В ті часи, коли концепція моєї системи була іншою і передбачала сабвуфер, розміщений в багажнику, робив я для себе шалений по трудозатратах ящичок під нього.
Оскільки нинішня і остаточна концепція передбачає кардинально інше рішення щодо сабвуфера в моєму автомобілі, цей красивий витвір автозвукового мистецтва

загромаджує мені прохід в гаражі.
Тому продаю.
Лівий кадр колажу - власне ящик, скруглена частина зроблена з фанерних відрізків, склеєних і скручених між собою. Ящик робився чи не два тижні.
Наступні два кадри - процес виготовлення полички.
А тепер готовий варіант.
В такому стані, як воно є, тобто, практично готове до перетягування шкірою/вінілом/алькантарою, готовий віддати за 400 уо. Без торгу, це неймовірний кусок роботи, і так, можна сказати, даром віддаю.
Якщо довести до остаточного варіанту, готового до встановлення, то ціну треба буде оговорювати додатково. Хоча це треба би робити вже в тій машині, в яку буде ставитись, бо пару міліметрів туди, пару сюди можуть зіграти не дуже хорошу роль.
Склад: ящик сабвуфера, кришка багажника, розділена на дві частини, права боковина. Все стоїть вище, ніж штатні боковини і поличка зубила, як раз на рівні верху заднього сидіння, а не нижче, як з заводу, щоб ефективніше використовувати місце в багажнику.
Ага, не пригадую, який там об'єм ящика. Вроді мав би бути порядка 20 літрів. Завтра прикину, чи навіть поміряю водою, якщо влом не буде