![]() |
Цитата:
|
Я не сперечаюсь що там багато роботи,але я хочу щоб її зробили спеціалісти,а я за той час зароблятиму гроші.
|
Присылай :D
|
Угу,і Ви Борис привезете мені її перед еммою,і за ніч перед змаганнями ми під хреновуху і сало встановим в машину всю апаратуру! Надія вмерла. Буду на еммі бігати з фотіком і проситись до всіх віртуальних знайомих послухати машини... Наберусь вражень і буду "молоти муку", куплю швейну машинку і не пройде і 2 роки як зроблю панель )))
|
Цитата:
Ставь как есть и в Саунд Онли - сравнитесь со Строцем торпедами :D |
+1
хочу побачити твою машинку на ЕММА у Львові. |
Може і побачиш! Василь пожалів мене,і взявся за мою торпеду.
|
Вже зайнявся "облагородженням" кабелів. Майже виготовив короб в багажник для підсилювачів. Фоток не можу показати бо сиджу в неті з телефону. Хочу окремо висловити подяку тим хто мені допомагає порадами і не тільки:Росту, Максу Кілеру,Інсту,КВаСу.
|
Цитата:
|
Ой,Боря,звиняйте-забув,я від Вас також отримав багато порад, і від Маші... Кароч,всі хто буде у Львові - ставлю пиво!
|
Цитата:
|
Костя,тобі окрема подяка за купу музики!
|
Володь, а може вже пора темку з БЮДЖЕТУ переносити в Теорію і практику??? :)
Якось вже зовсім не бюджетно виходить |
а пускай в "бюджете " висит!
будет ,как напутствием "молодым и гарячим",как звук из бюджетного плавно переползает в стоимость таврии :D |
Нехай тут і залишається-самому цікаво чим все закінчиться :D зараз головне щоб Василь торпедо доробив до числа 10, інакше не встигну до змагань, а потім жінка має родити і з музикою прийдеться трошки перерватись. Єх, де би то часу позичити...
|
:respect: -владельцу =)
и не надо переносить =) я сеня 3 часа чилат топик от начала до конца... и много чего интерестного поузнавал для себяяяя я :loser: ==== спасибо за топ =) |
Цитата:
Я три останні сторінки :D :D |
Вовка розкажи шось, а то це вже як серіал, коли його припиняють то стає не цікаво.
Кинь фото обшитої панелі і скажи чи буш ти з машинкою на фіналі? |
Хе-хе, фото обшитої панелі... Та її сьогодні тільки закінчили шпаклювати і віддали на пошив.В вівторок обіцяли що заберу. До кінця тижня ще мають бути готові подіки для пищів.В машині вже змонтовані підсилювачі і прокладені кабеля.Короче чекаю панель.Фоток не можу поки показати бо сиджу в неті з телефону.Отаке. Самому вже цікаво що з цього вийде.Моя участь в змаганнях висить на волоску-дуже мало часу.
|
Ваууу: Клак Володимир ЗАЗ Славута Зелений SQ-Новачок до 5 каналів
http://emma.net.ua/news/1633/ ВІТАЮ!!!! |
Текущее время: 04:19. Часовой пояс GMT +2. |
Перевод: zCarot
autozvuk.org ©