![]() |
Re: minimal
Звичайно зрозуміло що міняючи порядок кросовера потрібно і корегувати часові затримки, але таки більш злитніше стикується саб з мідом з порядком кросовера 12 дБ/окт ніж на 18 дБ/окт.
Частота зрізу мідбаса 80-6 дБ/окт а саба 40-12 дБ/окт |
Цитата:
|
[QUOTE=Володимир;300774]Тирсоплита 16мм (ДСП) весь ящик + деревиноволкниста плита (MDF) 10мм на передню стінку.
Дсп зрозуміло а мдф? Воно щось дає? Воно ж зовсім не жорстке:fee: Якраз конструлірую коробку просто цікаво, |
Можна взяти якості матералу на саб штучний камінь... я ж не проти.
|
Бачив виконання коробу для саба з граніту. Ніби ідеальний варіант. Але доцільності небачу взагалі
|
Просто як я люблю говорити:"є межі розумного". Зараз я вигтовляю ЗЯ хитрої форми з фанери 18мм, предня стінка в два шари.
|
Зрозіміло що є межі розумного, але питання в тому, що краше два шари чи один але товстіший.
|
Два шари я даю щоб не фрезерувати заглиблення для динаміка, ну і де я візьму фанеру товщиною 36 мм...
|
Вложений: 5
Випав сонячний день і я приступив до виготовлення ящика саба з використанням ніші в запасному колесі. По замірах і обрахунках в ніші колеса спокійно набирається 10 літрів чистого об"єму. Заповнювати вирішив циліндром використовуючи фанеру 18мм, шурупи і клей ПВА. Після чого ззовні щілини були замазані сумішшю клею з дрібною як пилюка тирсою. Після висихання клею, в наступний сонячний день :) буду залишки "шпатлівки" зішліфовувати. Далі буде...
|
Вложений: 5
Друга половинка сабового ящика:)
|
Вовчик, а сколько объема? 10л не мало будет? Это вроде AudioArt RW10, если не ошибаюсь. у меня был такой давно, ему минимум 15 литров нужно
|
Без врахування динаміка об"єм 22 літри
|
ну так это другое дело. :vo:
|
Вложений: 14
Організував проводку в салоні.
|
Вложений: 6
Симпатичні "цицьочки" получились:)
|
Ты ж вроде в ОЕМ ?
|
Вже в ОЕМ не буду бо готові сіські... хоча... побачим...
|
Володя, подиумы красивые и аккуратные, НО!! мне представляется,что условная "впадина,, в которой они оказались ,может вполне сыграть роль рупора, в определенном диапазоне частот... На оси излучения может и незаметно, но при небольшом отклонении головы.....думаю эффект проявит себя...
|
Прозрачная термоусадка - отличная вещь для крепления маркеров.
Ну а в общем, и проводка и цицьочки - :vo: |
Цитата:
|
Текущее время: 17:36. Часовой пояс GMT +2. |
Перевод: zCarot
autozvuk.org ©