![]() |
Re: SQ в межах розумного.
Похоже на сток, подиумы вроде ничего
..Владимир, без обид много текста 7 страниц инсталла и фото мало |
Цитата:
Фотки я викладаю того що зробив, а провдка по салону то кому то цікаво, там нічого особливого... |
Такой вариант подиумов под ВЧ считаю самым оптимальным, ну не делают так на заводе тем более "ВАГ-групп", ну и наплевать главное что смотрится же бомбездно. Сиськи 4" размера это колхоз, а вот когда сосочки 1" для ВЧ которые гармонируют с "телом" то это, того, ну Вы поняли;) ..................
|
Якщо подивитись на всі інстали, то можна відзначити частину зроблених в стилі все для звуку і частина з урахуванням гармонії з інтер"єром салону автомобіля. Очевидно що встановивши середину як третю смугу звук покращився би, хоча це не факт. При установці ВЧ з фланцем в 10см також би позитивно відбилось на звучанні, але, ми ту про буджетний автозвук в межах розумного:meowth: Тому я бачу таку концепцію системи. Залишилось ще буквально трошки і я почую перші звуки своєї системи:yes3:
Добавлено через 2 часа 45 минут Порадьте підключення двохкатушкового сабвуцфера. Отже Monacor SPH250CTC дві котушки по 8 Ом 100Вт. 1 варіант - усілок 300Вт при 4 Ом в мості і котушки в паралель на 4 Ом. 2 варіант - усілок 300Вт при 4 Ом в мості і котушки послідовно на 16 Ом - думаю що підсилювача не хватить. 3 варіант - усілок 75 Вт на канал при 4 Ом і кожна котушка окремо на 8 Ом - думаю що підсилювача не хватить. 4 варіант - усілок 4 канали, по два в мості 150Вт при 4 Ом на кожну котушку. |
Цитата:
Це ти цей динамік у фріейр хочеш??? ПС. От нічого тебе життя не вчить. Ти знову зробив подіуми під твітери, невіть не увімкнувши їх в тих місцях... Скільки шишок тобі набили минулі подіуми? Значить мало ще набили. Ні, може воно і добре вийде. А якщо ні, знову переробляти? Чи знову маделінчиком автентичненько підклеювати? |
Там чесних 325 Вт з великим демпінг фактором.
Так я цей динамік ставитиму в фріеєйр по рекомендації наших латвійських колег. По параметрам воно ні в які ворота в таке оформлення, але тим не менше спробую. |
Цитата:
ЗЫ: "Сисюльки" -- на троечку!!;) |
Я бы начал с этого варианта:
Цитата:
|
+1 за 2-й вариант, думаю всё будет ОК
ну или 1-й вариант.. |
Цитата:
Главное это дело хорошо обсудить:D:friends::beer: |
Сьогодні в мому домі свЯто! Бокали наповнені солодким шампанським! Я запустив фронт!
Є дрібні огріхи які я випралю... але стабільна по висоті сцена, ширина за межами салону, глибина на капот.... ммм рояль Рея Чарльза викликав мурашок на мому тілі, з Роєм Орбісоном я співав, а бабусю Шаде захотілось виграти(нахай пробачать мені дами). Якщо коротко то фронт звучить значно краще ніж вся система в тазіку!:):yo-ho-ho: |
Цитата:
|
Вовко, а как двери себя ведут? гудят? призвуки есть?
|
Усилитель 300 ватт и саб на 8 ом.
Если желаешь музыкально. |
Цитата:
|
а де у тебе буде саб? В задній поличці?
|
Вложений: 4
Отже викладаю обіцяні фото:) В салоні ще не встановив бардачок.
При відкриванні багажника практично не видно компонентів поки не придивишся. Залишилось навести марафет з проводами, на саб провода будуть замінені, зараз це в тестовому режимі...:) |
акустические китай?
|
Володимир,
какова стоимость системы?? В класс 2500 на финал Эскуччо успеваешь, надеюсь ?? Интересно послушать.... Добавлено через 6 минут Цитата:
Как я тебя понимаю в этом отношении :yes3:- калдырю щас музычку в бумере и ни о каких там сиське :tomato: даже и думать не хо .....:yes3: |
Цитата:
А то що зараз на фотках іде на саб буде замінено на правильний кабель 6 мм кв. Цитата:
|
Текущее время: 17:07. Часовой пояс GMT +2. |
Перевод: zCarot
autozvuk.org ©