![]() |
Re: Audi 100... Старт в SPL
:wall: Знов вилізли наводки... В рупорах фон двигуна... :hang3:
На коаксіалах (з шовковими твітерами) фону вже не було ніякого, я слухав різні варіанти, проклав лінійки даже біля силової проводки - не було фону... Переключив ГУ в 3х полосний режим і в рупорах зявився писк... Вот я кинув то всьо і пішов плакати :oh: |
спробуй продублювати Масу лінійок як писали вище постом
|
ставь активный кросс, нервы дорожэ
|
_RT, Зніми хоть якесь відео як валить басуха ;)
|
Цитата:
|
Цитата:
|
Цитата:
|
На графіку горб до 48 дб,але на слух не відчувається так. Порізаний до 80 2 порядком
http://s020.radikal.ru/i708/1310/61/3daa71c7dd7f.gif |
garmas Дууже дякую за АЧХ і експерменти)
Перше АЧХ в житті системи :D далеко не ідеальне - але будем старатись далі! Після довгих "мучєній" Наводки переможені остаточно... :ok: Допомогла протяжка провода REM з акумулятора "+" через тумблер на усь - зразу став тихіший фон мотора... і ще був трабл з лінійкою яка ішла на ВЧ... Замінив і все гуд... Мені дуже допоміг розібратись з наводками один пост... думаю його автор не буде проти якщо я копіпастом викладу сюди... може і ще комусь допоможе Добавлено через 1 минуту Цитата:
|
_RT, чувак, ну зніми хоть одне відео з флексом :skuka:
|
Цитата:
Я хочу короб переробити ... додати більше обємуі шоб горб на АЧХ був ширший.. РЕзонансна частота салону мого Авто 40-41 Гц... Десь в неті таку інформацію бачив... короб розраховував на 33-34 Гц.. Результат закономірний Вот по АЧХ дивемось горб від 30 - 40 Гц валить сильно - тобто негри себе класно почувають і машину трясе і бас грає і не давить... Хочу попробувати зробити горб від 30 - 45..50 - Очікую від такого короба більше давки і більше басу на дискотечній і трансовій музиці... Хоча і на цьому коробі якшо навалити більше гейном на монік - то і транс грає мощьно!!! Та і взагалі мене не влаштовують розміри короба - його тяжко вкладати і викладати з багажника...Тому треба трохи переробити... |
ну в мене на 105л чистого +- і настройка 35 мала б бути не перевіряв, зараз грає все, на неграх шатає норм і дабчик валить, я наоборот хочу зменшити і вищу настройку попробувати, правда в мене резонанс десь під 50-55гц вроді.
Блін Володимир ж тоже має мікрофон для АЧХ, треба глянути шо там твориться |
Цитата:
Цитата:
а ти вообше шо хоч получити від баса? давки? тода обєм з Армадою нада десь 80 л і порт на 40Гц і вище... Армаду в 0.5 і молитись щоб не згоріла))) |
Цитата:
|
пора одружуватися.
|
Цитата:
:D пора купляти батарейку) |
Довго на вихідних читав інформацію по своєму мотору, і сьогодні установив собі інший генератор...
Bosh 120A http://www.razborka.rv.ua/_ph/7/2/963830444.jpg Ось така штуковина... 65А на холостих обертах... На попередньому штатному генераторі 32А на холостих обертах було і 13.8В, а + просадки + щіткам і підшипникам не довго вже лишалось... Вот вирішив купити іншого генератора... І вот чудо :notworthy: - в мене перестали моргати фари і світло в салоні :D В загальному я задоволений) все підійшло без колхозу і великих фінансових затрат... канешно не стінгер чи мейхем) але ефект відчутний... І стабільні 14.4В... думаю на 2 АКБ заряжати - буде саме то:vo: |
Цитата:
|
Цитата:
А так - то можна виточити інший шків і добитись максимуму на нижчих оборотах двигуна |
Цитата:
|
Текущее время: 07:27. Часовой пояс GMT +2. |
Перевод: zCarot
autozvuk.org ©