Всё об автозвуке

Всё об автозвуке (http://autozvuk.org/forum2/index.php)
-   Бюджетный автозвук и песочница. (http://autozvuk.org/forum2/forumdisplay.php?f=16)
-   -   Озвучення... крок за кроком (http://autozvuk.org/forum2/showthread.php?t=308)

ganss 21.09.2009 12:33

Цитата:

Сообщение от Рост ®
Цитата:

Сообщение от Kvass
Цитата:

Сообщение от Рост ®
Поміняти голову і фільтри - і діло буде :)

Цитата:

Сообщение от olddad
Плюс усилители и акустику, как я вижу. :)

Цитата:

Сообщение от olddad
"Построишь систему - не зови друзей, все обгадят".

:D :D :D

Вовік вітаю з перемогою, яж казав не дзюрь в штани! :respect:

Ги-ги :)
Я просто назвав два компоненти, які не дають його системі звучати на повну можливість зараз. А Саша - ті, які після заміни перших двох не будуть давати звучати на повну потім :D

Этому границ нет !!!
Вот вам доказательство , http://zvuk.org.ua/forum/viewtopic.php?t=3042 , что-то не устроила человека :/

Kvass 21.09.2009 12:39

Я все розумію......но людині хоть два дня дали б витримку :D

Володимир 21.09.2009 12:44

Продовження серіалу буде по любе,бо все тілЬки почалося,якщо звичайно ніхто не проти,а то може комусь вже набридає моя тема. Ще є купа недоробок,маса нових ідей по вдосконаленні і інсталу і звуку,але це ближче до зими,бо настав такий час що треба багато приділяти сім'ї-переселення в квартиру,скоро друга дитина... На рахунок жінки-вона пишається. На зиму планується переінстал на клас любитель і так щоб максимум балів!На весну-нова голова...

Lambert 21.09.2009 12:49

так.. захворювання прогресує :D

prizrak 21.09.2009 13:08

Вот люди быстро растут. Владимер :respect: Молодцом!!!!!!!!!!!

ФАНТОР 21.09.2009 15:37

Владимир Володя :respect: однозначно, торпеда -чисто сток!Патентуйте та продайте нашому автоЗАЗику :D Майстер-талант! Як що не таємниця нову машинку вже пiдшукуєте?

Quattro 21.09.2009 18:29

Владимир сделайте побольше фоток вашего авто :)

Less 21.09.2009 19:31

Владимир
Малодчина! Это заслуженая победа. Так держать!

nik_on_off 22.09.2009 10:06

Молодец! "Респект и уважуха" как говориццо :D Замечательная машинка,вложены и голова, и душа, и руки.Достойнейший соперник и совершенно заслуженый результат. Поздравляю,Володя! :respect:
PS А я попью пива и пойду искать фазу на мидах :wallbash: :noidea:

Володимир 22.09.2009 23:30

nik_on_off Спасибі велике! Я коли побачив твою машину, то був впевнений що займу місце після тебе, а тут он як обернулось... А от пиво і фаза-речі несумісні.
ФАНТОР Та яка друга машина?! Я ще на тій ненакатався. А на іншу тре хоча 10к,а де ж їх взяти? Думаю що таврон в мене надовго.
Сьогодні ще трохи накрутив настройки і Найтвіш зазвучав-чисто,динамічно,все на місцях,а головне голос Тарї-ммм... Торчу.Правда суббасу бракує.На вихідних постараюсь кинути фотки.

ФАНТОР 23.09.2009 07:21

Рано чи пiзно помiняєте.Теж колись думав що таврiя довiчно.9 рокiв та 800 тис. пробiгу i таки помiняв.Буду слiдкувати та вболiвати за Вас й надалi. Успiхiв!!!

Володимир 23.09.2009 23:30

Нарешті добрався до інету! Для всіх кому цікава моя системка:думаю варто почати з цього
http://content.foto.mail.ru/inbox/vo...hoto/i-397.jpg

http://content.foto.mail.ru/inbox/vo...hoto/i-398.jpg

Olddad 24.09.2009 14:51

Мрак!!! Это я про питание усей. Неужто тяжело было сабовый запитать отдельно от аккума? Удивил...

ФАНТОР 24.09.2009 17:20

Володимир,маленьке питаннячко-а чому вольтметр вiд ремоута?

Володимир 24.09.2009 20:45

Цитата:

Сообщение от olddad
Неужто тяжело было сабовый запитать отдельно от аккума?

:noidea: Не думав про таке. Хіба в мене саб? Так, сабик скромненький. Я розумію що краще би було првести 2Х70 на усілки, але ще мабуть недозрів до цього... Зато я повикидав всякі модні цяцьки типу клеми, дистрибютори, запобіжники АГУ. Поставив латунні нормальні клеми, всі з"єднання пропаяв+обжав в латунні наконечники і в системі лише один прєд АНЛ в нормальній колбі. Моя система не є прожорлива, тай музику слухаю не надто голосно, тому голодання усілків не спостерігається.
Цитата:

Сообщение от ФАНТОР
а чому вольтметр вiд ремоута?

Тому що мені так зручніше :) Контроль за АКБ мені потрібен коли включена аудіосистема.

ДЯДЬКА ЛУИ 24.09.2009 20:52

а вот там где идёт дерибан силового 2 АВГ на два по 4 АВГ,после разветления не нужно преды?
сечение же вроде как меняеться?
или ето только если дистрибьютер используеться,то должен быть с предами...? а если без дистрибьютера,методомсоединения клемм ,то преды не нужны?
или там по длинне попадает в безпредовую тему?

SNAKE 24.09.2009 20:59

Цитата:

Сообщение от ДЯДЬКА ЛУИ
а вот там где идёт дерибан силового 2 АВГ на два по 4 АВГ,после разветления не нужно преды?
или ето только если дистрибьютер используеться,то должен быть с предами...? а если без дистрибьютера,методомсоединения клемм ,то преды не нужны?

Штудируй правила ЭММЫ :yes:

ФАНТОР 24.09.2009 21:05

Цитата:

Контроль за АКБ мені потрібен коли включена аудіосистема.
Це все зрозумiло. Але бере сумнiв що показник у цьому варiантi буде однаковим в порiвняннi... для прикладу у цьому мiсцi
Цитата:

там где идёт дерибан силового 2 АВГ на два по 4 АВГ
Хоч по великому рахунку це все дрiбнички.

Alexx 24.09.2009 21:07

Цитата:

Сообщение от SNAKE
Цитата:

Сообщение от ДЯДЬКА ЛУИ

?

SNAKE 24.09.2009 21:16

Цитата:

Сообщение от Alexx
Цитата:

Сообщение от SNAKE
Цитата:

Сообщение от ДЯДЬКА ЛУИ

?

А че тут не понятного? Номинал главного преда не превышает максимальный номинал для 4GA

Текущее время: 13:18. Часовой пояс GMT +2.

Перевод: zCarot
autozvuk.org ©