![]() |
Бюджетний звук в ВАЗ 21093 прошу допомоги...
Од же маю ВАЗ - 21093 (чи вона мене має ):notknow:. Зібрався побудувати бюджетну систему, фронт + саб.
І так: ГУ Pioneer DEH-P4900IB Фронт Morel Tempo 6. І тут питання: Міди в двері на подіуми, куди їх повертати? Те саме з твіттерами. Усь ORIS CA 504 Планую під переднє сидіння. Саб DLS W312D корпус планується 45 л чистими фазоінвектор. Сила планується 20 мм. кв. + від АКБ, - на кузов. Міжблоки буду плести і розпаювати сам, по методу який описаний Ростом. Найбільше цікавить питання по інсталяції фронтальної акустики, ну і звичайно все інше, можливо десь дав маху, можливо щось пропустив, музику слухаю різну, але в більше рок:ga:. PS: Знаю, що тема можливо обсмоктана і тисячу разів підіймалась, сам перелопатив купу всього та конкретних відповідей не знайшов:wall:, якщо вони є тикніть будь ласка носом. |
Re: Бюджетний звук в ВАЗ 21093 прошу допомоги...
Голову треба з процесором. ІМХО. А потім вже все інше.
|
я бы для рока пилил бы закрытый ящик.
|
Якщо буде проц, то міди повертати неварто, а твітери на стойках лобового на рівні підборіддя з направленняв на протилежну стійку заднього вікна. ІМХО.
|
Щодо процесорної голови то звичайно воно так, але на сьогоднішній день бюджет обмежений, а музики хочеться, в майбутньому звичайно проц ГУ і фронт поканально, але то у майбутньому:no-no: а довороти зайвими не будут ІМХО:notknow:
А саб зараза капризний пишуть що він у ЗЯ не дуже, хоча це можна перевірити наочно. Порекомендуйте як правильно організувати довороти акустики. Доречі а у Вінниці відбуваються зустрічі де можна булоб послухати машини? |
А що скажете про таку голову "JVC KD-G731" 3 пари лінійок ЦАП 24 біта?
Із поканалкою справиться чи ні? |
Цитата:
|
Цитата:
|
Стоп, те ж без проца.Десь у тіж гроші - 88й, альпи 9812,9853.
|
Цитата:
Если вопрос бюджета стоит остро, то пион 88 или альпи 9812,9853 будут предпочтительнее. Ценник у них похожий, функционал слегка разный, звук тож разный... Надо слушать своим ухом. :) |
а що скажете про таку голову JVC KD-R921BT затримки у ній начебто є
а кросовери на підсилювачі є:maybe2:? |
Согласен " 88 или альп 9812,9853 будут предпочтительнее"
Довороты на ручку КПП, пищами поигратся нужно будет- торпеда -стойки туда - сюда!:) Вобще Tempo для рока не оч подходит! |
А що скажете про цю голову "Alpine CDA-9833 " для поканалки піде?
Добавлено через 10 часов 39 минут короче автозвук болячка дорога замовлено Alpine CDA-9833R до кінця тижня приїде до мене, піонера в топку:D З понеділка починаю мучити авто ШВІ, провода і т. д.:ah: |
Ну щож приїхала Альпіна:yo-ho-ho: трохи зачовгана правда, але за такі гроші пофіг (100 у. о.):D http://i.piccy.info/i9/0746077282240...ugansk_800.jpghttp://i.piccy.info/a3/2013-12-09-15...00x452-r/i.gif
Інстал покищо відкладається, ремонт в хаті і озлоблена дружина :oh:. Маю пару питань, як все це діло підключити: 1. твіттери і мідбаси від уся поканально, але тоді треба ще один усь на саб а грошей :vinovat: ну самі розумієте вічна проблема. 2. твіттери від голови мідбаси і саб від уся, якщо так можна:notknow: 3. по силовій проводці до підсилювача. Є 7 м. 10 мм2 мідного баготожильного і десь так само 6 мм2 у батька в гаражі знайшов можливо якось цим обійтись? |
нема купонів, нічого не роби. не займася дурницями, роби хату.
бо по звукові - тупо викинуті гроші, краще вклади в хату. |
Цитата:
Добавлено через 1 минуту Цитата:
|
питань нема хато то святе я її і так за 3 роки з нуля побудував,
Але систему побудувати всеодно хочу.... По темі я так зрозумів краще зробити фронт а саб відкласти до поями грошових знаків. |
В яблучко! Не поспішай,роби толково.Відчувай насолоду,та в дОма щоб була злагода.Воно(той автозвукґґґ)того не варте...
|
Цитата:
дивись, щоб в тебе хоча б щось грало, треба зробити віброізоляцію корча. вібра коштує в районі 500 у.е., якщо будеш робити сам. нормальні компоненти - 300 у.е. ++ саб - 200у.е - анлім. усь, нормальний 4-х канальник - від 300 у.е. гу від 200у.е. тобто для стартапа треба мати хоча б 1000 у.е. ! і це лише початок.!! не дивися на автозвук через рожеві окуляри... |
Цитата:
|
Коля0110 а компоненты уже куплены(кроме ГУ конечно)?
|
Цитата:
Если делать по уму и не спеша, т.е. сначала перерыть интернет, проштудировать теорию и практику других людей (а этого на форуме валом, только ленивый не найдет), то можно сделать приличный звук и за вполне скромный бюджет. В автозвуке есть четыре пути: 1) дорого и быстро 2) очень долго, но не дорого 3) дорого и без результата 4) не дорого, но тоже без результата |
Автозвук ачко (с):nasmeshka:
Щастя тут нема, я чуть не розвівся через то. В машині достатньо звуку на 1-2т доларів і дальше не варто паритись. ІМХО. А ще краще слухати штатку і зайнятись чимось кориснішим в житті;) |
Цитата:
Добавлено через 8 минут Цитата:
Добавлено через 11 минут |
Я думаю що набагато приємніше добитись достойного результату за умови низького бюджету, тоді дійсно приємно займатись автозвуком.Але має бути всюду межа розумного, тобто на балалайці за сто доларів не варто будувати систему. Успіхів!
|
Цитата:
Цитата:
нормальные компоненты для хорошей системы можно купить за 300 у.е.!!!, для бюджетной системы: мид - 50-100 у.е. (расматривать б/у варианты) ВЧ - 50-70 у.е. Итогго фронт 100-170 у.е. Саб, если запастись терпением, то на барахолке можно найти динамик - 600-800 грн., короб - 150-300 грн. Усилитель 4-х кан. за 1000-1800 грн. можно купить вполне приличный б/у аппарат! ГУ я так понимаю уже есть!, ето Алпайн 9833/9835? |
Зачем еще чтото докупать?? у Вас уже все есть: усь ставите под переднее сидение - фронт через пасс кросы от 2-х каналов усилителя саб в ящик и мостом от оставшейся пары каналов! + Вибру передних дверей и миды на подиумы из 2 см фанеры!
Дальше настройка ---- Получаете свою бюджетную систему НА ЭТОМ ОСТАНАВЛИВАЕТЕСЬ и радуетесь жизни!!!! |
Цитата:
АЗ ачко (с) |
Цитата:
тут дело каждого куда и на что тратить деньги!....а хоби и интереси ето не самое плохое вложение денег!...лучше собирать сушеных жуков чем сидеть на наркоте... |
Цитата:
|
Цитата:
Проводка слаба... минимум 16 квадратов на 1 усилитель... вон в мастерской автозвука распродают кабель ДЛС по цене КГ (не реклама)... |
Усь который уже имеется вполне пригоден для саба ...мостом у него около 120 Вт у саба ном 150 !!!
|
Цитата:
|
Цитата:
Нет смысла собирать на этих компонентах новую систему.....нужно использовать что есть!!! |
Вітаю усіх з довгожданним початком Зими:D. Хоч болото замерзло, а то уже в печінках. За період Новорічних Свят так нічого і не робив блін одна обжираловка і п янка +5 кіло на пузі і алергія на мандаріни:vinovat:. Але слава богу то все уже закінчилось.
Тепер по темі для прокладання силової проводки куплено осьтакий кабельок 25 мм2 лужонна мідь із старих запасів ізоляція ПВХ а зверху ізоляції ще опльотка не то тканина яка не то скловолокно... http://i.piccy.info/i9/3ed4a76d6ada5...C02465_800.jpghttp://i.piccy.info/a3/2014-01-20-14...00x450-r/i.gif Питання ось у чому чи варто на нього додатково одіти змію чи нехай так залишаеться? |
нехай! у меня такая 35ка была, отличнейший провод.
|
Цитата:
|
Текущее время: 16:58. Часовой пояс GMT +2. |
Перевод: zCarot
autozvuk.org ©