![]() |
7-го в Тернополі хто буде?
Мене, властиво, цікавить, чи буде хтось з фостексами - стільки шуму наробили, що хочеться послухати :)
|
Люди с Фостексами на ИАСКА не ездят... :)
|
olddad
:D |
Цитата:
А от взяли б, і приїхали :) І показали всім, де раки зимують! Га? :) |
Спасибо, Ростик.
Я не езжу на "соревнования", на которых судят инсталляцию под микроскопом, а Звук на паленом диске и АЖ на трех музыкальных треках... Я еще пока себя уважаю. |
Цитата:
Ладно, давай не повертатися до старого. Я ж питав, чи хто з фостексами буде, а ти ж такий не один :) |
Цитата:
Так что Олддад прав. А попробуй выстроить участников соревнований, к примеру, в эшелонировании сцены по 10-бальной системе. По диску иаски это сделать непросто, а диск СПЛклуба позволяет это сделать с лёгкостью. Или судить бас по органу на 1:09 18гц 6-я дорожка (иаска) - это нормально? Так же ненормально, как и микродинамика на 0:07 18-я (сплклуб) :wallbash: У всех свои плюсы и минусы. Сегодня у иаски главный плюс всё-таки финансы и ... диск SQ, но в полном объёме, а не в усеченном. такое моё мнение. |
Цитата:
А вот насчет последнего диска - провал конкретный. Учитывая, что прошлых лет диски были просто шикарными, непонятно, откуда взялся этот кастрированный уродец... Кстати, я был уверен, что в этом году его сменят, а тут такая пурга еще и с новым "судейством". Цирк какой-то... Но, на фоне Тернополя - это все фигня. Классный город, отличная организация, поддержка местных властей и, самое главное - ЛЮДИ. Так что, кто собрался ехать 7-го - очень рекомендую. |
Цитата:
7-го я виступати не буду, але надіюся приїхати, повболівати за Halin-a. Ну і з іншими побачитись теж :) Так! Але буде хтось з фостексами??? |
|
о ! а для ланоса такие можете сделать ?
|
Та чо не можем...можем, тільки оті були пристрілочні і зроблені за 1 день. А в ланосі тоже під фостекси? а кути нахилу, як зцим бути?
Обшити шкірою, алькантаро, дермонтіном....шо душа забажає :) |
Цитата:
главное не перекрыть обдувочные воздуховоды |
Andy76
А объем? 300г? |
Щойно вернувся до Львова. А змагання ще йдуть (як раз телефонував)! Ну та не дивно, в Новаках 12 машин, в Стріт-Аматорах 9 (Halin саме в цій категорії виступає, так що побажаємо йому успіху). Ну а всього машин 50.
Походив, послухав трохи машин. В Аматори, я так бачу, заявилися купа серйозних автомобілів, тоді як в Профі купа лівого народу (Маша Сінічкіна трохи в шоці від цього, вона судить інсталяцію, трудиться в поті чола, тому багато побалакати не вийшло). Так от, щодо машин в Аматорах. Була одна на повному комплекті Піонера ОДР + 3 Стеги + два ДаркБлю моноблоки + Фокал + ще щось. Я боюся уявити бюджет. А звук за такенні гроші не вразив. Так, краще П9, але не так, щоб аж дуже. Нижній бас теж не те, щоб грало (саб - дві 15"). Ну і проц - тільки на водія. Halin відсудився добре, що за інсталяцію, що за звук хвалили, після суддівства звуку правий суддя була в захопленні, каже, це чи не перша машина, в якої хороша сцена як для водія, так і для пасажира справа. Хвалили чіткість фокусування образів (за це дякувати фільтрам), і глибину сцени, чітке, як це називається, ешелонування (а це вже інсталяція). Трохи пожурили за деяку сухість звучання (це порядок фільтрів, боролися з горбами, різали 2/3). За рівномірність АЧХ 27 балів з 30. Дуже хороший результат. Тобто, є один провальчик і два піки по 3дБ кожен у всьому діапазоні. А від 300Гц до 1кГц взагалі ідеально рівна планка. Звісно, ми довго над цим працювали, але результат перевершив сподівання. Зняли пару балів за запобіжники підсилювача. Як відомо, вони в старших Хеліксах під хоч і прозорою, але кришкою (6, чи то 8 гвинтів). Кажуть, за 30 сек не доступитись. Правда, не уявляю, навіщо? Якщо запобіжник згорів, то навіщо його міняти на час? Ну але. Кажуть, треба ставити додаткові перед підсилювачем. Але це зле! На аудіо-запобіжниках спад напруги до 0,5В доходить, на авіаційних 0,1-0,2. Навіщо зайві елементи? Басу ж від того гіршає! Але от. Ага, ну і не взяли 10 балів за спл, до 110 дБ не додулися, все ж 2В на виході голови даються взнаки з не надто потужним підсилювачем. Ну але, незалежно від результатів (конкуренти то нівроку, з бюджетами ого-го, а тут всього півтори тисячі), результатом ми обоє задоволені. Як звук для себе взагалі супер, ще б тільки мультибітника... :) ПС. Ага! Послухав Фостекси. Чесно? Не вразили. Так, грають гарно, але ж тааак вузько! Крок вправо-вліво - смерть звукові. На відбивання від скла та сама смерть. Мій вердикт - дома може й супер, в автомобілі... Ну хіба що постійно ходити і зубрити матнру "фостекси найкращі, фостекси найкращі...". ЦЕ ПРОСТО МОЄ ІМХО!!! :) Тобто, налаштування на одного водія. при чому голову до підголовника доведеться чимось фіксувати :) Жарт, мають вони право на існування, але це не те, із-за чого варто піднімати стільки шуму (ЗНОВУ МОЄ ІМХО!!!) :) |
В десятій годині стали відомі результати. 4-е місце, до чашки не дотягнули всього зоовсім трошки балів. Далося взнаки 0 за спл. Ну але все рівно хороший результат, тому вітання Halin-у і з бойовим хрещенням його :)
Та, блін, без бюджету в 3-5к уже нічого ловити не тільки в аматорах, але й помоєму, в рукі :) Дулися сьогодні теж серйозно. Фетус "пукнув" на 148 з копійками, а Маша щось більше 146,7 (здається) не видавила. Ех, гороху на обід треба було їсти! :) |
Какой может быть горох, если во время замера участник находится снаружи? :D
А с ящичком, да, перемудрили. Слишком высокая добротность и слишком узкая полоса может сыграть злую шутку, если настраиваешься на жаре, а дуешься в прохладную погоду... |
Текущее время: 18:06. Часовой пояс GMT +2. |
Перевод: zCarot
autozvuk.org ©