![]() |
В мене вже паяльник гріється, а так мені ніхто і невідповів на мої питання! Агооов?!!
Логічно буде поставити в точці "В" . Сам спитав-сам відповів |
Теж думав В (цiлком логiчно).D навiть не розглядую.С та E то вже iзврат. А от А можливо й не завадить.IMXO звiсно.А от правила лiньки вiдкривати...
|
Правила в мене - настольна книга - роздруковані і завжди під рукою. Думаю що "А" в захисту не потребує. Стосовно реле в правилах IASCA щось нічого не знайшов , а в првилах ЕММА пункт 4.2.1 (6) Цитую:Кабель «ремоут» не требует отдельной защиты предохранителем. В случае, когда ка-бель «ремоут» подключен к реле, силовой провод реле должен быть защищен отдель-ным предохранителем.
В мому випадку це точка "В". |
Стосовно другого пункта.Про доступ до запобiжникiв.Щось там в правилах про доступ є.Краще забезпеч.
P.S.Правила на робочому столi.Але на роздрук однiєї зарядки картрiджа може не вистачити.Якось по шматочкам намалюю |
Цитата:
Надеюсь, что сечение от F2 до F1 не изменяется в "жирной точке"? Если от жирной точки к реле и далее сечение такое же,то всю эту цепь защищает пред F2. ИМХО |
Знайшов!сторiнка 31 п.1 Цитую: Все предохранители должны быть доступны для осмотра.Базару нема! Там же п.2 про 5 хвилин... Та п.5 про сечение
|
Вложений: 5
Змайстрував я в результаты таку проводку на ГУ
Фотки процесу |
Либо мне кажется, либо фотки торпеды пропали...:notknow:
|
Фотки торпедо на 45 сторінці, а от по проводочках я закидав більше фоток, а виклались тільки 5...?
|
Я тут ненадолго віпал ввиду командировки - завтра гляну поподробнее,и на схему тоже
|
Вложений: 2
Наглядна фотка як все спаяно.
Провода що незахищені будуть захищені коли встановляться в машину. |
Сьогодні відкрив багажник і побачив картину- підсилювачі покриті інеєм!!! Система зараз не працює, бо робиться проводка. Може щось пошкодитись в підсилювачах?
|
Цитата:
|
Вложений: 1
Хочу заморочитись перобкою штатних лінійок голови, і не знаю якому проводу віддати перевагу. Що порадите? Поки дивлюсь с торону Чернов Джуніор http://autozvuk.com.ua/info.php?id=3631
|
о, знайоме фото :)
Я собі теж переробив, десь і темка тут була. Використав провід ось такого зразка (виробника не пам"ятаю) - http://www.autozvuk.com.ua/info.php?id=481 обрав такий варіант, щоб менше проводів було (маю на увазі обєм і кількість) Зрівняти не вдалося, так як надто проблемно закріплюється (в моєму випадку) магнітола - Clarion DXZ-785USB і знімати й замінювати колодку й порівнювати звучання було влом :( Але, думаю, що гірше не стало ;) P.S. ось тема - http://zvuk.org.ua/forum2/showthread.php?t=1310 |
Судячи з теми піднятої Вами, не вартує заморочуватись, але я простих шляхів не шукаю, і буду заморочуватись! Мабуть звернусь до insta за кавалком дроту.
|
я всетаки, думаю, що варто. Вирішив це судячи і аналізуючи дві відповіді далеко не останніх людей в АЗ :
№1 - Цитата:
Цитата:
|
Владимир, коротенькие кусочки хорошего кабеля могу подарить.
Выбирай- Чернов, VDH. |
Цитата:
|
сорі за флуд...але ми тебе доганяєм :D:D
|
Текущее время: 16:38. Часовой пояс GMT +2. |
Перевод: zCarot
autozvuk.org ©