![]() |
Calcell 1000.1 відгуки, хто користувався?
Цікавить цей підсилювач, як він взагалі, яка реальна потужність на 1 і 2 ома?
Як він в порівнянні з Icon D550 , ясно шо клас АБ але їх можна взяти 2шт замість одного 550, в кого які думки. Буде 2 саби, покишо невідомо яких, номіналом десь від 500+ може мошки 12. Просто стояв 550 і свр 1243, підходило все, тільки мало ))) |
Re: Calcell 1000.1 відгуки, хто користувався?
Цитата:
...и мимо Icon D550 тоже. два саба номиналом от 500 - тебе нужно смотреть в сторону "Д" класса. Дижитал Десижн ! к Valera обратись - он тебе поможет! |
Ну-ну)))) а я на этом дерьмеце грамотно приготовленном стал чемпионом Украины в двух классах ))) :D так вот...
Андрей 5 раз уже обсуждалось, ищи по форуму - целые темы с подробной описью качеств этого усяки :yes3: |
Цитата:
|
Цитата:
|
Цитата:
і незнаю шо ви маєте проти 550, там шо заявлето то і видає, на свої гроші альтернативи не бачу... вот на рахунок калцела незнаю, бо по характеристиках майже 550 а коштує в 2 рази дешевше, хіба шо через АБ клас і сосе як пилісос, але то ше треба вияснити... |
он навернео собран на говне, ибо звуака там нету.... даже по сравнении с кикс кап 29 он жестко курит в стороне, а после смени блевать хочется.... не бас а калл. но зато насыпает бодро ))) и дешево
|
:fee: Calcell .... Краще купити ще один Icon 550 і запускати мостом
Icon 550 хороший усь - свої гроші він відігрує на всі 100 і при цьому Д клас Якщо є живлення - то роби міст з двох Айконів... я запускав міст але в мене не було чим його "годувати" і тому відмовився від цієї ідеї і продав їх і купив один монік... Одного уся легше "прогодувати" ніж міст... але в 4 Ома міст працював на кислоті 80А + ген штатний 90А... Чесно то я і не навалював бо просади були вже ужасні, але і звуку було не мало! На нормальних гелях має бути ГУД) наприклад підкинути до твоєї Р-ки це одну і в 2 Ома запускати (кожен усь буде в 1 Ом - але треба хорошого живлення!!!) |
_RT, вся моя музика продана, зараз думаю шо купляти шоб дешево і сердито)
|
ну по моему дешевле и мощнее калсела нету ничего. так что при правильном оформлении 1 калселл + 2х12" = 144 Дб на музыке ))) а такой рез в своей денежной категории оказался максимальным в классе, оставляя позади много соперников с большим отрывом по резу!
|
Повністю згідний!!! оформлення рулить!!! вот в мене "залізо" більш менш нормальне а ефекту - не айс(... або в мене вуха не правильні, або ще з настройками не розібрався...
і часу завжди бракує пробувати і ставити експерменти:( |
Цитата:
|
перед поездкой решил провести маленький тест бюджетных моноблоков.....
опишу только интересный момент... :) мост из 2х GZTA 1.800dx запускал на пару GZNW 12 SPL - 0,48 Ом :D (т.е. в 0,24 каждая секция) провёл около десятка замеров, всё гуд, только перед этим сменил преды на 3х40А в каждом... мощи снял 2540 Вт ;) и это при бюджете 300$ за усь... зы: звук в нём гораздо приличней чем в усях что вы тут обсуждаете :D кто слышал машину тот вкурсе. |
Женя як завжди на висоті!!! :vo: Тут є маленьке "Але" В тебе акумуляторів гора!!! хороше живлення - перш за все має бути!!! Дякуєм що поділився досвідом... і взагалі при бюджеті 300 уе варто уваги!!!
|
Цитата:
с одной кислоты запускал каждую секцию в 0,5 |
Цитата:
Каждый КАЛЛсел в 0,5 даст под 1300Вт... сколько замеров в реальных условиях? - ((70кв.мм + и -) XS Power D1200 44А под капотом) - около 20ти за сезон на офф соревнованиях без замены предов )))) Единственный минус - эти говноусилки еще никто не мостил ибо противопоказано по паспорту. Жека, кто мог бы - уже себе позволил бы :notknow: |
Усилок, мощный однозначно за эти деньги, если надо дЫцЫбелы(за маленькие деньги), то можно брать...но играть музыку не умеет напрочь!Он не басит,а клацает! У меня был такой усилок и на соревнованиях я им был доволен на все 100, но когда решил послушать музыку на нем,то быстренько продал его)))
|
Купил себе пол года назад! за эти деньги отличный вариант!
Добавлено через 2 минуты Купил себе пол года назад! За эти деньги отличный вариант! |
Bass Hunter, Макс, а ты у меня слушал? :beach: :D для 1000 Ватт Д-класса и 120 баксов - это настоящая музыка ;)
|
Цитата:
|
Текущее время: 08:26. Часовой пояс GMT +2. |
Перевод: zCarot
autozvuk.org ©