Я не побачив, що тема стара, просто перейшов сюди по посиланню з іншої
Стосовно тракту з прохідною керамікою - дивне запитання, практично будь-які сучасні голови, більшість підсилювачів.
Я про це і писав. Якщо тракт сучасний штатний, в заводському виконанні, 284-і мають перевагу, в силу певної своєї мильності вони глушать різкість тракту, а не показують його огріхи у всій красі.
Конкретика? Ну хоча б... Захотів порівняти, чим таки відрізняються МТ12 від старих МТ11. Сунув їх в свій тракт, був сильно здивований, наскільки гарно звучать в принципі досить бюджетні твітери, єдиний мінус - малюють трохи завеликі образи, але тембрально дуже непогано. Потім вони ж, підключені прямо до Піонера БТ700, чи щось вроді того, досить таки конкретно зацикали. А от 284-ті в такому простому тракті поводять себе значно краще, в силу описаних вище причин.
Стосовно індивідуального підходу до вибору апаратури - це очевидно. Про це я і писав, якщо весь тракт буде в заводському виконанні, то ДТ284 цілком можуть звучати приємніше навіть МТ23-х, а то і Супрім чого доброго
ПС. В суперечки вдаватись не буду, когось в чомусь переконувати бажання не маю жодного