![]() |
Бюджетний звук в ВАЗ 21093 прошу допомоги...
Од же маю ВАЗ - 21093 (чи вона мене має ):notknow:. Зібрався побудувати бюджетну систему, фронт + саб.
І так: ГУ Pioneer DEH-P4900IB Фронт Morel Tempo 6. І тут питання: Міди в двері на подіуми, куди їх повертати? Те саме з твіттерами. Усь ORIS CA 504 Планую під переднє сидіння. Саб DLS W312D корпус планується 45 л чистими фазоінвектор. Сила планується 20 мм. кв. + від АКБ, - на кузов. Міжблоки буду плести і розпаювати сам, по методу який описаний Ростом. Найбільше цікавить питання по інсталяції фронтальної акустики, ну і звичайно все інше, можливо десь дав маху, можливо щось пропустив, музику слухаю різну, але в більше рок:ga:. PS: Знаю, що тема можливо обсмоктана і тисячу разів підіймалась, сам перелопатив купу всього та конкретних відповідей не знайшов:wall:, якщо вони є тикніть будь ласка носом. |
Re: Бюджетний звук в ВАЗ 21093 прошу допомоги...
Голову треба з процесором. ІМХО. А потім вже все інше.
|
я бы для рока пилил бы закрытый ящик.
|
Якщо буде проц, то міди повертати неварто, а твітери на стойках лобового на рівні підборіддя з направленняв на протилежну стійку заднього вікна. ІМХО.
|
Щодо процесорної голови то звичайно воно так, але на сьогоднішній день бюджет обмежений, а музики хочеться, в майбутньому звичайно проц ГУ і фронт поканально, але то у майбутньому:no-no: а довороти зайвими не будут ІМХО:notknow:
А саб зараза капризний пишуть що він у ЗЯ не дуже, хоча це можна перевірити наочно. Порекомендуйте як правильно організувати довороти акустики. Доречі а у Вінниці відбуваються зустрічі де можна булоб послухати машини? |
А що скажете про таку голову "JVC KD-G731" 3 пари лінійок ЦАП 24 біта?
Із поканалкою справиться чи ні? |
Цитата:
|
Цитата:
|
Стоп, те ж без проца.Десь у тіж гроші - 88й, альпи 9812,9853.
|
Цитата:
Если вопрос бюджета стоит остро, то пион 88 или альпи 9812,9853 будут предпочтительнее. Ценник у них похожий, функционал слегка разный, звук тож разный... Надо слушать своим ухом. :) |
а що скажете про таку голову JVC KD-R921BT затримки у ній начебто є
а кросовери на підсилювачі є:maybe2:? |
Согласен " 88 или альп 9812,9853 будут предпочтительнее"
Довороты на ручку КПП, пищами поигратся нужно будет- торпеда -стойки туда - сюда!:) Вобще Tempo для рока не оч подходит! |
А що скажете про цю голову "Alpine CDA-9833 " для поканалки піде?
Добавлено через 10 часов 39 минут короче автозвук болячка дорога замовлено Alpine CDA-9833R до кінця тижня приїде до мене, піонера в топку:D З понеділка починаю мучити авто ШВІ, провода і т. д.:ah: |
Ну щож приїхала Альпіна:yo-ho-ho: трохи зачовгана правда, але за такі гроші пофіг (100 у. о.):D http://i.piccy.info/i9/0746077282240...ugansk_800.jpghttp://i.piccy.info/a3/2013-12-09-15...00x452-r/i.gif
Інстал покищо відкладається, ремонт в хаті і озлоблена дружина :oh:. Маю пару питань, як все це діло підключити: 1. твіттери і мідбаси від уся поканально, але тоді треба ще один усь на саб а грошей :vinovat: ну самі розумієте вічна проблема. 2. твіттери від голови мідбаси і саб від уся, якщо так можна:notknow: 3. по силовій проводці до підсилювача. Є 7 м. 10 мм2 мідного баготожильного і десь так само 6 мм2 у батька в гаражі знайшов можливо якось цим обійтись? |
нема купонів, нічого не роби. не займася дурницями, роби хату.
бо по звукові - тупо викинуті гроші, краще вклади в хату. |
Цитата:
Добавлено через 1 минуту Цитата:
|
питань нема хато то святе я її і так за 3 роки з нуля побудував,
Але систему побудувати всеодно хочу.... По темі я так зрозумів краще зробити фронт а саб відкласти до поями грошових знаків. |
В яблучко! Не поспішай,роби толково.Відчувай насолоду,та в дОма щоб була злагода.Воно(той автозвукґґґ)того не варте...
|
Цитата:
дивись, щоб в тебе хоча б щось грало, треба зробити віброізоляцію корча. вібра коштує в районі 500 у.е., якщо будеш робити сам. нормальні компоненти - 300 у.е. ++ саб - 200у.е - анлім. усь, нормальний 4-х канальник - від 300 у.е. гу від 200у.е. тобто для стартапа треба мати хоча б 1000 у.е. ! і це лише початок.!! не дивися на автозвук через рожеві окуляри... |
Цитата:
|
Текущее время: 13:36. Часовой пояс GMT +2. |
Перевод: zCarot
autozvuk.org ©