![]() |
Міжблочні кабеля
Доброго дня)
мене цікавить наступне: прикупив усікі 1) ЕОS E100AB на ВЧ EOS AL-267 і можливо в подальшому на СЧ 2) EOS AE65T на міди Morell Elate 6 Gibrid 3) Павер Акустік ЛТ 980 на сабік Challenger Max Line 12 WF 4) майфун Піон 88 Сила буде вся ПВ-3 Поможіть з вибором міжблочних кабелів, мене більше цікавить кабеля для усіків ЕОС порився і обрав за можливістю фінансовою)) Audison connection BT4 500 Audison connection BT6 500 Audison connection FT2 550.1 Kicker KI 45 Kicker KI 25 Kicker SI 45 Tchernov Audio Cuprum Junior IC 5 м RCA E.O.S. Symphony AIR-10 що порадите? якщо брати ЕОС обійдеться: на 2 уся потрібно 4 кабеля по 4 м + 4 шт. конекторів є можливість взяти ЕОС АІР 10 за 5,5 у.е. але це все разом із конекторами вийде 850-900 грн!:secret:трохи дорого! чи можливо кинути якийсь інший міжблок, щоб не втратити якість в звучанні:?! прошу порадити! дякую!:friends: Добавлено через 4 минуты можливо у когось і є талкові міжблоки б/у, я б забрав, з ціною домовимось! |
Re: Міжблочні кабеля
Ну дорогувато, а що в автозвукові дешево? :)
АІР-10 вартий цих грошей. Один раз потратиш - тему шнурків закриєш надовго. |
не думаю, що замінників даному кабелю немає=)
якщо нереально знайти, тоді всетаки прийдеться взяти його! |
Цитата:
|
А варіант CLARITY 5000 вже не влаштовує? Думаю, під Ваші компоненти буде всамий раз!
П.С. Якщо цікавить, в мене ще є лишки в бухті, десь 25м, новий. ;) Є інтерес- всі питання в ПП :) |
Сплети косу з акустичного, як що аір дорого, роботи то на вечір, та й рса нойтрік візьми замість еос, вже економія
|
Цитата:
Сам думаю косички сплести. Кстати, там заморочка/хитрость какая есть в плетении? |
Как вариант могу предложить готовые Стингер 2шт по 5 метров такие http://www.autozvuk.com.ua/info.php?id=1432 легкое б\у, если интересно в личку или 096 85 00 522 Дмитрий
|
Можно и косички сплести, только если хорошим кабелем, то это не дешевле чем AIR-10...
А нас счет Кларити 5000......Не велика разница в цене, а AIR таки лучше Нойтрики хороши, но дешевле 2$, я не встречал и они не цанговые А так, каждый делает свой выбор. Иногда приходится переделывать |
Цитата:
Дык, про косички кто-нить что внятное скажет? По ссылке пошлет? А то такое чувство, что мы в разделе Куплю находимся... сплошные продавцы в теме:negative: |
хоть цанга хоть не цанга, на аир10 ты нутрик 373 не натянешь по-хорошему.
А косичку заплел плотненько и все. Ниче там хитрого нету. |
кароче я так поняв потрібно брати аір:wall::D
Добавлено через 1 минуту і ще одне: яка технологія плетіння косички?! можливо хтось дасть силку? і як правильно напаяти рца роз"єм на кабель?! можна також ссилкою дякую:friends: |
Цитата:
|
Цитата:
http://www.kimber.com/products/inter...ts/analog/pbj/ RCA либо цанговые, либо нет, а очень даже не бывает...Наверное Вы не знаете что такое цанговый зажим... Добавлено через 12 минут Цитата:
|
Цитата:
Добавлено через 54 секунды Цитата:
|
B@RON, все для тебя
Добавлено через 1 минуту Цитата:
|
Цитата:
Племянничек, ля. |