![]() |
ремонт твистер 2-300
погоріли виходні транзюки... маркеровка chn539 шо це за звері підскажіть... і на шо їх можна замінити
|
Re: ремонт твистер 2-300
ошибся я..... бистрим просмотром це польовики в бп.... і це 60nf06 тепер цікавлять номінали резисторів 7,8,9,10 бо їх позривало і схеми неможу найти..... може в кого є данний усілітель подивіться пліз
|
Если это мощные резисторы на выходах, то их сопротивление о,1 - 0,15 Ом. Но будь очень осторожен при включении! Без определённых проверок и настроек может запросто снова погореть. Лучше обратиться к специалисту.
|
це резюки в ветках затворів...... добрі люди подивилися..... sg3525 тоже жива ;діоди після переобразователя тоже..... усь включається і в защіту не йде а горить зеленим ..... тобіш повилітали тільки транзістори в бп і резістори в їхніх затворах..... цей усь іграв на длс х12 а там 2 катушки в паралель по 3 ома тобіш менше 2 ом получається може того і невитримав бп... більше нічого незнаю шо з ним було до цего, достався він мені безвозмездно в такому стані
|
Цитата:
|
хм странно а мені сказали 750 стоїть :( а 750 бути неможе ?
|
Вложений: 1
вот намалював схемку проблемного участка
|
Вот аналогичный БП:
http://radiokot.ru/forum/download/fi...e423719d3532b5 |
Цитата:
А вот аналогичный. http://circuit-zone.com/ediy_blog/288/01.gif По схеме видно что там никак не 750 ом...:nasmeshka: |
по схемі похожий але транзістори не ті....
|
Братан, ставь указанные резисторы в последней схеме и не парься;)
или к мастеру неси:) |
:) до мастера не піду.... хочеться з чимось по.....ся :) уся не жалко всеодно шаровий....... а вобше яку вони роль іграють ті резістори ограніченіє тока чи ефект міллера ?
Добавлено через 3 минуты найшов схему 190 твістера.... там по одному в плечі і резістор 182 ома хз шось мені кажеця шо там шо 75 ом шо 750 ролі не зіграє :)))) поставлю на 750 і попробую всьотаки людина сказала шо в йогго твістері на 750 стоять з завода |
Цитата:
П.С. я голосую за номінали резисторів 7,8,9,10 = 6.8 ом! (их замена 7.5 ом) |
вобшем кинув по одному польовику в плече через резістор 680 ом :) працює вже 40 хвилин в щадящому режимі..... незнаю тепер шо робити міняти резістори чи не.... кстаті твістер на сч вч г,,,, редкосне..... нч його удел
|
Вложений: 1
bosyak,
Смотри родную схему, не мучайся:) |
А я что говорил?:)
|
:( вот я баран спасибо всем :) будем менять sg3525
|
Текущее время: 23:03. Часовой пояс GMT +2. |