Всё об автозвуке

Всё об автозвуке (http://autozvuk.org/forum2/index.php)
-   Бюджетный автозвук и песочница. (http://autozvuk.org/forum2/forumdisplay.php?f=16)
-   -   Озвучення... крок за кроком (http://autozvuk.org/forum2/showthread.php?t=308)

Igor A. 26.10.2011 21:34

Re: Озвучення... крок за кроком

Володимир
Спасибо за БЖ:+1:
Я Вам в лс на таврофоруме вопрос написал, очень хотелось бы узнать Ваше мнение, как человека, который уже много попробовал аппаратуры на таврии)

Володимир 26.10.2011 21:52

Igor A., Отписал. Давайте через скайп vovaklak78 там удобнее переписываться

Володимир 09.12.2011 23:47

Вложений: 5
В міжсезоння вирішив дещо переробити, а саме: розгалужувач проводів, ящик для усілків і проводку в багажнику привести в порядок.
Проводку одів в шкіру гадюки:)

Короб на підсилювачі був виготовлений з ламінованого МДФ, кріплення усілків на закладні гайки.
В спинку сидіння були "вклепані" гайки для болтового кріплення коробу (дякую Халіну за інструмент і Росту за роботу:Laie_99:

Володимир 09.12.2011 23:50

Вложений: 4
Ну і ще сьогодні підключив один підсилювач...
А поки це все робилось і підсилювачі скучали вдома, і я їм зробив портрет:D

Kolyan-Hyligan 10.12.2011 10:45

ще б фото кінцефого результату встановлення ;)

Володимир 10.12.2011 11:13

Може сьогодні другий підсилювач поставлю... хоча там до фінішу як до зірок:nasmeshka:

sagittarius79 14.12.2011 22:28

Цитата:

Сообщение от Володимир (Сообщение 161604)
хоча там до фінішу як до зірок

...шось здається, що тут , як і в багатьох інших інсталах фінішу НЕ БУДЕ! )))

Snoop 26.12.2011 15:55

Действительно отличный БЖ. Читал от корки до корки, много интересного и познавательного нашел:vo: Успехов, так держать!
Цитата:

Сообщение от Володимир (Сообщение 3450)
Також обезшумив мотрний щит і днише: вібра - М1, шумка - бітопласт на щит і сплен 8 мм на днище.

Вот планирую свою Таврь виброй укатать. Неужели хватило М1 на днище и щит?

scvosniak 26.12.2011 17:43

если на моторный щит можно использовать (М2, М3, А2), то днище катать таки лучше MP, Bomb или Микс Ф

Володимир 26.12.2011 21:04

М1 на днище - як мертвому кадило:) я по тому ще "бомб" закатав, потім рідна шумка і ще 4 см войлоку, тоді відчув результат.

Рост ® 26.12.2011 22:32

Якщо говорити про максимальну ефективність віброізоляції, то на днище кладеться МП, а поверх неї, там де потрібно, ще каучукова.
А різні багатошарові матеріали, типу "бомби" і подібних - вони, звичайно, суттєво спрощують обклеювання поверхні. Якщо основна мета - це не віброізоляція, а саме обклеювання.

garmas 04.03.2012 17:32

Володимир,
я бачив вашу машину в Чернівцях на SQ Challenger! теж там був :ah:
хотів послухати,але вас не було біля автомобіля!:vinovat:

nik_on_off 07.03.2012 00:16

Цитата:

Сообщение от garmas-vitaliy (Сообщение 179736)
Володимир,
я бачив вашу машину в Чернівцях на SQ Challenger! теж там був
хотів послухати,але вас не було біля автомобіля!

Так и запишем...:mail1:
"...презентация не проводилась".

:D :D :D

Вовко! Колись, шо ты за зиму намутилЪ ?

Володимир 05.05.2012 18:26

Цитата:

Сообщение от garmas-vitaliy (Сообщение 179736)
Володимир,
я бачив вашу машину в Чернівцях на SQ Challenger! теж там був :ah:
хотів послухати,але вас не було біля автомобіля!:vinovat:

Всі хто хто хотіли послухати-це зробили,треба було зачекати...

Добавлено через 10 минут
Цитата:

Сообщение от nik_on_off (Сообщение 180240)
Вовко! Колись, шо ты за зиму намутилЪ ?

Пока все на стадії експерименту...

Володимир 19.05.2012 10:54

Експерименти і підготовка до чернівецького етапу змагань внесли свої корективи в склад системи: коротше один мідбасик вивалився мені з рук на бетонну підлогу. Опустимо лірику. В резльтаті тріснута і деформована корзина, звук, звичайно, погіршився.
https://lh3.googleusercontent.com/-F...0/DSC_6816.jpg

https://lh6.googleusercontent.com/-T...0/DSC_6830.jpg

Так мої динаміки які прослужили мені з 2009 року відправились в свій дерев"яний ящик на полку.
В результаті чого відбулося зміна "релігії", і на місце Helix RS 805 стали SPW130/4 (монакор). Пока буду займатись їх встановленням щоб по можливості розкрити їх потенціал.

Serginio 20.05.2012 21:56

Цитата:

Сообщение от Володимир (Сообщение 193239)
Експерименти і підготовка до чернівецького етапу змагань внесли свої корективи в склад системи: коротше один мідбасик вивалився мені з рук на бетонну підлогу. Опустимо лірику. В резльтаті тріснута і деформована корзина, звук, звичайно, погіршився.
изображение

изображение

Так мої динаміки які прослужили мені з 2009 року відправились в свій дерев"яний ящик на полку.
В результаті чого відбулося зміна "релігії", і на місце Helix RS 805 стали SPW130/4 (монакор). Пока буду займатись їх встановленням щоб по можливості розкрити їх потенціал.

Ай-яй-яй, яка неприємність! Ще й перед етапом.
Думаю все буде гаразд, тримайся.:beer:

muztank 21.05.2012 08:52

К токарям или фрезеровщикам-вырезать кольцо из металла толщиной 1,5-3мм,туда вклеить корзину динамика и будешь еще 10 лет слушать ...

Володимир 21.05.2012 09:12

Думаю корзину полагодити не проблема- я сам її склеїв... але нарушився ззазор і звук противнючий став

Halin 21.05.2012 10:08

Цитата:

Сообщение от Володимир (Сообщение 193469)
Думаю корзину полагодити не проблема- я сам її склеїв... але нарушився ззазор і звук противнючий став

Склеивание не рулит, надо корзину варить или менять на новую.
Корзина же принимает активное участие в общем звучании динамика... сам же, наверное видел, как продавцы проверяют стеклянную посуду на целостность - карандашом ударяют по чашке, тарелке... и все сразу ясно, целая или там есть трещина....

shkrek 21.05.2012 11:13

Цитата:

Сообщение от Halin (Сообщение 193479)
Склеивание не рулит, надо корзину варить или менять на новую.
Корзина же принимает активное участие в общем звучании динамика... сам же, наверное видел, как продавцы проверяют стеклянную посуду на целостность - карандашом ударяют по чашке, тарелке... и все сразу ясно, целая или там есть трещина....

Думаю с посудой тут сравнение не корректно, корзина наоборот, должна быть глухой и жесткой, жесткость ей можно вернуть вставкой кольца (как писали выше)

Текущее время: 21:37. Часовой пояс GMT +2.

Перевод: zCarot
autozvuk.org ©