![]() |
Denon dct-100
Вложений: 1
Продам Денон 100. Купляв на цьому форумі за 4600 грн. Стан нормальний, все працює. Один раз чистився "лазер". Єдиний момент - це через необережність випадково з колодки живлення був відірваний плюсовий дріт. Ремонтується за копійки. Радіо - японський діапазон. Звучання відповідає статусу пристрою, тобто високоякісне і в рекламуванні, я думаю, потреби немає. Для тих хто не в курсі - почитать можна тут: http://magnitola.net/content/1408-cd...sravnenii.html.
Причина продажу - покупка старшої моделі Денона. Ціна 4100.00 грн. Питання і пропозиції можна по телефону - 050 974-83-87 (Максим), бажано з 8.30 до 19.00 або надсилайте особисте повідомлення. |
Re: Denon dct-100
Вложений: 3
Ще декілька фото (якість не дуже, прошу вибачення):
|
Здається хай-енд сьогодні нікому не потрібен. Чи може всі вже користуються бездисковими магнітолами? Якщо дорого прошу, пропонуйте свою ціну, обговорим.
|
Цитата:
|
Цифрового входу немає. Лише вихід. Саме з цієї причини і перейшов на іншу модель Денона. Моя думка така: якщо в наявності фірмовий CD, то не бачу причини його переганять у WAV. А от використання WAV застосовую при необхідності повернуть позичений диск. Всетаки краще слухать, на мою думку, WAV з цифрового плеєра чим записаний на болванку на ПК. Загалом якщо диски у використанні влаштовують, то даний апарат - чудовий варіант для високоякісної системи. Підходим, цікавимся! Торг можливий! :D
|
Продам. 4000,00
|
Знижую ціну до 3900 грн.
|
3800,00 за чудовий апарат!
|
3600.00