Всё об автозвуке

Всё об автозвуке (http://autozvuk.org/forum2/index.php)
-   IASCA (http://autozvuk.org/forum2/forumdisplay.php?f=25)
-   -   IASCA Тернополь (http://autozvuk.org/forum2/showthread.php?t=429)

Директор Луны 10.06.2008 17:06

IASCA Тернополь

Очень интересно кто из участников планирующих быть во Львове 27 июня (в формате дружественной организации :) ) приедет в Тернополь 29-го?

vvv 10.06.2008 18:25

грех не воспользоваться такой возможностью :)

Директор Луны 10.06.2008 19:44

Думаю действительно будет интересно в течении трёх дней сравнить свои возможности в разных форматах :) Причём , думаю со мной многие согласятся :) ,отговорки типа я готовил машину под определённый формат - не принимаются :) И примеров авто сделанных под ЛЮБЫЕ соревнования - масса! И не только российских :) Я ни в коем случае не известная певица(певец) - поэтому - RUSSIA WELCOME :D

vvv 10.06.2008 20:05

требования практически одинаковые ...
в инсталле в IASCA чуть более жесткие ,в EMMA чуть более логичные.

в звуке есть различия в технических аспектах оценки сцены, в EMMA больший вес в сумме баллов уделяется тоналке и спектралке, хотя сам диск IASCA имхо более музыкальный.

есть различия в оценке шумов.

вообщем пофиг, лично я только преды сменю 28 июня.

Директор Луны 10.06.2008 20:40

Преды поменяешь на инсталл или звук? :)

vvv 10.06.2008 20:45

гыгыгы.

на инсталл конечно, но мысль интересная :)
лампы можно попробовать сменить, типа готвился :)

Директор Луны 11.06.2008 08:47

Вадим привет!Посмотри ЛС

vvv 11.06.2008 09:13

Борис, нету, повтори :)

Директор Луны 11.06.2008 18:07

Вадим! Полечили - принимай :D

vvv 11.06.2008 22:36

нету :(
сорри за офф

Маша Синичкина 12.06.2008 08:54

Щаз у меня кто-то получит... :D Заканичваем флудить... :chainsaw:

Kosiat 30.06.2008 00:24

УРА!!!! Kvass
1 Место в "SQ" из 11 участников в своем классе... :god: :respect:

Рост ® 30.06.2008 00:42

Цитата:

Сообщение от Kosiat
УРА!!!! Kvass

Ну, якщо не зважати на те, що профі виступав в "руках", тоді вітаю :)

Kosiat 30.06.2008 09:29

Рост ® зависть, плохое чувство...

Alexx 30.06.2008 17:35

Цитата:

Сообщение от Рост ®
Цитата:

Сообщение от Kosiat
УРА!!!! Kvass

Ну, якщо не зважати на те, що профі виступав в "руках", тоді вітаю :)

+1

b00ker 30.06.2008 22:02

Зависть и правила, разные весчи =)

Рост ® 01.07.2008 00:13

Цитата:

Сообщение от Kosiat

От тільки не треба інших по собі судити... Просто на мій погляд не чесно - будучи профі заявитися в клас не просто з любителями, а й взагалі з початківцями, щоб відібрати у них кусочок радості від можливої перемоги. А як змагатися з профі?
От настане колись день (настане?), Косят зробить нарешті свій автомобіль, який представить в класі аматорів (все по чесному), а в той клас заявиться, ну нехай Омелян. Які почуття відвідають Косята?

b00ker 01.07.2008 00:52

+1

Kosiat 01.07.2008 08:27

идите Рост в опу. Что то вчерасть при очной встрече Вас так даже и не слышно было, даже не поздоровались, а b00ker в Тернополе аж голову крутил лиж бы не встречаться.
Скорпион Юрка и другие по нескольку раз Руки...
До речи конь не мой и пусть "проффесионал" и ответит...
Насколько я знаю хозяин по профессии Риэлтор :D

ScorpionYurka 01.07.2008 08:47

Цитата:

Сообщение от Kosiat
идите Рост в опу. Что то вчерасть при очной встрече Вас так даже и не слышно было, даже не поздоровались, а b00ker в Тернополе аж голову крутил лиж бы не встречаться.

раз мене згадали -мушу відповідати, я в руках приймав участь в минулом уроці лише ОДИН РАЗ, машину робив сам, і за весь рік поміняв лише магнітолу і з тих зауважень минулого року не поміняв нічого бо не вважаю за потрібне, я робив машину собі і слухаю як хочу.
Результа минулого року 4 місце.
В цьому році я теж був в руках і лише через те що НІЧОГО не робив з машиною і не готував її, мені суддя сказав йти в цю категорію бо в минулому був лише один єтап в цій самій.
Результа цього року 4 місце знову. Висновок можете зробити самі.

Моє бачення ситуації - не справедливо йти в Рукі коли тебе готує ціла толпа профі і вся студія, отже я заняв почесне 3 місце, отже магнітолу я змінив вдало :) .
У львові я теж буду в руках а на настпий рік мабіть мене не пустять вже в рУКі і це буде справедливо.

Kosiat 01.07.2008 08:57

ScorpionYurka
:respect:

ericsson 01.07.2008 11:15

Цитата:

Сообщение от Kosiat

Некрасиво обзывать завистью личное мнение, хотя я не поддерживаю мнение Роста. И вот почему:
Очень много инсталляторов львиное время уделяют бюджетным монтажам и совсем не факт, что они сходу смогут быть конкурентноспособными в более сложных классах, чем рууки.
Участвует в соревнованиях впервые - пусть поучаствует в рууках.
Выиграл хотя бы один этап в этом году в рууках - добро пожаловать на повышение в следующем году. А формальный подход - это не всегда правильно.

Kosiat 01.07.2008 11:30

ericsson
:god:
Вот и с судьей было оговорено тоже. Следующий этап выше классом... :yes:

Kvass 01.07.2008 13:33

Вся моя змагальна біографія складається з трьох змагань.
1.Терннопіль 2007 SPL -клуб, авто Пежо партнер, система без саба=3 місце в класі до 200.
2. Емма Львів 2008, клас IDBL до 8 вуферів=2 місце.
3. Iasca Тернопіль, клас Рукі,1 місце.

Тепер чому рукі??
Тому що система сира, тобто вона мала бути 3-ох компонентною, але ми не встигли і замість морелєвських серединок,встали позичені деелеси нобіліум-тобто система стала двох полоса :( .мідбас реально не тянув до середніх а піщ середину тоже не дуже хотів грати.
подіуми під піщі зробили за одну ніч.
Реально Машину робили Я, мій кум Юрко, і Костя(Kosiat).

Виступати в рукі я не буду тому що там я досяг більшого ніж очікував.

2Рост, якщо на то пішло і вам так обідно за тих 10 чоловік, серед яких були далеко не аматори,я відключаю проц і їду на Львівську іаску і стаю в ваш клас (безтрансформаторні системи) :) а там нехай нас судять.ок?
І мене звісно дуже тішить те що мене таки визнали профісіоналом :)

vvv 01.07.2008 13:56

Kvass

беспроцессорный клас на EMMA :)
чтобы туда пойти отключить проц недостаточно, почитайте правила :)

Kvass 01.07.2008 14:48

Цитата:

Сообщение от vvv
Kvass

беспроцессорный клас на EMMA :)
чтобы туда пойти отключить проц недостаточно, почитайте правила :)

Ну тоді в любий клас який вибере Рост :)

Маша Синичкина 01.07.2008 16:32

По правилам IASCA, если человек получает за занятие автозвуком деньги или иные бонусы - он не должен выступать в любительских классах. При всем моем уважении.

b00ker 01.07.2008 16:40

Цитата:

Сообщение от Kosiat

Уважаемый, я тебя в упор в Тернополе не видел, а если ты меня и видел и сам не подошел, то видимо голову ты крутил...

Hammer 01.07.2008 17:06

Цитата:

Сообщение от Маша Синичкина
По правилам IASCA, если человек получает за занятие автозвуком деньги или иные бонусы - он не должен выступать в любительских классах. При всем моем уважении.

Да эт наверно по любым правилам так. Неточно знаю за спл-клюб, правда.

Olddad 01.07.2008 17:33

Цитата:

Сообщение от Hammer
Цитата:

Да эт наверно по любым правилам так. Неточно знаю за спл-клюб, правда.

В СПЛ клубе нет деления на профи и непрофи. Там все до предела просто и понятно.

Kvass 01.07.2008 17:54

Цитата:

ну ок, А яка різниця, якщо наприклад учаснєгу поставили звук в студії і він приїхав на змагання? Він реально до звуку немає відношення, а автомобіль мегасильний і рве всіх в клоччя.
Як зцим?

Маша Синичкина 01.07.2008 18:41

Цитата:

Сообщение от Kvass
Як зцим?

А с этим все в порядке. Участник может получать помощь от профессионалов. За деньги. :)

Цитирую правила:

"Следующие критерии не рассматриваются как получение “поддержки”:

[...]

- Получение помощи по настройке или построению звуковой системы
профессионалом; платная или бесплатная помощь специалиста в любое время до соревнования или в день соревнования."

Говоря простыми словами - профессионал получает деньги за занятие автозвуком, а любитель тратит... :D

Kvass 01.07.2008 19:44

Тоді це повний брєд, та ваша ІАСКА.

Але я зараз офіційно заявлю відносно інциденту.
1.Мав відношення до атозвуку і заробляв на тому гроші!, але на даний момент працюю рієлтером(можу представити довідку з місця роботи).
2.На даний момент будую автосервіс який буде зщайматися ТЮнінгом, тому ледве хватило часу зробити свій автомобіль.
3. На даний момент не являюся ПП,не працюю з жодним з ділерів з автозвуку,і звісно немаю з цього жодного зиску.
4.Можу показати чеки на деякі компоненти моєї системи.
5.Якщо ці аргументи будуть недостатні, а також приймуться якісь рішення відносно мене з сторони Іяска Україна, які змінять результати змагань, то буде відбуватися блокування етапу ІЯСКИ у Львові декількома громадськими організаціями, а також автоклубами м.Львова.
дякую :)

Маша Синичкина 01.07.2008 20:13

Цитата:

Сообщение от Kvass
Тоді це повний брєд, та ваша ІАСКА.

Ну... Вы можете считать правила айаски несправедливыми, однобокими, тенденциозными. Ваше право. Но по поводу бредовости - не соглашусь. Аяаска в своих правилах честно декларирует свои цели:

"Наша миссия состоит в том, чтобы продвигать Мобильную Электронику и увеличивать возможность Розничного продавца последовательно достигать больших долей потребительского рынка. Наша цель состоит в том, чтобы эффективная ценность IASCA увеличила продажи и маркетинговую организацию в промышленности. Мы будем и дальше развиваться и совершенствоваться. Розничные продавцы на местном рынке посредством соревнований по автозвуку
приобретают потребителя IASCA, организуют последующие cоревнования Soundoff IASCA и достигают высшей точки в стратегии развития в каждом региональном случае ."

Перевод, конечно, корявенький, но из него понятно, что целью АЙАСКА является развитие кар-аудио индустрии. Иными словами увеличение продаж компонентов и увеличение доходов инсталляторов.

Таким образом АЙАСКА занитересована чтобы простой человек пришел к профи (к Вам, Василий, например, когда Вы еще занимались кар-аудио) и заплатил Вам деньги за инсталл, с которым он потом будет участововать в классе новичков. И все. Чистый бизнес, никаких сентиментов.

Так что правила в этом вопросе логичны и последовательны. АЙАСКА не собирается сводить в одном классе инсталляторов с их подопечныим... :D

Цитата:

Але я зараз офіційно заявлю відносно інциденту.
1.Мав відношення до атозвуку і заробляв на тому гроші!, але на даний момент працюю рієлтером(можу представити довідку з місця роботи).
2.На даний момент будую автосервіс який буде зщайматися ТЮнінгом, тому ледве хватило часу зробити свій автомобіль.
3. На даний момент не являюся ПП,не працюю з жодним з ділерів з автозвуку,і звісно немаю з цього жодного зиску.
4.Можу показати чеки на деякі компоненти моєї системи.
5.Якщо ці аргументи будуть недостатні, а також приймуться якісь рішення відносно мене з сторони Іяска Україна, які змінять результати змагань, то буде відбуватися блокування етапу ІЯСКИ у Львові декількома громадськими організаціями, а також автоклубами м.Львова.
дякую :)
Мда... :(

Маша Синичкина 01.07.2008 20:31

Два сообщения удаляю. Как оффтопик и провокацию флейма. Надеюсь их авторы меня поймут.

Kvass 01.07.2008 20:42

Я прекрасно розумію, що після таких роздувань теми , мене будуть судити на ІАСЦІ за окремим тарифом, ну нічо...

Маша Синичкина 01.07.2008 21:00

Цитата:

Сообщение от Kvass
Я прекрасно розумію, що після таких роздувань теми , мене будуть судити на ІАСЦІ за окремим тарифом, ну нічо...

Ну Вы даете... Во-первых никаких разборок между вами и АЙАСКОЙ не было. Была претензия Роста и дисскусия со мной, как с частным лицом, которое высказвает свое, не менее частное мнение. Во-вторых официального протеста от кого бы то ни было в день соревнований Главному Судье не поступило, а Вы уже нервничаете...

Brat_MM 01.07.2008 21:13

Зря удалили............было бы ЖАРКО! ;)))

Маша Синичкина 01.07.2008 21:19

Цитата:

Сообщение от Brat_MM
Зря удалили............было бы ЖАРКО! ;)))

Я бдю! И бардака не допущу. :D

Hammer 01.07.2008 21:23

я чето прощелкал кажись.
хотя у меня щас в караудио тож смешно местами.

Olddad 01.07.2008 21:35

Господа!
А как вы отнесетесь к предложению закончить грызню и прикрыть тему?

Директор Луны 01.07.2008 22:18

Давайте потерпим до утра :D Просто мы с оппонентом не могли одновременно и отвечать и говорить по телефону :) Позитивно поговорили кстати :) Давайте до утра отложим все прения - надеюсь KVASS сам всё скажет и без нас :)

Рост ® 01.07.2008 23:53

Нічо так понаписували.
Взагалі-то я не мав ні до кого жодних особистих претензій, мені не розходиться про чиїсь місця в змаганнях чи будь-де інде. Свою точку зору я висловив, керуючись бажанням, щоб в тій галузі, до якої я маю відношення, було більше порядку. І порядності.

2 Kvass
Василю, на сайті тюнінг-клубу, президентом якого ти є згідно з запису в твоєму профілі там, досі до твоїх повідомлень приєднується посилання на сайт твоєї студії. Під час нашої останньої розмови в моєму боксі, може з місяць-два назад, ти розказував про свою роботу, про найнятих тобою працівників, про нові ділерські угоди і т.д. Жодного слова про те, що ти з цим завершуєш. Тому цілком логічно, що я продовжував тебе сприймати, як профі, тобто людину, яка має професійне відношення до даної галузі. І тоді ще ти казав про бажання заявитися в аматори, на що я відповів, що це некоректно. Ти не заперечував, що уже не маєш до автозвуку відношення.
Тому якщо щось круто змінилось за той короткий проміжок часу, ти полишив студію і пішов працювати в іншу галузь - перепрошую. Але тоді своїми розмовами і досьогоднішнім посиланнями на сторінку власної студії ти ввів мене в оману.

2 ericsson
Ситуація. Я, як установщик, придбав свій підсилювач фронтальної акустики за менше, ніж 500. Аматору доведеться викласти за нього більше, ніж 800, тобто, роздрібну ціну. Я вважаю це несправедливим, якщо ми опинимось в одному ж класі. Тому коли я декілька років назад виступав в емма, яска, незважаючи на сиру машину і точно так само перероблені стійки під твітери напередодні, до 3-ї години ночі, я заявлявся в клас професіоналів, а не новачків, хоча ніхто там мене особливо тоді не знав і не дуже то в когось і були б претензії.
Також те, чим займається установщик, встановленням блінів в задню поличку, чи хай-ендом - яке це до змагань має відношення? Як це можна прослідковувати?

2 Kosiat
Цитата:

Что то вчерасть при очной встрече Вас так даже и не слышно было, даже не поздоровались.
При нашій останній зустрічі, вчора, нас розділяли двері автомобіля, в який Квас встановлював сигналізацію. Хлопчина, який стояв за вами, підійшов до дверей, щоб потиснути мені руку. А Косят далі стояв, старанно відводячи очі. Напевно подумки повторюючи тим самим ехидненьким тоном фразу про оновлення лако-фарбового покриття мого автомобіля :)

Цитата:

идите Рост в опу.
А тут запитання до модераторів - це як сприймати?

Kvass 02.07.2008 08:11

Цитата:

Сообщение от Рост ®
Нічо так понаписували.
Взагалі-то я не мав ні до кого жодних особистих претензій, мені не розходиться про чиїсь місця в змаганнях чи будь-де інде. Свою точку зору я висловив, керуючись бажанням, щоб в тій галузі, до якої я маю відношення, було більше порядку. І порядності.

2 Kvass
Василю, на сайті тюнінг-клубу, президентом якого ти є згідно з запису в твоєму профілі там, досі до твоїх повідомлень приєднується посилання на сайт твоєї студії. Під час нашої останньої розмови в моєму боксі, може з місяць-два назад, ти розказував про свою роботу, про найнятих тобою працівників, про нові ділерські угоди і т.д. Жодного слова про те, що ти з цим завершуєш. Тому цілком логічно, що я продовжував тебе сприймати, як профі, тобто людину, яка має професійне відношення до даної галузі. І тоді ще ти казав про бажання заявитися в аматори, на що я відповів, що це некоректно. Ти не заперечував, що уже не маєш до автозвуку відношення.
Тому якщо щось круто змінилось за той короткий проміжок часу, ти полишив студію і пішов працювати в іншу галузь - перепрошую. Але тоді своїми розмовами і досьогоднішнім посиланнями на сторінку власної студії ти ввів мене в оману.

1.Якщо уважно подивитися, то можна побачити коли оновлювався останій раз мій сайт, відповідно проводилася робота.
2.Так, в мене в житті змінилося дуже багато, і я перестав заробляти на АВТОЗВУЦІ, і як ти помітив то ти приїзжав до мене додому в вихідний день (понеділок) де ми пили пиво і ставили сігналку, власник гольфа крутив гайки біля мене. Приїдь согодні і завтра чи на протязі тижня і подивись чи хтось шось робить.
Займатися автозвуком я буду це факт,наразі в мене нема приміщення де це все робити тому, робив свій авто дома(це навіть видно по фотках інсталу)

А взагалі то мені дуже цікаво Рост, якого цензура починаєш займатися не здороавою штукою. Обдзвонювати ссудів,писати листи.Невже тебе так заїло то 1 місце, давай сьогодні зустрінемось і я тобі віддам той кубок...ну шо б ти спав спокійно.

2Kvass. Певрое предупреждение. В дальнейшем последуют более жесткие меры!

2All. Всем напоминаю - для выяснения ЛИЧНЫХ отношений существует ЛИЧНАЯ переписка. МС.

Kosiat 02.07.2008 08:14

Рост ® :nutty3: Просили же не розводить грязь, ... я уже молчу.
:wallbash:

ericsson 02.07.2008 09:16

Цитата:

Сообщение от Рост ®
2 ericsson
Також те, чим займається установщик, встановленням блінів в задню поличку, чи хай-ендом - яке це до змагань має відношення? Як це можна прослідковувати?

Ото ж. Потому я считаю, что основа правил - это доверие участников и судей друг к другу. Формальности нужны только когда не решен спор без кулаков. Если один будет кАпать, другой может стать в позу и принести трудовую книжку с записью о том, что он сторож.
Поддерживаю Роста в том, что "скрытных" установщиков надо "выводить на чистую воду", но и Квасса не считаю таким "опытняком", которого умышленно надо загонять в профи. Время всё расставит по местам. Не думаю, что у профи Квасса в прошлом году были бы какие-то шансы опередить победителя в рууках, т. к. свою лепту в ту победу внес сам Суходольский.
Не ссорьтесь, друзья, автозвук у нас один на всех!!!

Kvass 02.07.2008 10:21

Тема про мою участь в руках вирішена, все остається на своїх місцях.
Щоб небуло різних спорів у Львові буду приймати участь в вищому класі.
Дякую за підримку всім хто розумів мене в цій ситуації.

ПРошу вибачення в ІАСКА Україна за свої необдумані висновки.

Kosiat 02.07.2008 10:43

Kvass
+1

Рост ® 02.07.2008 12:17

Цитата:

Сообщение от Kvass
А взагалі то мені дуже цікаво Рост, якого цензура починаєш займатися не здороавою штукою. Обдзвонювати ссудів,писати листи.Невже тебе так заїло то 1 місце, давай сьогодні зустрінемось і я тобі віддам той кубок...ну шо б ти спав спокійно.

От яка нездорова ситуація, коли коло тебе крутиться Мефістофель. Василю, придивись уважніше до свого кола спілкування, а то є любителі прималювати про мене те, чого нема насправді, але що дуже їм би хотілось в мені бачити.

Блін, довелось потратити час і розібратися в ситуації.
Як виявилось, таки знайшлася людина, ображена на тебе, яка одразу після тернопільського етапу написала скаргу президентові яска. Звідти все і закрутилося.
Я ж говорив з тобою особисто про некоректність твоєї участі в любителях один раз (вище я про це згадував), вдруге я про це написав тут, на форумі, в цій же темі. Це моя щира позиція і я її висловив, спершу особисто, потім на загал. Більше ніде і ні з ким я про це не говорив. Хоча ні, ще вчора дзвонив мені Директор Луни, щоб довідатись деталі. Я йому дав адресу твого сайту, щоб він там взяв твої контакти і виясняв все, що стосується ситуації з тобою особисто.
Всі, хто мене знає тривалий час, може підтвердити, що я ніколи не займався різними закулісними іграми, ніколи нікого не обговорював поза спиною, ніколи не налаштовував проти будь-кого інших. Якщо тебе, Василю, моя відповідь тут не надихне, можеш при нагоді заїхати до мене, тільки не з метою віддати кубок, мені своїх вистачає, крім того я не так це все ціную, щоб перейматися кількістю, а щоб почути мою відповідь, дивлячись мені в очі. Тоді все стане на свої місця.

Suhodol 02.07.2008 12:41

Цитата:

Сообщение от ericsson
Не думаю, что у профи Квасса в прошлом году были бы какие-то шансы опередить победителя в рууках, т. к. свою лепту в ту победу внес сам Суходольский.
Не ссорьтесь, друзья, автозвук у нас один на всех!!!

Дядя Миша,я не совсем понял смысл фразы,но надеюсь ты на моей стороне. :respect: :respect: А для всех существующих и будущих участников скажу: помощи в получении НЕЗАСЛУЖЕННОГО места НЕДОЖДЕТЕСЬ!!!!

Kvass 02.07.2008 12:50

[quote="Рост ®"]
Цитата:

Сообщение от Kvass

Блін, довелось потратити час і розібратися в ситуації.
Як виявилось, таки знайшлася людина, ображена на тебе, яка одразу після тернопільського етапу написала скаргу президентові яска. Звідти все і закрутилося.

1. Звідки ти знаєш що якась людина написала листа призидентові іяска, звідки інфа що одна, і звідки що з мого класу.??

Є ще багато дуже дивних збігів обставин які явно не роблять ввас добрим і пухнастим.

ScorpionYurka 02.07.2008 13:02

може хватить цапатись? :datz:

Kosiat 02.07.2008 13:12

ScorpionYurka
+1
Kvass
Все, забей на ...
Если тебе плюют на спину значит ты идешь впереди... :D

maxy10 02.07.2008 13:51

Цитата:

Сообщение от Рост ®
Всі, хто мене знає тривалий час, може підтвердити, що я ніколи не займався різними закулісними іграми, ніколи нікого не обговорював поза спиною, ніколи не налаштовував проти будь-кого інших.

Вибачте модери за можливий флуд, але всеж таки не втримався,
1. А звідки дані про лист до IASCA?
2. ХТО його написав і яким чином він потрапив до Президента? в Обхід України?
3. Яка реакція, якщо є Президента?

vvv 02.07.2008 13:56

имхо тему пора прикрывать :)

недовольным организацией этапа, определением классов, судейством и .т.д. порекоммендовал бы разобраться в самих себе и в своих "идеальных" автомобилях :)

Маша Синичкина 02.07.2008 14:18

Так, теперь уже и я считаю что тема себя исчерпала и пора ее прикрывать.

Уважаемые конфликтующие стороны, пожалуйста, разбирайтесь друг с другом в личке. Или очно, благо вы все из одного, и очень замечательного города...

Suhodol 02.07.2008 14:22

Цитата:

Сообщение от olddad
Господа!
А как вы отнесетесь к предложению закончить грызню и прикрыть тему?

Поддерживаю!!! Последняя информация!!!
Игорь,если бы вы подошли ко мне до награждения с этим вопросом,то я уверен этой темы не было-бы на форуме.Я узнал об этом только через 2 дня. Я пообщался с вашим аппонентом,он понимает свою ошибку и во Львове будет выступать в своем классе.
РЕБЯТА!!!! Пожалуйста,читайте правила,общайтесь с судьями и не будет никаких недоразумений.
P.S. Пол Пападеус очень надеется, что мы не начнем 3-ю Мировую войну из-за IASCA и всем участникам и увлеченным car-audio людям передает ПРИВЕТ!!!! :) :respect: :)

Текущее время: 23:09. Часовой пояс GMT +2.

Перевод: zCarot
autozvuk.org ©