![]() |
Re: minimal
Вложений: 1
Похоже мне прийдется объяснить мои слова. Я покажу то, чего невидно при измерении спектролабом. Вот иллюстрация сегодняшней Володиной настройки мид/вч. Сверху сигнал от вч, снизу от мида. В реальной жизни они конечно так красиво не выглядят, но суть от этого не меняется.
И заодно вопрос : динамики сфазированы или нет? |
Ну я в графіках ніфіга взагалі не розуміюсь, тому якшо не важко намалюй ше графік як правильно має бути.
ВЧ і НЧ не все однозначно, але рельно сцена стала глибшою і дальшою в порівнянні як з настройками по методу Атрема. |
Володимир, на мой взгляд хрень полная.
"Тренируйся на кошках.." (с) х/ф "Операция Ы":) |
Може ми і попали в фазу, тільки період не той?
|
Цитата:
Копай, копай! Здесь червя много! (с) Особенности национальной автозвука рыбалки :) |
А що стосовно перетриманої всьої правої сторони?
|
Цитата:
По методе видно что сигнал перезадержен, ну тобишь мы не попали в период, и поэтому как на картинке там исключается эта проблема на корню. |
Та ше немає остаточних цифр для аналізу...
|
Цитата:
|
Ну короч все просто наскільки я зрозумів стик вч нч треба шукати в районі того що показує лінійка.
|
Цитата:
|
Цитата:
|
Цитата:
Ладно, по линейке для твоих динамиков между нч/вч после выравнивания расстояния нужно добавить миду +15см. И спектролабом искать удачную настройку в районе этой задержки. Теперь про лево/право. Когда ты между мидами устанавливаешь одинаковое расстояние то Ц.О. получается перед тобой ( салоне авто это ЛЦ). Это значит что положение ЦО в центре торпедо ты уже проскочил. Значит разница в задержках не должна превышать разницу в расстоянии. |
А чому 15см а не 3см ? Згідно твоєї методики має бути 3.
|
Цитата:
|
Ок дякую. Но треба би тоді в темі твоій поправити.
|
Став 0 на правий мід а далі на слух....сфазовуєш і не парся...:yes3:;)
Головне хороший моно запис мати.... |
Володимир, зроби по-Арту настройку і зробимо по-Сові... Зроби і свою настройку.
Проаналізуєш вухом своїм і зрозумієш що тобі подобається... Зі: згадай як зв'язався саб з мідами... Який точний і панчевий зробивсЯ при порізці 80 гц 2 порядок... Якою методою (лінійкою) настройки ти добився хотя б такого результату? |
Стосовно саба то лінійка рулить, я просто його перетянув,бо по лінійці саб виставляється: реальний розмір +40 см для десятки а в нас вийшло + 30. Такщо можна вважати що тут лінійка рулить. Я саб приблизно міряв, поміряв би точніше і може би попав.
Читав ще Куряку - там також все до того що маєбути в районі лінійки. Я так розумію що програма не показує чи правильни період хвилі обраний. Треба освоїти метод Куряки - там по імпульсному відклику налаштовується затримка. Добавлено через 7 часов 5 минут Ще одне практичне питання: в мене мідбас стоїть під картою дверей.Як ізолювати динамік щоб він не грав під карту? Фото без гриля http://s017.radikal.ru/i442/1507/b4/d745f52e6177.jpg |
Цитата:
А по вашему графику , если сверху вч снизу сч, сч играет на опережение, и синфазная работа у них только через несколько периодов, но какой нам смысл от такой "синфазности" когда барабан становится ведром.... |
Текущее время: 09:43. Часовой пояс GMT +2. |
Перевод: zCarot
autozvuk.org ©