![]() |
16-ФІ VS 13-ЗЯ
1.Ітак, помітив, що після того як я обезшумив двері і сорудив там ящики по 9л двері почали провисати і продирати фарбу на порогах.
2.Скільки мідів 16 см я не перпробувава в ящиках в преважної більшості всеодно є гул, навіть при добротності 0,5, зупинився на Хертзах 165Л але вони мене почали не задовільняти по швидкості. 3.Мідбас в дверях якось приївся і хочеться шото нового, тай руки сверблять щось переробити. Собствено що я вирішив, хочу поставити мідбаси на панель, але як завжди місця там не очень, хоча 6-7л на один дін я там вишкрибу. Розраховувати на те, що в 7 л нормально буде працювати 6" думаю що це не можливо тому вихід 5". З достойних і опробуваних маю Хелікс, але цікаво як його спрягти з сабом без утєчки барабанів в багажнік. Варіант 2, поставити 16см в фріеєр в панель :shocked: з сабом подркжити легко(думаю :D ) але як вони будуть працюват в панелі. Цікаво вашу думку :) |
Все теоретические измышления по данному поводу - ты уже озвучил, даже добавить нечего.
А вот практику.... - я ничего подобного не слышал :) Но думаю 5" в ящике - это более разумно, нежели 6" фриэир. Оно ж во фриэире перетряхнет всю торпеду так, что кроме дребезга ниче слышно не будет :) |
суть в тому що в мене Октавія а там і панель складається з декількох частин. Верхня накладка типу з губки і металічний каркас...сьогодні стукав по ній вроді і нічого не дребежить.
Бачив на Ікасці рено19 з мідами 16см в панелі, думаю там ящиком і не пахне.. |
Цитата:
Ящик убирает АЗ. А фришку чем отгораживать? |
|
Цитата:
Цитата:
|
Цитата:
А динамики эти слушать надо в 6 литрах - удивляют :yes: |
Панель-торпедо :) в 6л Ок....де взяти? ценнік?
|
Цитата:
А динамик в польше http://monacor.pl/catalogue-product....=62&SubKtg=512 или в киеве этим Alex.z занимается, но через него очень долго. |
Текущее время: 20:13. Часовой пояс GMT +2. |
Перевод: zCarot
autozvuk.org ©