![]() |
Багато басу в малій пачці ;))
Останнім часом багато людей пересіло на фронтальні саби і мені подобається така концепція.
Стало питання як запхати скажем 10" вперід в сучасне авто, в яких торпедо таке здоровенне що білььше нічого не влазить. і тут я трохи почитав автозвук і нарив одну темку з ось таким сабомhttp://www.tymphany.com/lat250-002 но правда там була 500 модель....но суть втому що мало вимагає обєму і всамраз залізе під бардачок і навіть місце для ніг залишиться :) що думаєм з цього поводу?, питати чи хтось чув як звучать марно....напевно :) |
щас это разве проблема, 10 дюймов впереди установить?
|
куда 10в октавію впуляти....не вирізая бадачок?
|
у перёд. :D
а чо бардачок? де слушатель, а де бардачок. |
да не подумав, пішов різати капот... :datz:
|
потолок :D
|
Так это мидбас, да и объём ему нужен... Мне Ланзар приходилось ставить плоский в Вольво С40, было интересно...
|
так можна хороший 16см сабік поставити, якщо напряг з місце.
|
Цитата:
2 SOVA покажіть фото інсталу в це вольво, дуже просю :help: |
Фото только на карточке, но этот плоский саб я ставил не в торпедо, а в полку, но так, чтобы занимал места чуть больше, чем фриэйр. Так что в тему только высота динамика - 9 см для 12 дюймов.
|
Цитата:
|
З сабів це делес RW6, навіть вдалося урал нарити, а також пхав кікси 6020.....короче тре шото побільше, пропозиції??
нагадаю що обєму небагато :( |
є 8" яка заграє непогано...цікаво - дивися тест Міши Тарасова - він якраз описував фронтальні саби і варіанти
|
де описував? покажи..
|
|
А які ше саби є з маленьких(мін обєм) знаєте?? може ще якісь варіанти розміщення в мому авто?
|
Цитата:
|
я щас чето завис на мю-дименшеннах плоских. Показал бы, да расстоянье.
|
Цитата:
Suhodolдякую, спробуєм :) HammerСилочку можна? орієнтовна ціна? обєм? як на ваш вкус ці діменшини? :) |
вот этот человечище ими барыжит: http://zvuk.org.ua/forum/profile.php...wprofile&u=331
ну там чето 12-ка баксов 300, 10-ка 200 с хвостиком, а за меньшие не помню. Объемы щадящие, литров 15-20 дл я 12. |
Текущее время: 02:12. Часовой пояс GMT +2. |
Перевод: zCarot
autozvuk.org ©