![]() |
Продам двері з акустичною підготовкою
Продам двері для ВАЗ-2108 з акустичною підготовкою, підсилені петлі. Самовивоз.
:) Як в тому анекдоті: ну, на машину мені не вистачить, а двері точно куплю. Бляха, відколупувати половину вібри облом... Там так щиро клеєно. Може то точно двері поміняти? А то важкі, як від танка якогось, а під динаміки то вони мені більше не потрібні... |
Re: Продам двері з акустичною підготовкою
Цитата:
|
Цитата:
пи.си. шпателем железным пару часов работы.. |
Цитата:
Скока стоит и фото! Напиши номер тел. плиз. |
Цитата:
Просто замість звичайних пальців вварені клапани. От впускні, чи випускні - не знаю, думаю, від того буде залежати тільки, будуть двері легше відкриватись, чи закриватись :) |
Дякую, Росте! Це старий, перевірений спосіб :)
|
Цитата:
Це ж не мазда якась, там треба через технологічні отвори всередину руками лізти. Ну і в мене там зовсім правильна бітумна вібра на основу наклеєна, я її два дні по кусочках відшкрябувати буду... Нєєє :) Добавлено через 1 минуту Цитата:
Добавлено через 9 минут Цитата:
А ще от щойно біля супермаркета зупинився продуктів купити, з машини виходжу, двері так легенько пальцем штовхнув, вони з таким глухим "брум" закрились. Прям як в мерседесі :) Ну майже :) А як поставлю пусті, аж не солідно якось, прийдеться зі всього маху ними хряськати, і звук буде зовсім не солідний, як від консервної бляшанки :) Ех, хай стоять :) Я тільки рейки звідти виколупаю, а то я років 4 назад з металічними ребрами жорсткості експериментував. Працювало, але кілограм 5 на дверку додавало :) Тепер є значно легші варіанти. |
РОСТ: простой дружеский совет!!! Хочешь продать все что угодно - фотке в студию!! С разными ракурсами и деталями. Блин, тебе рассказываю, а сам - ленюсь все свои фотке железа выложить... Типа пускай все сами догадаются, что у меня клевый товар!! Давай исправляться???
|
Я просто уявив собі транспортування цих дверей до Києва :) Та вони пів тони важать! :)
А ще от щойно біля супермаркета зупинився продуктів купити, з машини виходжу, двері так легенько пальцем штовхнув, вони з таким глухим "брум" закрились. Прям як в мерседесі :) Ну майже :) А як поставлю пусті, аж не солідно якось, прийдеться зі всього маху ними хряськати, і звук буде зовсім не солідний, як від консервної бляшанки :) Ех, хай стоять :) Я тільки рейки звідти виколупаю, а то я років 4 назад з металічними ребрами жорсткості експериментував. Працювало, але кілограм 5 на дверку додавало :) Тепер є значно легші варіанти.[/QUOTE] Так продаеш или просто хвастаешся? А их и почтой можна отправить!:wall: Добавлено через 2 минуты :wall: Цена! ФОТО!!! Что, передумал продавать? Добавлено через 5 минут Цитата:
Если продаеш, то бронирую. Если нет, то нет! Цену и фото в студию! |
"Такая корова, нужна самому" :nasmeshka:
|
Хм... А бізнес пре! Навіть не думав :)
Так, що би ще... О, продам газ, закачаний в зимові колеса, в звязку з постановкою їх на зберігання. А зберігати, кажуть, краще на звичайному повітрі. Поїде по Україні, в запаяних поліетиленових пакетах. Кому газ? ПиСи. Хлопаки, тема в білому шумі, ви чьо? ПиСиПиСи. Хм... Хоча... може то точно двері продати... Однако я задумався. Тим більше літо надходить, в когось кабріолет - без даху, в мене буде без дверей - цей варіант кузова як називається? |
Цитата:
Давай дальше - может попрет с торпедой... или с задней дверцей...:D |
Цитата:
Добавлено через 33 минуты Все, дякую за нагадування, вже саб в купи-продайці висить :) На цей раз - по серйозному. Я розумію твою зацікавленість, Михаїл, ти теж постійно вимазуєш в пилюці свій плащ, протискаючись мимо того саба :) А торпедо... Навіть не знаю. Ще подумаю :) Може зберегти його, як пам'ять? :) |
Цитата:
|
Текущее время: 04:52. Часовой пояс GMT +2. |
Перевод: zCarot
autozvuk.org ©