![]() |
Порадьте міди для усіків ЕОС
складаю наново свою акустичну систему!
купив: 1) мафон Піонер 88 2) усь EOS AE65T 3) усь EOS E100AB 4) дистриб"ютор напруги EOS MF102F Потрібно поради на рахунок НЧ, б"юджет до 2000 грн (бажано б.у.) будуть грати в дверях авто! двері підготовлені, обезшумлені і т.д., авто Опель Омега А кроси і піщі планую брати пізніше! був би вдячним, якщо порадите ще кроси і твітера під дані міди!)):beer: ДЯКУЮ! |
Re: Порадьте міди для усіків ЕОС
а зачем кросы?, есть же два усилителя!, делай поканалку, тем более что ГУ позволяет!
|
миды Morel Elate SW 6(гибридные магниты)
щось толкове? а то я вже майже надумав брати і знайомий переконує що вони не вартують своєї ціни! краще глянути на ЕОС або ДЛС серії Нобеліум 6.2 Добавлено через 6 минут Цитата:
щось не подумав)) КРОСИ - :meowth: |
Есть мнение:meowth:, что 88й в 3полосном режиме ужасно срет своими кроссами. Поэтому, может о кроссах и надо задуматься. И надо его юзать исключительно как транспорт. Максимум - обычный режим, порезать мид снизу, саб сверху и все! а дальше пасивные кросы.
|
система буде 2-ох полосна)!
|
Так элейты - это 3 полосный вариант, средины нету.
|
Цитата:
так може все таки вже 3-ох полоску краще робити? всеодно акустики ще немає ніякої( |
Цитата:
|
якщо буде 3-ох полоска, середньочастотник можна не ставити?
в б"юджетних 2-ох полосних акустичних системах які я мав можливість почути, на мій погляд не вистарчає середини) я маю на увазі системи б\у....ціна від 800-1500грн(міди,кроси, твітери) Добавлено через 1 минуту "На бас плавную фазовертушку" можна чуть роз"яснити що це таке?)) в піоні 88 проц \ в наявності! Добавлено через 2 минуты ЯК ЕЛЕЙТИ В дверях будуть грати?)) а то читав що для них роблять ящики 14-16л:meowth: |
Цитата:
ммм.... Как то странно будет без СЧ. разве что первое время - а потом надо бы ставить. |
ну да впринципі!
середньочастотники куплю тоді коли буду брати твітера і кроси! + твітера і середньочастотники будуть в стойках(зроблю для них подіуми!) Добавлено через 23 минуты так все таки 3-ох полоску чи 2-ох полоску?) щоб б"юджет хватило! |
Цитата:
ставь 2 полосы |
Цитата:
Цитата:
Не морочь себе голову строй 2 полосы! ато будешь делать целый год машину. |
Почитал...Занимательно,поучительно....
Цитата:
Цитата:
Цитата:
Цитата:
Цитата:
Обычно начинают с двушки,но и перед двушкой надо много-много читать (шоб не очень много переделывать) З.Ы. Сори за много цитат, но так понятнее будет.:) |
Цитата:
|
буду значить пробувати 3-ох полоску настроювати!)
получиться - буде гуд, ні , тоді прийдеться звертатись до гурупіпл=):meowth: Добавлено через 54 секунды я вже зупинився на морельках елейт 6 гібрід! в дверях Опель Омеги А, думаю вистарчить їм місця для хорошого звучання!) |
Цитата:
|
що ніхто дані міди в двері авто не ставив? я думаю що таке реально можливе)
а на рахунок міряти: куплю дані міди запхаю в двері, настрою (попробую сам) і почую що там їм не хватає) міди планую пускати поканально без кросів! РІЗАТИ МАФОНОМ! середньочастотники і піщалки потрібно в трьох полосці кріпити близько один від одного (на скільки я знаю) і буду пускати від кросів на усь! можливо щось написав не так, виправте!:friends: |
Собираю сейчас ящики под илейты, вымеряли под них обьем в 6 литров - под фазик. Обьем двери - однозначно нет.
|
Цитата:
нереально в дверях їх оформити? |
Текущее время: 06:54. Часовой пояс GMT +2. |
Перевод: zCarot
autozvuk.org ©