![]() |
CПЛ авто
Цікаво би було подивитись на якусь серйозно підготовлену машину по звуковому тиску!
|
а що тти там хочеш побачити? Великий фанерний ящик, декілька аккумів, силові провода з руку товщиною и акустичні, як у тебе силові :D
|
Цитата:
Все в кафеле... Вот наш достойный ответ американцам. Комсомольск. 170,1дБ, 3 тонны весом, 30тыс. доляров и 2200 человеко-часов. 2Создатели броневичка:Ребят, не обижайтесь, мы просто шутим. |
Начинай с второй страницы - Там много Фоток
http://foto.mail.ru/mail/foxer87/DD?page=2 |
Цитата:
На Машину Таврію би хотілось глянути... |
Цитата:
|
Я чо питаю. В мене брат молодший 19 років, був зі мною на змаганнях, і я побачив як горіли його очі коли він спостерігав за спл машинами. Він в мене досить скритний, але я думаю що він має в планах щось "мутити", бо гроші він заробляє нормальні і цікавиться постійно в мене "музикою" в машині. Тому я хочу зібрати хоч мінімальну інформацію, щоб вберегти його від помилок.
|
Цитата:
|
Дякую, вже ознайомився. :respect:
Нажаль мій брат в ближайший час нічого не робитиме-розбив вщент чужу машину :( , добре що сам живий залишився, Слава Богу :god: , і всі гроші, які він так довго збирав на власну машину прийшлось віддати :( Вибачте за флуд. |
Текущее время: 11:58. Часовой пояс GMT +2. |
Перевод: zCarot
autozvuk.org ©