![]() |
Допомога з розміром короба для сабіка
народ, підкажіть, як розрахувати розміри короба для сабіка
Pioneer TS-W2504 SPL хочу робити з фазоінверторами! фанера є варіант дві 10мм клеїти до купи і робити 20мм або просто напросто шукати 15мм або 18 мм підкажіть буду вдячний! інфа: Pioneer TS-W2504SPL Технические параметры: Пассивный сабвуфер Pioneer TS-W2504SPL Pioneer TS-W2504SPL 25 см, 800 Вт, для использования в закрытом корпусе, двойной усиленный диффузор, двойные магниты, обмотка звуковой катушки с керамическим покрытием, литой алюминиевый каркас, алюминиевый радиатор, пружинные клеммы, двойные звуковые катушки (2или 8Ом) Количество обмоток динамика 2 Максимальная мощность [Вт] 2500 Номинальная мощность [Вт] 800 Рекомендуемый тип оформления Закрытый корпус, Фазоинвертор Сопротивление одной обмотки [Ом] 4 Частотный диапазон Гц 18 - 1000 Чувствительность [Дб] 87 Резонансная частота Fs [Гц] 35.6 Результирующая добротность Qts 0.48 Эквивалентный объем Vas 14.63 Размеры отверстия для встраивания Рекомендуемый объем закрытого корпуса [литр] 18.4 Наличие корпуса Без корпус Размерность [Дюймы] 10 Страна Япони Pioneer TS-W2504SPL |
http://www.rockfordfosgate.com/rftech/box_wizard.asp посмотрите может это поможет
|
дякую, зараз буду розбиратись)
|
ця прога розраховує об"єм)) там ще не можна вказати розміри короба з фазіком(
|
альо)
|
Фанеру лучше брать 22мм.А програма по рассчету -JBL SPSHOP.
|
утром посчитаем :)
|
Цитата:
|
Цитата:
читав до неї інструкцію) чуток розібрався...ввів правда не всі дані і щось толку ноль( |
Цитата:
|
Цитата:
|
Цитата:
а підрахувати з фазіком то вже не геометрія)) то вже знання автозвука))) |
Цитата:
|
|
ой)) дуже дякую)))! :yo-ho-ho::friends::beer::beer::beer:
|
з мене пиво)))) :respekt:
але є ще одна думаю(надіюсь) невелика проблема: сьогодні даний сабік пробував качнути, підключив одну катушку в 4 ома, усь DLS RA 30 не сильно його розкручували і він чомусь не сильно але замітно пердить дуже дивно!):shock: може це бути із за того що качалась одна катушка? або через то що немає корпуса? буду вдячний за любі розумні відповіді)) |
|
Цитата:
не надо качать динамик без демпфирования (не в корпусе, не закрепленный) - два этому зверюге надо мощный усь - три |
дякую...зрозумів....тре гроші підзбирати і купити якийсь моноблок ніж, як я раніше хотів (Power Acoustik LT1440/2 або Power Acoustik LT-1920/2)
|
якщо візьму тирсоплиту 22мм замість 20мм фанери) ?
різниця є? якщо так, то в чому? |
Текущее время: 00:43. Часовой пояс GMT +2. |
Перевод: zCarot
autozvuk.org ©