Всё об автозвуке

Всё об автозвуке (http://autozvuk.org/forum2/index.php)
-   Свои инсталляции SQ (http://autozvuk.org/forum2/forumdisplay.php?f=28)
-   -   SQ в межах розумного. (http://autozvuk.org/forum2/showthread.php?t=25118)

alck 10.10.2013 20:48

Re: SQ в межах розумного.

Похоже на сток, подиумы вроде ничего
..Владимир, без обид много текста 7 страниц
инсталла и фото мало

Володимир 10.10.2013 21:36

Цитата:

Сообщение от alck (Сообщение 272406)
обид много текста 7 страниц
инсталла и фото мало

А ти не читай, а як в дитинстві тільки картинки дивись:)
Фотки я викладаю того що зробив, а провдка по салону то кому то цікаво, там нічого особливого...

prizrak 10.10.2013 22:23

Такой вариант подиумов под ВЧ считаю самым оптимальным, ну не делают так на заводе тем более "ВАГ-групп", ну и наплевать главное что смотрится же бомбездно. Сиськи 4" размера это колхоз, а вот когда сосочки 1" для ВЧ которые гармонируют с "телом" то это, того, ну Вы поняли;) ..................

Володимир 11.10.2013 09:49

Якщо подивитись на всі інстали, то можна відзначити частину зроблених в стилі все для звуку і частина з урахуванням гармонії з інтер"єром салону автомобіля. Очевидно що встановивши середину як третю смугу звук покращився би, хоча це не факт. При установці ВЧ з фланцем в 10см також би позитивно відбилось на звучанні, але, ми ту про буджетний автозвук в межах розумного:meowth: Тому я бачу таку концепцію системи. Залишилось ще буквально трошки і я почую перші звуки своєї системи:yes3:

Добавлено через 2 часа 45 минут
Порадьте підключення двохкатушкового сабвуцфера. Отже Monacor SPH250CTC дві котушки по 8 Ом 100Вт.
1 варіант - усілок 300Вт при 4 Ом в мості і котушки в паралель на 4 Ом.
2 варіант - усілок 300Вт при 4 Ом в мості і котушки послідовно на 16 Ом - думаю що підсилювача не хватить.
3 варіант - усілок 75 Вт на канал при 4 Ом і кожна котушка окремо на 8 Ом - думаю що підсилювача не хватить.
4 варіант - усілок 4 канали, по два в мості 150Вт при 4 Ом на кожну котушку.

Рост ® 11.10.2013 14:40

Цитата:

Сообщение от Володимир (Сообщение 272440)
Якщо подивитись на всі інстали, то можна відзначити частину зроблених в стилі все для звуку і частина з урахуванням гармонії з інтер"єром салону автомобіля. Очевидно що встановивши середину як третю смугу звук покращився би, хоча це не факт. При установці ВЧ з фланцем в 10см також би позитивно відбилось на звучанні, але, ми ту про буджетний автозвук в межах розумного:meowth: Тому я бачу таку концепцію системи. Залишилось ще буквально трошки і я почую перші звуки своєї системи:yes3:

Добавлено через 2 часа 45 минут
Порадьте підключення двохкатушкового сабвуцфера. Отже Monacor SPH250CTC дві котушки по 8 Ом 100Вт.
2 варіант - усілок 300Вт при 4 Ом в мості і котушки послідовно на 16 Ом - думаю що підсилювача не хватить.
3 варіант - усілок 75 Вт на канал при 4 Ом і кожна котушка окремо на 8 Ом - думаю що підсилювача не хватить.

Тільки варіант 1. І то має бути "чесних" 300, тобто з нормальним блоком живлення. А то в стокових підсилювачах і блок живлення провали дає на потужних імпульсах, і спад внизу ачх.
Це ти цей динамік у фріейр хочеш???

ПС. От нічого тебе життя не вчить. Ти знову зробив подіуми під твітери, невіть не увімкнувши їх в тих місцях... Скільки шишок тобі набили минулі подіуми? Значить мало ще набили.
Ні, може воно і добре вийде. А якщо ні, знову переробляти? Чи знову маделінчиком автентичненько підклеювати?

Володимир 11.10.2013 14:52

Там чесних 325 Вт з великим демпінг фактором.
Так я цей динамік ставитиму в фріеєйр по рекомендації наших латвійських колег. По параметрам воно ні в які ворота в таке оформлення, але тим не менше спробую.

Suhodol 11.10.2013 14:59

Цитата:

Володя, нужно померять динамик в разных подключениях. Дело в том, что от типа подключения обмоток меняются параметры динамика, особенно Qts (ЗЯ,ФИ,фри) Зачастую параллель -- ФИ, одна обмотка -- фри.
ЗЫ: "Сисюльки" -- на троечку!!;)

Cobox 11.10.2013 15:35

Я бы начал с этого варианта:
Цитата:

2 варіант - усілок 300Вт при 4 Ом в мості і котушки послідовно на 16 Ом

q_w_e_r_t_y 11.10.2013 17:40

+1 за 2-й вариант, думаю всё будет ОК
ну или 1-й вариант..

alck 11.10.2013 20:15

Цитата:

Сообщение от Володимир (Сообщение 272412)
А ти не читай, а як в дитинстві тільки картинки дивись:)
Фотки я викладаю того що зробив, а провдка по салону то кому то цікаво, там нічого особливого...

Ну да не подумал, Фото проводки никому не интересно!
Главное это дело хорошо обсудить:D:friends::beer:

Володимир 11.10.2013 22:08

Сьогодні в мому домі свЯто! Бокали наповнені солодким шампанським! Я запустив фронт!
Є дрібні огріхи які я випралю... але стабільна по висоті сцена, ширина за межами салону, глибина на капот.... ммм рояль Рея Чарльза викликав мурашок на мому тілі, з Роєм Орбісоном я співав, а бабусю Шаде захотілось виграти(нахай пробачать мені дами). Якщо коротко то фронт звучить значно краще ніж вся система в тазіку!:):yo-ho-ho:

Olddad 11.10.2013 22:12

Цитата:

Сообщение от Володимир (Сообщение 272531)
Сьогодні в мому домі свЯто! Бокали наповнені солодким шампанським! Я запустив фронт!
Є дрібні огріхи які я випралю... але стабільна по висоті сцена, ширина за межами салону, глибина на капот.... ммм рояль Рея Чарльза викликав мурашок на мому тілі, з Роєм Орбісоном я співав, а бабусю Шаде захотілось виграти(нахай пробачать мені дами). Якщо коротко то фронт звучить значно краще ніж вся система в тазіку!:):yo-ho-ho:

С чем я тебя и поздравляю!!!

scvosniak 11.10.2013 23:01

Вовко, а как двери себя ведут? гудят? призвуки есть?

максимус 12.10.2013 00:39

Усилитель 300 ватт и саб на 8 ом.
Если желаешь музыкально.

Володимир 12.10.2013 08:42

Цитата:

Сообщение от scvosniak (Сообщение 272544)
Вовко, а как двери себя ведут? гудят? призвуки есть?

Враховуючи що двері були підготовлені без фанатизму я гудіння не помітив, в цілому все досить класно як я і очікував. В правій дверці свіптон находить один косяк, дребізжання під картою... але карти взагалі ніяк не завібрені і незашумлені, тому карти треба таки обробити.

Kapi 12.10.2013 12:25

а де у тебе буде саб? В задній поличці?

Володимир 13.10.2013 20:27

Вложений: 4
Отже викладаю обіцяні фото:) В салоні ще не встановив бардачок.
При відкриванні багажника практично не видно компонентів поки не придивишся. Залишилось навести марафет з проводами, на саб провода будуть замінені, зараз це в тестовому режимі...:)

_kolenval 13.10.2013 22:13

акустические китай?

Serg Teplyuk 13.10.2013 22:17

Володимир,
какова стоимость системы??
В класс 2500 на финал Эскуччо успеваешь, надеюсь ??
Интересно послушать....

Добавлено через 6 минут
Цитата:

Сообщение от Володимир (Сообщение 272325)
......хто мене добре знає, то знає що я роблю так як Я хочу:meowth:
В класичний консервативний німецький салон не хочеться ставити якихось вичурних подіумів. В мене ціль така щоб було все максимально наближене до стоку........

Эх, золотые слова :notworthy::notworthy:
Как я тебя понимаю в этом отношении :yes3:-
калдырю щас музычку в бумере и ни о каких там сиське :tomato:
даже и думать не хо .....:yes3:

Володимир 13.10.2013 22:28

Цитата:

Сообщение от _kolenval (Сообщение 272716)
акустические китай?

На ВЧ ПВ3 1,5 мм кв, на міди 4 мм кв якийсь вроді оріс... йому 10років і він в прекрасному стані нічого не окислилось, ізоляція в суперовому стані, то чому ж його не поставити...
А то що зараз на фотках іде на саб буде замінено на правильний кабель 6 мм кв.
Цитата:

Сообщение от Serg Teplyuk (Сообщение 272718)
какова стоимость системы??
В класс 2500 на финал Эскуччо успеваешь, надеюсь ??
Интересно послушать....

В клас 2500 влажу спокійно. На фінал їду. Зустрінемось:beer:

Текущее время: 17:07. Часовой пояс GMT +2.

Перевод: zCarot
autozvuk.org ©