![]() |
Допомога в допрацюванні системи
Машина Логан, голова Alpine CDE-9880R, фронт Hertz DSK 130.1, без підсилювача, за етолон музики берем Олдфілда "Тубулар Белз 2" , відчуваю шо дуже не дотягує звучання, як наприклад прослуховувати на стаціонарних NADовських аппаратах.
Прошу вашої поради, при збереженні голови, на які компонети поміняти фронт (13 чи 16 см)(бюджет 250-300у.е.) і чи обовязково потрібен підсилювач, як що так, то який. |
а чем герц не угодил? разрешите поинтересоваться
|
Цитата:
|
Цитата:
|
Arrt
який? |
Цитата:
|
Разумеется NAD даже в начальных моделях звучит очень сбалансированно и нейтрально, хотя неизвестно какая у вас акустика, а это немаловажно.
При бюджете в 300уе вполне реально приобрести и акустику и усь, пусть бюджетную, но все равно прирост качества будет очень существенным. Иначе более дорогие АС от головы наврядли раскроют свой потенциал. Как пример: компонентная Challenger 16c или MXS-160 (98-105уе) усил. 4-х кан. Challenger 50.4 (160уе). 40 уе остается на провода. Свои Херцы перенести в тыл на подзучку. Ну и главное - правильно установить фронт, если нет собственных навыков - лучше все же обратиться к установщикам. От установки качество звука может даже в большей мере зависеть, чем от аппаратуры. Похожие сочетания можно найти и в линейках Power Acoustic, Art Sound, Velas и т.п. |
SNAKE
коли я формував домашню ситему, я відштохувався від АС дальше підбирався СД і підсилювач. І ціна підсилювача обмежувалась можливістю акустики. Тому мені важко відповісти на дане запитання, тому якщо я не знаю оставляти герци чи ставити щось інше ( тому як поки не має порад) і тоді вже думати про ціну. Якщо мої міркування хибні, прошу поправити |
Pavel
Momus, полочники. Dinaudio моя система не розкрила би |
Цитата:
|
SNAKE
акустика? Морел, Хелікс, Е.О.С. - шо, чи можна обмежитися 5" |
морел рулит-остальное жестковато
|
Цитата:
и прайс на морель сейчас не радует :( |
Цитата:
|
морелів і іншого добра сила силенна, хотілось по конкретніше
|
Цитата:
у эоса-опера, еще лучше миды от оперы и пищи PL-XT. вариантов куча....... |
Цитата:
|
Цитата:
Мидбас Хеликс P205 (5")/P206 (6") ДЛС мидбасы знаю плохо. MS6, RS6 какой-то для двери, а какой-то для ящика. О мидбасах мореля - это к Росту он их любит и может рассказать больше. ВЧ или писчалки в любом случае придётся брать отдельно, поскольку идущие в комплекте и у ЭОС и у Хеликса и у Мореля - рак ушей. Самый бюджет СЧ - это Филипс для WV. Из приличного качества: Морель МТ-22,МТ-23. ДЛС УР-1, ну и ЭОС PL-XT. |
Радити можна будь-що, а от смаки в усіх різні-тут слухати треба. З особистого гіркого досвіду варто відмітити, що достойного звуку з бюджетних компонентів важко добитись ( тобто нереально) ІМХО. Тому варто добре подумати перед покупкою сумнівної продукції зробленої китайськими ручками.
Раджу звернути увагу на комлект Helix P 236 http://magnitola.ua/Helix-P-236-p-7549.html ККК озучува Логан, але там, мабуть, бюджет перевалить за 2 к долярів. Рост має досвід в озвучці цього авта, може він дасть толкові поради http://www.rost.lviv.ua/caraudio/budzhet.html |
Цитата:
|
Текущее время: 09:51. Часовой пояс GMT +2. |
Перевод: zCarot
autozvuk.org ©