![]() |
Кики 5.5 литров - кого в них?
Имеем кики в 5.5+ литров. Под 5ки.
Сейчас стоят 205 пресижены но, что-то перестало нравиться. Кого можно попробовать? |
Так это... У тебя ж вроде монобренд на Хеликах вырисовывается...
Морели? Иридиумы? SPXы? Домашка? Хэнд мэйд? А.... :wallbash: |
Цитата:
Только вот только вот насчет того, что ионобренд это хорошо - пока не уверен. Морели - нет Иридиумы - да,6, но не в таврию Остальные по списку - :noidea: |
Алекс, ти ж не новачок так щоб зовсім!
Що означає - перестали подобатись? Бо з цього випливає відповідь на запитання - кого можна попробувати. |
Цитата:
Решительно не хватает фронтального "давилова". Сейчас ,без саба, это особенно чуствуется. Т.е. играет фронт низко, но мощности ему не хватает. |
Дык.... а нет таких. Ну, я не знаю. Или... или.
Ставь саб обратно. |
Re: Кики 5.5 литров - кого в них?
Цитата:
я их живьем не пробовал, нашел по характеристикам. В 4-6 литрах - очень интересно должны играть. |
Цитата:
Хоча і в такому варіанті трохи басити повинно. |
Цитата:
Цитата:
|
У меня тут есть идея...
Короче если не спешишь... или на эти выходные или на следующие проверю... будет пища к размышлениям, а заодно мож и претендент... |
Цитата:
|
Цитата:
только их нигде в наличии не нашел. |
Мені значно більше подобається щось типу ось цього
Fs 54 Qts 0,68 Vas 2,34 Одна така пара мені в руки попалася. Як розумієш, нч вони грають в 3-4 літровому ящику ну дуже... Тільки, як і все хороше, вони уже років 2 як не випускаються :( Тобто, я вважаю, що для автомобіля значно більш придатні діни з малим еквівалентним об`ємом і вищою добротністю. А 5" з резонансною 38Гц - ну це вже трохи перебір. Для домашки воно добре, але не в автомобілі, ІМХО. Хоча можна пробувати, тільки тут уже підбирати треба увесь тракт, бо тиском відсутність чітких нч (що є притаманне усій автомобільній апаратурі через погане живлення) уже не відкомпенсуєш. Тут треба і голову на бі-полярному, і вих. напругу голови з запасом і т.д. |
Цитата:
Ты ничего не перепутал??? |
Цитата:
|
Алекс, ця тема так і немає логічного продовження? Що ти вибрав, бо я також помалнньку готуюсь до заміни фронту, от і не знаю що з 5" зіграє в 5 літрах до 1000 грн. :noidea:
|
В АЗ №4/2008 в рубриці однокласники якраз був тест 5" компоненток - перемога за EOS Opera 13. Можуть грати в об"ємі від 3,7 л. Хто слухав цей комплект поділіться враженнями, як в них серединка, ВЧ не ріжуть?
|
На этот раз АвтоЖук таки не согрешил против истины.
Лично откатывал 5" Оперу. Надо им оптимально порядка 5- 6 литров. Очень правильно играют, шикарно басят и не портят серединку на естественном спаде. В своей ценовой категории равных ей я лично не вижу. |
Цитата:
|
[quote="olddad"] Очень правильно играют, шикарно басят и не портят серединку на естественном спаде.[/quotДля мене дуже цінна Ваша інформація :god: Ще щось про ВЧ скажіть :)
|
Текущее время: 09:09. Часовой пояс GMT +2. |
Перевод: zCarot
autozvuk.org ©