
Сообщение от Greck
Да моторчик стеклоподьемника не снимается, он прикручен с другой стороны филенки, двери! Ну думаю через отверстие для динамика ченить да получится проклеить.
Щось не так. Не може бути, щоб не було передбачено технології, як знати агрегат, який може вийти з ладу. Треба серйозніше розібратися з тими дверима.

Цитата:
Сообщение от Greck
Все по серьезному, интересно где за это смогут взяться и сколько это будет стоить?
Вартість залежить від того, що доведеться робити. Буває, в такому випадку всю голову доводиться перетрясти, щоб щось путнє отримати в результаті. Взяти ту ж Мазду. А в Тойотах взагалі рівень сигналу 0,5В, доводиться ставити попередній підсилювач...
Думаю, взятися за це може будь-який хороший фахівець від радіоапаратури, що добре розбирається в схемотехніці.

Цитата:
Сообщение от Greck
То есть ты не реккомендуешь ставить такие 3-х посолники как в статье? я в инете поглядел они 280уе стоят, + есть такой же комплект 2-х полосных для задних дверей... задние стоят в два раза дешевле...?

может купить комплект перед+зад и не выдумывать лишнего?
Я не знаю тої акустики, тому про неї конкретно сказати нічого не можу. Я просто критично висловився щодо підходу описаних в статті установщиків. Особисто я більше працюю з німецькими брендами, апаратура яких має хороше співвідношення якості і ціни.
А щоб точно визначитись, що і як ставити, доведеться чітко сформулювати очікування від майбутньої системи - що потрібно отримати в результаті. Це буде класична аудіо-система? Тоді фронт + сабвуфер. Пацаномобіль? Тоді пофіг, головне побільше динаміків. Відеосистема? Тоді 5+1 - фронт, тил, центральний канал і сабвуфер.
І починати одразу будувати систему, виходячи із вибраної стратегії. Щоб потім не переробляти.
Рост ® вне форума   Ответить с цитированием Вверх