Всё об автозвуке

Всё об автозвуке (http://autozvuk.org/forum2/index.php)
-   Белый шум (http://autozvuk.org/forum2/forumdisplay.php?f=20)
-   -   Продам двері з акустичною підготовкою (http://autozvuk.org/forum2/showthread.php?t=10353)

Рост ® 22.03.2011 23:16

Продам двері з акустичною підготовкою

Продам двері для ВАЗ-2108 з акустичною підготовкою, підсилені петлі. Самовивоз.

:) Як в тому анекдоті: ну, на машину мені не вистачить, а двері точно куплю.

Бляха, відколупувати половину вібри облом... Там так щиро клеєно. Може то точно двері поміняти? А то важкі, як від танка якогось, а під динаміки то вони мені більше не потрібні...

molinero 23.03.2011 11:07

Re: Продам двері з акустичною підготовкою

Цитата:

Сообщение от Рост ® (Сообщение 112718)
підсилені петлі.

Рост, а можна фото підсилених петель? Мені особисто цікаво, я к саме підсилено та й народу, певен, буде цікаво теж...

JOCKER 23.03.2011 12:10

Цитата:

Бляха, відколупувати половину вібри облом... Там так щиро клеєно. Може то точно двері поміняти? А то важкі, як від танка якогось, а під динаміки то вони мені більше не потрібні...

сялооо :D

пи.си.
шпателем железным
пару часов работы..

TaPaKaH 23.03.2011 14:43

Цитата:

Хочу: двері для ВАЗ-2108 з акустичною підготовкою, підсилені петлі. :wall:
Скока стоит и фото! Напиши номер тел. плиз.

Рост ® 23.03.2011 20:43

Цитата:

Сообщение от molinero (Сообщение 112779)
Рост, а можна фото підсилених петель? Мені особисто цікаво, я к саме підсилено та й народу, певен, буде цікаво теж...

Я туди з фотоапаратом не залізу.
Просто замість звичайних пальців вварені клапани. От впускні, чи випускні - не знаю, думаю, від того буде залежати тільки, будуть двері легше відкриватись, чи закриватись :)

molinero 23.03.2011 20:46

Дякую, Росте! Це старий, перевірений спосіб :)

Рост ® 23.03.2011 20:48

Цитата:

Сообщение от JOCKER (Сообщение 112788)
сялооо :D

пи.си.
шпателем железным
пару часов работы..

Угу... пару годин роботи... гінекологом :)
Це ж не мазда якась, там треба через технологічні отвори всередину руками лізти. Ну і в мене там зовсім правильна бітумна вібра на основу наклеєна, я її два дні по кусочках відшкрябувати буду... Нєєє :)

Добавлено через 1 минуту
Цитата:

Сообщение от molinero (Сообщение 112873)
Дякую, Росте! Це старий, перевірений спосіб :)

Так а ніхто ще з часів Генрі нічого революційно нового не придумав :)

Добавлено через 9 минут
Цитата:

Сообщение от TaPaKaH (Сообщение 112815)
Хочу: двері для ВАЗ-2108 з акустичною підготовкою, підсилені петлі. :wall:
Скока стоит и фото! Напиши номер тел. плиз.

Я просто уявив собі транспортування цих дверей до Києва :) Та вони пів тони важать! :)
А ще от щойно біля супермаркета зупинився продуктів купити, з машини виходжу, двері так легенько пальцем штовхнув, вони з таким глухим "брум" закрились. Прям як в мерседесі :) Ну майже :)
А як поставлю пусті, аж не солідно якось, прийдеться зі всього маху ними хряськати, і звук буде зовсім не солідний, як від консервної бляшанки :)
Ех, хай стоять :) Я тільки рейки звідти виколупаю, а то я років 4 назад з металічними ребрами жорсткості експериментував. Працювало, але кілограм 5 на дверку додавало :) Тепер є значно легші варіанти.

Serg Teplyuk 23.03.2011 21:30

РОСТ: простой дружеский совет!!! Хочешь продать все что угодно - фотке в студию!! С разными ракурсами и деталями. Блин, тебе рассказываю, а сам - ленюсь все свои фотке железа выложить... Типа пускай все сами догадаются, что у меня клевый товар!! Давай исправляться???

TaPaKaH 24.03.2011 11:20

Я просто уявив собі транспортування цих дверей до Києва :) Та вони пів тони важать! :)
А ще от щойно біля супермаркета зупинився продуктів купити, з машини виходжу, двері так легенько пальцем штовхнув, вони з таким глухим "брум" закрились. Прям як в мерседесі :) Ну майже :)
А як поставлю пусті, аж не солідно якось, прийдеться зі всього маху ними хряськати, і звук буде зовсім не солідний, як від консервної бляшанки :)
Ех, хай стоять :) Я тільки рейки звідти виколупаю, а то я років 4 назад з металічними ребрами жорсткості експериментував. Працювало, але кілограм 5 на дверку додавало :) Тепер є значно легші варіанти.[/QUOTE]

Так продаеш или просто хвастаешся? А их и почтой можна отправить!:wall:

Добавлено через 2 минуты
:wall: Цена! ФОТО!!! Что, передумал продавать?

Добавлено через 5 минут
Цитата:

Если продаеш, то бронирую. Если нет, то нет! Цену и фото в студию!

Raws 24.03.2011 11:45

"Такая корова, нужна самому" :nasmeshka:

Рост ® 24.03.2011 13:41

Хм... А бізнес пре! Навіть не думав :)

Так, що би ще... О, продам газ, закачаний в зимові колеса, в звязку з постановкою їх на зберігання. А зберігати, кажуть, краще на звичайному повітрі.
Поїде по Україні, в запаяних поліетиленових пакетах.
Кому газ?

ПиСи. Хлопаки, тема в білому шумі, ви чьо?

ПиСиПиСи. Хм... Хоча... може то точно двері продати... Однако я задумався. Тим більше літо надходить, в когось кабріолет - без даху, в мене буде без дверей - цей варіант кузова як називається?

Halin 24.03.2011 14:19

Цитата:

Сообщение от Рост ® (Сообщение 112988)
Хм... А бізнес пре! Навіть не думав :)

Так, що би ще... О, продам газ, закачаний в зимові колеса, в звязку з постановкою їх на зберігання. А зберігати, кажуть, краще на звичайному повітрі.
Поїде по Україні, в запаяних поліетиленових пакетах.
Кому газ?

ПиСи. Хлопаки, тема в білому шумі, ви чьо?

ПиСиПиСи. Хм... Хоча... може то точно двері продати... Однако я задумався. Тим більше літо надходить, в когось кабріолет - без даху, в мене буде без дверей - цей варіант кузова як називається?

Рост, вот тебе поперло, так поперло.:)
Давай дальше - может попрет с торпедой... или с задней дверцей...:D

Рост ® 24.03.2011 21:36

Цитата:

Сообщение от Halin (Сообщение 112992)
Рост, вот тебе поперло, так поперло.:)
Давай дальше - может попрет с торпедой... или с задней дверцей...:D

О! :meowth:

Добавлено через 33 минуты
Все, дякую за нагадування, вже саб в купи-продайці висить :) На цей раз - по серйозному.
Я розумію твою зацікавленість, Михаїл, ти теж постійно вимазуєш в пилюці свій плащ, протискаючись мимо того саба :)

А торпедо... Навіть не знаю. Ще подумаю :) Може зберегти його, як пам'ять? :)

nik_on_off 30.03.2011 22:08

Цитата:

Ростик, если обработаешь их болгаркой до размеров девяточных, то будем думать...;)

Текущее время: 04:52. Часовой пояс GMT +2.

Перевод: zCarot
autozvuk.org ©