![]() |
МідБас для нігерів, щоб лупцювало чесних 60-80 герц до 250 у.е.
Дуже бажаю вивчити питання,що буде грати, в дверях,
нігерів - НИЗЗЗЗ, так, щоб було приємно слухати.))) 16 см. розмір (дверний мід) Можливо здвоєнний мідБас., качатись планується паверампером 800.2. Приглянулись дуже DDw6.5, але ж ціна там дуже кусюча... |
длс r6
можно овалы не плохие(:nasmeshka:) |
:D можна сказати ,що нічого?????
ні ну все ж таки є альтернатива???? чи ні? |
|
Сдвоенный мид с R6 ты получишь и до 200 у.е. за обе пары.Причем это для твоих предпочтений будет гораздо эффективнее,нежели 1 пара,но более высокого уровня.Так можно еще рамссматривать:http://www.mtxaudio.eu/spip.php?article1239
Но в данный бюджет пойдет максимум 1 пара...А еще покопай Альпы SPX серии,тоже басовая отдача более чем на высоте... |
ну 3000 тис. грн . дорого, хоча мідБас з комплекту аудіосюстема розглянув бы.
Рус, це маєте на увазі ДЛС r6a??? чи r 6.3 ?? можна ссилкою просвітити? :D |
|
аа, будли в мене такі мідбаси. хавно..ну дійсно хавно і негрів вони вапсче не грають :D
напевно зупинюсь на DDw6.5 |
|
Цитата:
|
Rs audio spl mb165
|
JBL C608GTI
|
Цитата:
я їх нові продав чуваку в Харків за 200 баксів (до цього стояли Р6а)...він сказав шо гавно ПОВНЕ!...і мені було дуже перед ним встидно! |
Цитата:
тяжело что-то найти....:D |
Цитата:
Отличный мид за эти деньки бас бочка так хренячила, что и саб был не нужен ! Но о SQ там не может быть и речи :grust: |
А фокаловская К серия чем не подходит?? Лупилово лютое!
|
Цитата:
"МідБас для нігерів, щоб лупцювало чесних 60-80 герц до 250 у.е." |
Сорри! Вечерний залипон перед клавиатурой.... :out:
|
Цитата:
|
в районе 80 герц
дальше резко валят |
Цитата:
:D тому і вирішив на 100%, що буду DD w6.5 брати. скину фото в тему, коли отримаю.:) |
Цитата:
|
Цитата:
|
Цитата:
"специально разработан для дверных ящичных установок как закрытого, так и фазоинверторного типа и позволяет обходиться без сабвуфера вообще. Не каждый сабвуфер способен на то, как работает W6.5." я буду на кільця кріпити до металу двері, потім переробляти дверну карту і обтягувати кожзамом "специально разработан для дверных ящичных установок ( я от думаю чи тут стоїть кома, розглядати це як ДВЕРНИХ, ящечних утановок, чи ДВЕРНИХ - ящечних утановок) :D :D :D как закрытого, так и фазоинверторного типа и позволяет обходиться без сабвуфера вообще. Не каждый сабвуфер способен на то, как работает W6.5." http://digitaldesigns.ru/w65.php |
...да поставить их куда угодно можно!, вот только в обьеме (не дверном) чувствуют себя великолепно!
|
Цитата:
бетон для дверей ужЭ прикупил?!?:D :D:D:D |
|
Цитата:
|
Обозвать 6" сабом - это большой оптимизм даже как для пафосного дыды, имхо
суньте ворхеды в ЗЯ 12л, пристойный усь на них повесьте - и будет вам мяса музыки, правда, будет мало.. но в случае с неграми ее там и так нет :))) |
Цитата:
|
Цитата:
|
Цитата:
|
Далеко не низко, но очень громко! Вообщем не то!
|
Интресно, а как этот кит в качестве мидбасового звена??
Может их в ЗЯ??? При условии что стоят диффузионные СЧ. Хочется узнать что думают профи:maybe2: http://www.mobilluck.com.ua/katalog/...aign=cartprice |
Цитата:
|
А внешность зачастую очень обманчива...Как то мало кто с первого взгляда верит,что плоские Бозе в вывернутой магнитной системой могут достойно отработать басовый диапазон негров.А на деле...с такой отдачей еще попробуй найди аналог...Бетон-таки обязателен...:)
|
Вже DDw6.5 на руках, нема чим сфоткати.... зовнышный вигляд вашеее. і магніт , аудіофільські міди ....
Респек Максу, правельний він чел!!!!! ваше рекомендую його як продавця, звертатись ВСІМ!!!!!!! |
Цитата:
|
Цитата:
Лише продавцю в силу об"єктичних причин надано таке право. (запитай макса в особ.повідомленнях) . Заразх міди в саморобному кробосі розминаються від муз. центру... скажу вам, в 10 літрах два мідбаса. наскільки м"який, чіткий, широкий бас, дуже радий обновкою. Ще не навантажую на макс. лише на 50 % гучності, швидкість вражає. ДУЖЕ ПРАВЕЛЬНІ МІДБАСИ, а ще як розімнуться, я не уявляю,що це має бути :D Драгстери 671 dsk, Фокали (поліглейз) 165 VR (2ас), після DDw6.5, ПОВНИЙ ВЫДСТІЙ!!!!!!! Я не знаю як описати ширину басового потенціалу цих мідбасів. ЖИР !одним словом :D Весною, якщо будеш в Летичеві (можу продемонструвати) :D |
Цитата:
|
Забыл сказать, у одного человека в Ситроене Ц4 вместо мидов долбят
M-Dimension RM 406 SL типа 6" саб, в каждой двери по два :out: причем с этим добром он участвует в SQ на КТШ. http://www.avtozvuk.ua/info.php?id=9818 |
Если 3х полоска, с хорошим СЧ, то почему бы и нет... Фокал 6в3 тоже как сабчег можно юзать, и доводилось такое слушать, 2 6в3 каждый в 6 литрах и очень приятный бас был!
|
Ну как я понимаю тут и идет разговор о трёхе, эти ДиДи тоже только в трёху.
|
Цитата:
Ви слухали ці ДДв ??? Бачу ,що не слухали, якби слухали то б не були такі категоричні, так, їх потужність можна рахувати СПЄЛЬними , але вони і добре середні частоти грають.. і не смійтесь, я сам здивувався,що вони можу і середину грати, при цьому можна різати під 40-60 герц спешл для нігерів і середина пропадає. я б сказав, що вони дуже універсальні !! Негрів вони так валять)))) особливо по ШВИДКОСТІ)))))))) і ширині басу |
Цитата:
Миды - мегокрутые:vo::vo::vo:аналогов мало, сам к ним присматриваюсь но ИМХО только в трёху:meowth: или же низко играющий огромный пищ + сильный доворот мида, и то провал в середине обеспечен. Дома в ящике они играют серединку, но салон автомобиля сделает свое дело... |
Цитата:
В домашці вони лупцюють дайБоже.А от в авто то питання... буду юзати в 2-х полосці, а потім буду бачити. От вони грають на свої ГРОШІ!!!! дуже класно. мрія збулася :D |
Цитата:
|
ще немає, напевно будуть DD At-28
|
Текущее время: 16:19. Часовой пояс GMT +2. |
Перевод: zCarot
autozvuk.org ©