Показать сообщение отдельно
Старый 12.03.2011, 23:56   #8
Cobox
Штырлиц

Вы сказали Спасибо: 136
Поблагодарили 355 раз(а) в 191 сообщениях
По умолчанию Re: Вопрос по оценке стоимости системы и компонентам ODR/Pioneer.

Цитата:
Сообщение от Директор Луны Посмотреть сообщение
Я не совсем правильно выразился - в твоём форуме
А ну марш на свой форум Шпиён!

Цитата:
Сообщение от Директор Луны Посмотреть сообщение
Мне смотреть то не надо никуда - у меня в школе по русскому и по пению пятёрки были
Ну кто, на уроках физики и математики пел и на партах надписи писал, изучая русский язык, а кто-то в это время задачки решал, поэтому у кого-то по пению и русскому пятерки, а у кого-то по физике и математике пятерки. Как говорится кто чему учился, тот тому и горазд.

Добавлено через 8 минут
Цитата:
Сообщение от Рост ® Посмотреть сообщение
Стосовно вартості апаратури.
Любі друзі. Доводити, яка вартість апаратури - справа самого учасника. Він повинен представити посилання на компетентні джерела з потрібною інформацією.
Де він відшукує ці джерела - не справа адміністрації СКЧ, а тільки його. Адміністрація лише перевіряє.
Якщо ми наставили апаратуру, яка вже давно не випускається, рідкісну, чи взагалі ексклюзивну, це вже наша проблема. Я в точно такій самій ситуації. І якщо хоч якісь сліди про підсилювач. випуску середини дев'яностих знайти можна, то на "самопальний" ЦАП мені нема чого пред'явити, хіба що власне слово. Ну, хіба можна ще повний перелік комплектуючих, з офіційними цінами, ЦАП зібраний на сучасних деталях, крім самих цапів...

Последний раз редактировалось Cobox; 13.03.2011 в 08:13. Причина: Добавлено сообщение
Cobox вне форума   Ответить с цитированием Вверх