Всё об автозвуке

Всё об автозвуке (http://autozvuk.org/forum2/index.php)
-   Бюджетный автозвук и песочница. (http://autozvuk.org/forum2/forumdisplay.php?f=16)
-   -   Озвучення... крок за кроком (http://autozvuk.org/forum2/showthread.php?t=308)

Arrt 20.01.2009 00:28

Цитата:

Сообщение от Владимир
Я думаю піднявши опір, можна чекати від роботи динаміка кращого контролю над басом.

Как повезёт. Параметры динамика изменяться. Если масса подвижной системы увеличиться сильно, то может начать гудеть. Лучший контроль будет только в том случае, если сечение провода катушки будет не меньше исходного (а это и есть увеличение массы подвижной системы Mms).

softm 20.01.2009 22:37

Сообщение удалено, - поскольку я не согласен с самоуправством модераторов zvuk.org.ua закрывающих не подходящие под их личные интересы темы про E.O.S.

Володимир 21.01.2009 00:13

Перемотка відміняється - сьогодні протестували динамік на генераторі, жодного призвуку не почули, сказали що все добре.
Кулибина особисто не знаю, це мій колєга з ним зустрічався. Іван його звати.

softm 21.01.2009 01:00

Сообщение удалено, - поскольку я не согласен с самоуправством модераторов zvuk.org.ua закрывающих не подходящие под их личные интересы темы про E.O.S.

Володимир 21.01.2009 20:20

EOS AE 390F :)

Володимир 04.02.2009 22:01

Назріло питання як правильно організувати подачу сигналу на моновуфер? Зараз в мене з тилових каналів ГУ іде стереосигнал на два канали уся, а моновуфер підключений мостом від цих каналів, отже виходить що на нього поступає стереосигнал. По моєму це неправильно, має поступати моносигнал...

SNAKE 04.02.2009 22:06

расслабся и забудь :)

Володимир 04.02.2009 22:30

Цитата:

Сообщение от SNAKE
расслабся и забудь

Тобто?!

Olddad 04.02.2009 22:32

Цитата:

Сообщение от Владимир
Цитата:

Сообщение от SNAKE
расслабся и забудь

Тобто?!

Элементарно. Разберись, что происходит при мостовом включении. :)

Володимир 04.02.2009 22:47

Ну да, сорі, туплю (не спав сутку) :datz:

Володимир 23.02.2009 15:04

Продовження мого шляху по озвученні Славути. В наслідок неправильного встановлення СЧ динаміків, спостерігався провал на сч. Вирішив виправити цю помилку виготовленням ось таких ящиків об"ємом по 2 л в кік-панелі. Ну технологія, думаю, всім відома: фанера, футболка, епоксидка... :)
http://content.foto.mail.ru/inbox/vo.../193/i-245.jpg
Після виготовлення кросів будем слухать.

ДЯДЬКА ЛУИ 23.02.2009 16:54

красиво! :god:

Володимир 28.02.2009 00:01

...продовження :)

http://content.foto.mail.ru/inbox/vo.../193/i-246.jpg

http://content.foto.mail.ru/inbox/vo.../193/i-247.jpg

http://content.foto.mail.ru/inbox/vo.../193/i-248.jpg

Строго не судіть-робив вперше :)

ДЯДЬКА ЛУИ 28.02.2009 00:04

катухи у AlexZ брал ?

Володимир 28.02.2009 01:00

Цитата:

Сообщение от ДЯДЬКА ЛУИ
катухи у AlexZ брал ?

Угу

Рост ® 28.02.2009 02:07

Думаю, котушки тобі доведеться облегшити, а то в тебе майже як для 6" діна індуктивність, я от недавно Хелікс РС6 0,4 мГн різав - невже твої серединки вище не грають? І ємність завелика, можуть твітери внизу перевантажуватись. В мене при 6 мкФ підхрюкували, а супріми ж реально низько можуть грати. В тебе ж напевно навіть ще трохи вище доведеться починати різати. До речі, можна спробувати буде поставити щось порядка 3 мкФ і насолоджуватись крутизною в околі 3 дБ/окт :) Тоді можна 0,33 залишити.
Ну але в будь-якому разі треба слухати конкретний інстал.

prizrak 07.03.2009 21:39

пажалуста вылажите схемку этих фильтров. Хочу себе такую зделать писчи мт23 середина длс ирдиум 3. Можно без наминалов или сылку хотябы где подсмотреть можно. Спасибо

Букварь подарить?
1.5. Запрещено использовать в общении сленг, кроме технического, в особенности эрративную лексику ("албанский" и пр.). Писать следует, соблюдая грамматические правила.

Володимир 07.03.2009 23:23

Цитата:

Сообщение от prizrak
пажалуста вылажите схемку этих фильтров. Хочу себе такую зделать писчи мт23 середина длс ирдиум 3. Можно без наминалов или сылку хотябы где подсмотреть можно. Спасибо

http://io.ua/s19271

Володимир 16.03.2009 22:15

Ітак зміни в системі :) Голова Кларик 785, фронт двохполосний поканально.
Виникає питання. Хочу збільшити об"єм кікових ящиків з допомогою "відростків" орієнтовно по 1,5 літра які б заходили під торпедо. Чи варто заморочуватись якщо площа отвору відростка буде 0,02 м кв, а площа дифузора динаміка 0,05 м кв?

Arrt 16.03.2009 22:21

Цитата:

Сообщение от Владимир
Ітак зміни в системі :) Голова Кларик 785, фронт двохполосний поканально.
Виникає питання. Хочу збільшити об"єм кікових ящиків з допомогою "відростків" орієнтовно по 1,5 літра які б заходили під торпедо. Чи варто заморочуватись якщо площа отвору відростка буде 0,02 м кв, а площа дифузора динаміка 0,05 м кв?

Если объём отростка небольшой и (тем более) если он не расширяется, то стоит заморачиваться - как фазик этот отросток работать не должен.

SNAKE 16.03.2009 22:24

какие динамики, какой обьем?

Володимир 16.03.2009 22:36

Цитата:

Сообщение от SNAKE
какие динамики, какой обьем?

На це питання треба щоб Pavel відповів, а то я сам толком не можу сказати :D Коротше це мідбаси з комплекту MB Quart PSD 213.
Об"єм 2,5 л :ups:

SNAKE 16.03.2009 22:41

единственный выход, как по мне, поставить и послушать :noidea:

Володимир 16.03.2009 23:26

Цитата:

Сообщение от SNAKE
единственный выход, как по мне, поставить и послушать

Та мабуть так і буде. Хоча слухав Найтвіш в СД форматі вроді не горбило нічого, а поставив Мадонну в МП3-трохи загуділо, от і задумався над збільшенням об"єму. Всерівно якщо збільшу, то гірше не буде :)

ДЯДЬКА ЛУИ 17.03.2009 16:50

это паскудное МП3 гудит хоть ты тресни
у меня на работе стоит ресивер старенький аналоговый АКАI (2х60 ВТ,4 Ома),и к нему подключены две S90...
озвучивает кухню,площадью не менее 100 квадратов,с высотой потолка около 6 метров
так там такой низ мощный,глубокий,не давильный-гудящий,а именно играющий-слышно все басовые партии.
а подключаю на вход комп-включаю,те же композиции,что по радио крутят,которые хорошо знаю-и капец!!! :god:
гудит,воет,по голове дубасит,настока противно!
хотьтам в каком качестве будет запись-всеравно неможлыво слухать :wallbash:
в машине тоже самое,только,радио,ещо хуже играет чем МП3:D
старенький АКАЙ ,всётаки олдскул-ещо многих уделает 8)

Рост ® 18.03.2009 21:07

Цитата:

Сообщение от Владимир
Виникає питання. Хочу збільшити об"єм кікових ящиків з допомогою "відростків"

Повезе, якщо не буде шкоди. Толку точно не буде.

Володимир 18.03.2009 23:18

Цитата:

Сообщение от Рост ®
Повезе, якщо не буде шкоди. Толку точно не буде.

Дякую що позбавив від лишньої роботи. Насмілюсь запитати ЧОМУ?

Kvass 19.03.2009 08:46

Прохід має бути більший ніж площа дифузора однозначно

Arrt 19.03.2009 12:19

Цитата:

Сообщение от Kvass
Прохід має бути більший ніж площа дифузора однозначно

Это если проход к другому объему, т.е. если дальше площадь сечения увеличивается (появляется зона разряжения). Если сечение не увеличивается, то пофиг.

Olddad 19.03.2009 12:22

В теории - да, а вот на практике... может еще не все мои подседельники "с рогами" забыли? :)
Так вот, - переход во второй объем там был явно меньше площади диффузора, НО... таки играли :)

Arrt 19.03.2009 12:34

Цитата:

Сообщение от olddad
В теории - да, а вот на практике... может еще не все мои подседельники "с рогами" забыли? :)
Так вот, - переход во второй объем там был явно меньше площади диффузора, НО... таки играли :)

Так и в теории "Если сечение не увеличивается, то таки играют". :)

Володимир 19.03.2009 22:16

Таки сьогодні добре слухав ще з одним чуваком в "темі" - трохи горблять, бракує драйвовості. Ці міди так звучать, немов встидаються :) Буду збільшувати об"єм, наскільки зможу.

Рост ® 19.03.2009 23:47

Цитата:

Сообщение от olddad

Чесно кажучи, уже не пригадую, як точно звучали обидва твої варіанти, але можливо просто Севладу тоді повезло і він попав в правильний резонанс :)

Lambert 20.03.2009 19:23

Дядя, дык там ведь отношение объема основного ящика к дополнительному "рогатому" - какое было, в пользу основного? :)

Володимир 24.03.2009 14:46

Кілька раз пробував виставити часові затримки, щось не дуже виходить. Є якісь основні правила настройок? Я розумію що треба на слух, але треба ще від чогось выіштовхнутись :)
Магнітола Кларіон 785 (затримки в см)

SNAKE 24.03.2009 15:09

рулетка, а дальше на слух. Но перед этим проверь фазировку и уровни... :)

Володимир 24.03.2009 15:31

Рулєтеа, а що від чого міряти?

Alex_1.3i 24.03.2009 15:32

Цитата:

Сообщение от Владимир
Є якісь основні правила настройок?

На блюзмобиле есть несколько толковых тем по этому делу. Конкретные названия тем могу посмотреть только вечером дома.

Alex_1.3i 24.03.2009 15:32

Цитата:

Сообщение от Владимир

Дык от дина до уха.

SNAKE 24.03.2009 15:42

Цитата:

Сообщение от Владимир

растояние от левого уха до правого глаза :D
померяй растояния от уха до динамиков, и вбей в мафон. Второй вариант-вбивай разницу между левым и правым динамиком.

Alex_1.3i 24.03.2009 18:10

Цитата:

Сообщение от Владимир
Кілька раз пробував виставити часові затримки, щось не дуже виходить. Є якісь основні правила настройок? Я розумію що треба на слух, але треба ще від чогось выіштовхнутись :)
Магнітола Кларіон 785 (затримки в см)

Итак, наш ответ Чеберлену:

1. Если ты не выполнишь
Цитата:

Сообщение от SNAKE
рулетка, а дальше на слух. Но перед этим проверь фазировку и уровни... :)

то впринципе можно мерять
Цитата:

Сообщение от SNAKE
растояние от левого уха до правого глаза :D

хуже не будет.
2. Необходимо четко понимать и всегда помнить, что проц - это не панацея от всех бед, он лишь позволяет легко уйти от ряда проблем беспроцевого инстала, но точно также легко может добавить кучу новых "чиста процевых" проблем (и в первую очередь - задержки).
3. Обещанные ссылки:
http://www.bluesmobil.com/board/showthread.php?t=6985
http://www.bluesmobil.com/board/showthread.php?t=14369
http://www.bluesmobil.com/board/showthread.php?t=14321
http://www.bluesmobil.com/board/show...9&page=1&pp=10
http://www.bluesmobil.com/board/showthread.php?t=1084
А дальше - думать и пробовать.

З.Ы. Дык чего фронтальный саб продавал?

Володимир 24.03.2009 18:36

Цитата:

Сообщение от Alex_1.3i
З.Ы. Дык чего фронтальный саб продавал?

Так його ще можна вернути :)
Дякую за ссилки.

SNAKE 24.03.2009 18:50

Колись, чего так кардинально систему переделываешь?! :)

Володимир 24.03.2009 19:45

Цитата:

Сообщение от SNAKE
Колись, чего так кардинально систему переделываешь?!

Двохполоску хочу

SNAKE 24.03.2009 19:52

а проц? :nasty:

Alex_1.3i 24.03.2009 19:58

Цитата:

Сообщение от Владимир
Дякую за ссилки.

А еще я пиво львовское люблю...

Володимир 24.03.2009 21:21

Цитата:

Сообщение от SNAKE
а проц?

А шо проц, раз він є то хочеться спробувати як воно :)
Хоча зараз без затримок я б не сказав що сцена крива, тільки от саб відірваний, от і думаю що може затримкою його підтяну до фронту.

Володимир 24.03.2009 21:22

Цитата:

Сообщение от Alex_1.3i
А еще я пиво львовское люблю...

При зустрічі-обов"язково! Чи тобі поїздом передати? :)

Володимир 24.03.2009 21:31

Цитата:

Сообщение от SNAKE
померяй растояния от уха до динамиков, и вбей в мафон.

Так пробував-фігня якась получається.

SNAKE 24.03.2009 21:54

приезжай, настрою :D

Володимир 24.03.2009 22:00

Вмієш підбадьорити :D

SNAKE 24.03.2009 22:12

таксь, а если использовать по две мобилки каждому, типа стереомикрофон. Ты их скотчем сматываешь и к подголовнику, а я к ушам :lol: :lol: :lol:

Володимир 24.03.2009 22:20

:D :D :D
Ох нафлудили, зараз нас накажуть :datz:

ДЯДЬКА ЛУИ 09.04.2009 20:06

как там дела на музыкальном фронте? :D

Володимир 09.04.2009 21:29

Цитата:

Сообщение от ДЯДЬКА ЛУИ
как там дела на музыкальном фронте? :D

Да так нєочєнь :no: Міди хрюкають і гудять - хз шо робити :noidea:
Пробував різати і так і сяк-фігня получається. Понятно що при зрізі 200 Гц воноперестає гудіти, але і басу нема. Зараз порізано на 80 третім, щей підхрипують навіть на малі потужності :censored: .
Поки думаю що їм мало місця, тобто об"єму. Завтра напевно візьму і поміряю їм параметри ТС щоб переконатись чи здатні вони в малому об"ємі жити.Отаке.Саме найгірше що нема з ким порадитись в моїй окрузі :datz:
ЗІ : а можуть вони хрюкати через те що їм замалий об"єм ящика7

ДЯДЬКА ЛУИ 09.04.2009 21:37

ящики 7 литров? наростил кики?
мидбасы МБ кварт ?
уже просто запутался,что там у тебя на данный момент :D

Володимир 09.04.2009 22:00

Цитата:

Сообщение от ДЯДЬКА ЛУИ
ящики 7 литров? наростил кики?
мидбасы МБ кварт ?
уже просто запутался,что там у тебя на данный момент :D

Ящики по 2,5 літра+синтепон, завібрені, динаміки посаджені на герметик.
Міди МБ Кварт (Pavel говорив що вони здатні грати в 3 літрах)

http://content.foto.mail.ru/inbox/vo.../250/i-271.jpg

SNAKE 09.04.2009 22:21

попробуй сделать ПАС-надыряв дырок со стороны торпедо :)

Володимир 09.04.2009 22:22

Цитата:

Сообщение от SNAKE

Дурне діло не хитре :) Хіба ті дирки не треба якось розрахувати правильно?

SNAKE 09.04.2009 22:29

реальные пацаны должны действовать методом научного тыка :D
или со стороны крыла дырки делай, штук 10 по сантиметру для начала :)

Olddad 09.04.2009 22:30

Цитата:

Сообщение от Владимир
Цитата:

Сообщение от SNAKE

Дурне діло не хитре :) Хіба ті дирки не треба якось розрахувати правильно?

Самый правильный расчет - сверлить по одной и слушать, слушать, слушать...

Володимир 09.04.2009 22:38

Цитата:

Сообщение от SNAKE
или со стороны крыла дырки делай, штук 10 по сантиметру для начала :)

Напевно так і буде.
Я замітив що якщо динамік не в ящику він не хрюкає, бо низів не грає, і якщо динамік неприкручувати до крпуса, а тримати в руці так щоб утворилась щілина так на сантиметр по всьому діаметру-динамік звучиь дуже цікаво і головне з класним басом.

Володимир 10.04.2009 13:33

Поміряв :( Краще б не міряв-цому динаміку до мідбаса, як мені до неба. Fs -119 Hz, Vas-1,37 L, Qts-0,9673
Цікаво як це подружити з сабом :shocked:

Млін-одні розчарування :wallbash:

Alex_1.3i 10.04.2009 16:25

Цитата:

Сообщение от Владимир
Млін-одні розчарування :wallbash:

Лучшее - враг хорошего. Народная мудрость.

Володимир 10.04.2009 19:42

Довго сьогодні настроював, щось тай вийшло досить непогано, лише на деяких складних композиціях підгуджує і підхрюкує. Свердлити дири вже смислу небачу.
Я дійшов висновку, що від такого розміру динаміку і в такому об"ємі вони звучать добре. Кнопка, сцука, зрізу НЧ на усі була нажата(напевно коли пилососив ненароком нажав) от і як я настройки на голові не крутив-басу було мало.Тепер стало на місце.

Рост ® 10.04.2009 20:08

Нічого, Володя, ще трохи і твої страждання принесуть успіх - ти напишеш епос "Дорога, встелена граблями" і станеш мільонером, продавши 100 000 примірників :)

В об'ємі 3-4 літри з трудом зіграють Морелівські Гібриди, але для цієї акустики потрібні нерядові підсилювачі, щоб розкрити її потенціал.
Або спробуй знайди старі Магнат Екстріми 5", вони тобі в 3 літрах всі 70 Гц відіграють, але чи знайдеш - от в чому запитання, бо вони років 3-4 як не випускаються.

А ще краще зупинися зараз, визначся з рівнем, який тобі треба, і перероби машину під апаратуру цього рівня, замість підбирати апаратуру під таврію, що в принципі дуже вже складна задача. А то ще трохи, і сам почнеш відкривати аукціони з продажу "хороших речей недорого" :)

Володимир 10.04.2009 20:52

Цитата:

Сообщение от Рост ®
і перероби машину під апаратуру цього рівня, замість підбирати апаратуру під таврію

Тут таки твоя правда. Чи можна би було заїхати до тебе поспілуватись на наступному тижні?

Рост ® 10.04.2009 21:08

Цитата:

Сообщение от Владимир
Чи можна би було заїхати до тебе поспілуватись на наступному тижні?

А чого ж би й ні? :)
На мене зараз напала, (чи то я на неї), одна місячна машина :) Так що я весь в трудах. Тільки набери мене, перше ніж виїжджати будеш, а то ж знаєш, життя - воно таке :)

Володимир 25.04.2009 14:20

З подачі Рост ® таки остаточно вирішив встановити мідбаси в панель. Сьогодні вирізав фанерне кільце діаметром 160мм (як гриль на 5" динамік), поприміряв так-сяк, і тоді виникла ідея ще і пренести приборку на центер торпедо. З точки зору щоб це зробити, я труднощів не бачу, тобто я впевнений в своїх силах що я справлюсь з тим. Але от в плані оздоблення виготовленої заново панелі-я повний нуль! От власне в кого які будуть думки по оздобленні? То що це прийдеться перетягувати, це точно, бо фарбування мене не приваблює.Тільки от чим перетягнути і де? Ну от, поки що думаю...

ДЯДЬКА ЛУИ 25.04.2009 14:21

флок?

Володимир 25.04.2009 20:15

Цитата:

Сообщение от ДЯДЬКА ЛУИ
флок?

Нізащо!
Тут ще такий момент-весь салон машини, ну як би то виразитись :D
дешевий. Може я би і алькантарою затянув, але ж яка тоді буде гармонія з пластиковим салоном? Якщо якісною "дермокожою" обтягнути все торпедо, як воно буде служити?

Володимир 25.04.2009 20:30

Цікаво би було ще вислухати думку гуру що до встановлення мідбасів в торпедо, яке не глибоке і нахил скла невеликий, а то набридло вже по граблям ходити :datz: Хотілось би вислухати конструктивних порад...

Рост ® 25.04.2009 20:34

Щоб кардинально, при чому якісно, переробити приборку треба часу. Хіба що дійсно купиш нову - під переробки :) Інакше ризикуєш як я, купу часу їздити в напівзібраній машині.

Стосовно перетяжки. Конкуренцію нинішнім шкірзамінникам не кожна шкіра витримає, так що нема проблем. До речі, Вітя Омелян мені сватав шкірзам хорошої якості, можна буде в нього взяти.
Можна і в комбінації з алькантарою. А решта салон, в порівнянні з торпедо - скільки там того салону в славці? Теж перешиєш :) Зате яка понтова славута буде! :) А от це вже дружина оцінить, на відміну від затрат на звук ;)

Володимир 25.04.2009 20:47

Цитата:

Сообщение от Рост ®
Щоб кардинально, при чому якісно, переробити приборку треба часу. Хіба що дійсно купиш нову - під переробки

Так я про це подумав, тому і буду купувати ще одну панель і непоспішаючи все робити. Я планую ближайшим часом у Львові купити пенель, і з нею їхати одразу до тебе за порадами :yes:
Цитата:

Сообщение от Рост ®
Конкуренцію нинішнім шкірзамінникам не кожна шкіра витримає

Оце добре, таке мене влаштує.
Цитата:

Сообщение от Рост ®
А от це вже дружина оцінить, на відміну від затрат на звук ;)

Цссс, тихенько, поки що моя дружинонька не дуже пхається до фінансової сторони моєї музики-вона знає що музика коштує 1,5 т грн :D і нам обом добре 8)

Рост ® 25.04.2009 21:28

Історію одного відомого автозвукоманьяка знаєш? Він теж купив підсилювач за "100 доларів". Ну, 100 доларів - це ще терпимо - сказала дружина. А потім, через якийсь час, вони заїхали до знайомого в магазин по дорозі. Поки була розмова з власником магазину, дружина ходила поміж прилавками. "О - каже - диви, твій підсилювач! СКіііЛЬКИИИ???!!!" І наступні 800 км дороги додому були присвячені розмові на тему... :)

Так що вважай! :)

Володимир 25.04.2009 22:07

Ну тут ближче до теми хотілось би розглянути претиндентів на роль мідбасу, ато плюхнутись черговий раз неохота.
Спілкувався з Василем (Кvass) на тему вибору динаміків. Він пробував експерементувати з Р205, так от в ящиrу 7 л вони звучали досить низько, тоді він зробив в тильній стінці ящика отвір 60 мм і заклеїв його карпетом-нижній бас пропав. Це свідчить що Хелікси Р205 в фрі-ейр не зіграють ? Чи як це зрозуміти?

ДЯДЬКА ЛУИ 25.04.2009 22:13

гы,всегда можна сказать типа мол-тыж знаеш у меня много знакомых в этих кругах,беру у них,по спеццене...и т.д. :D

Володимир 25.04.2009 22:24

Цитата:

Сообщение от ДЯДЬКА ЛУИ
гы,всегда можна сказать типа мол-тыж знаеш у меня много знакомых в этих кругах,беру у них,по спеццене...и т.д.

Я зрозумів. Я по натурі дуже довірлива людина... прийдеться міняти щось в собі :/

Рост ® 25.04.2009 23:39

Цитата:

Сообщение от Владимир
Це свідчить що Хелікси Р205 в фрі-ейр не зіграють ? Чи як це зрозуміти?

Qts=0,51
Vas=5,2 л
Fs=79 Гц

Рост ® 25.04.2009 23:40

Цитата:

Сообщение от ДЯДЬКА ЛУИ
гы,всегда можна сказать типа мол-тыж знаеш у меня много знакомых в этих кругах,беру у них,по спеццене...и т.д. :D

Та воно то так, але підсилювач цей 1500 коштував :) І яка б там спец-ціна не була... :)

ДЯДЬКА ЛУИ 26.04.2009 00:08

тут как говорится без вариантов-папандос :D

Che 26.04.2009 14:00

Цитата:

Сообщение от Владимир
...Це свідчить що Хелікси Р205 в фрі-ейр не зіграють? Чи як це зрозуміти?

це свідчить про те, що в першу чергу це не акустичний екран (фрі-ейр). більше схоже на відкритий ящик або панель акустичного опору. в першому випадку...
Цитата:

...хвилі, що випромінюються задньою частиною диффузору обходять екран і складаються з прямими. різниця шляху що проходять хвилі - невелика, тому на низьких частотах вони опиняються практично в протифазі і відповідно послаблюються...
...при використанні панелі акустичного опору, коли одна із стінок має значну кількість отворів невеликого діаметру 3-10 мм іноді обшиту нещільною тканиною. це допомагає хоча б частково поглинути хвилі, що продукуються задньою частиною диффузору. при такому оформленні його випромінення частково демпфується, що може привести до часткового підвищення добротності та резонансної частоти системи... [з теоретичної точку зору це можна розглядати як] напіввідкритий ящик або як ЗЯ із значним витоком, або як ****пність маленьких фазоінверторів. використовується такий тип оформлення рідко, вдалі конструкції зустрічаються ще рідше. основна причина - відсутність надійної методики обрахунку та складність... ....виготовлення. (С) Шихатов, а вірніше досить вільна інтерпретація...
з висоти свого абсолютно невисокого досвіду можу сказати, що серединки в такому оформленні бачив, грали вони в системах з дуже пристоним звуком... проте чому "грали", і зараз грають!
а от мідвуфери навряд чи зіграють.

Володимир 26.04.2009 22:28

Ось нарив претиндентів Morel Dotech Ovation 5 W, Мидвуфер, 13см., 4Ohm, 120W PH, 89dB (2.83V/1M), 45-4500 , Fs 67Hz, Qts 0,9, Vas 8,47L,
і спікершоп малює гарненько в 16 літрах, а вфрі-ейр ще цікавіше.
Що скажете?

Raws 27.04.2009 14:45

Дуже захоплююча історія на 46ст. і ше деякі сторінки прийшлось почитати на .magnitola.ru :respect: , слідуючі сторінки чекаєш, як наступну серію улюбленого фільма :)

Рост ® 27.04.2009 19:20

Цитата:

Сообщение от Владимир
... і спікершоп малює гарненько ...

- Стежина, встелена граблями,
як довго ще тобою йти?
- Чоло, до поки, із шишками,
Скероване до вірної мети!

Деінсталюй ту спікер-гидоту і більше не бери до рук. Малює воно гарно...

Тут запитання, Володя, в іншому: ти чув високодобротний бас? Він тобі подобається?

Володимир 27.04.2009 20:33

Цитата:

Сообщение от Рост ®
Тут запитання, Володя, в іншому: ти чув високодобротний бас? Він тобі подобається?

А, от в чому справа. Чув, не подобаеться. Значить Дотеки відпадають...
Цитата:

Сообщение от Рост ®
Деінсталюй ту спікер-гидоту і більше не бери до рук. Малює воно гарно...

А чим порадите користуватись замість СШ?

Olddad 27.04.2009 20:47

Цитата:

Сообщение от Владимир
А чим порадите користуватись замість СШ?

УШАМИ!!! :)

Володимир 27.04.2009 21:10

В подібній інсталяції http://www.avtozvuk.com/az/2007/10/120.html
були викорстані в якості мідів EOS Opera. На форумі неоднозначно відносяться до цього бренду, і все таки якщо хелікса ніхто не чув, то може про ці щось скажете?

SNAKE 27.04.2009 21:18

я сегодня примерял 6" миды для установки в торпедо в двушку. В принципе реально, но очень тяжко будет.
С пятерками траблы будут на мидбасе, нужно искать максимально низкоиграющие, что бы с сабом в багажнике поженить.
Опера мне в принципе нарвится, но играть она начинает месяца через два :lol:

Володимир 27.04.2009 21:24

Цитата:

Сообщение от SNAKE
но играть она начинает месяца через два

Не рахую що це особлива проблема. Он знайшов Параметры Тиля — Смолла мидбасовой головки
Fs, Гц . Vas, л Qts
88,7 2,85 0,844
Думаю що також не дуже вона мені підходить :wallbash:

SNAKE 27.04.2009 21:36

а смысл в этих параметрах? Параметры не играют, по ним можно определить только примерное оформление.
Недавно мерял оперу 6", после пары часов прогрева резонанс упал герца на 4, дальше их греть было лень :)

Володимир 28.04.2009 16:13

Цитата:

Сообщение от SNAKE
Параметры не играют, по ним можно определить только примерное оформление.

Я це розумію. Попередньо я зупинився на Helix rs805 cometition. Правда мені доволилось чути 806 - вони мені сподобались. Буду надіятись що в 805 характер звучання не дуже відрізняється. Хоча автозвук - це суцільний компроміс ІМХО.

Kapi 29.04.2009 15:05

Вова за цією темою і інсталяцією звуку в твоєму авто слідкує чимало людей, в тому числі і Я. Велике прохання викладувати фотки, ато цікаво що там в тебе і як.
П.С. Коли закінчиш, обов'язково напрошуся до тебе на прослушку, до того ж ти це обіцяв....

Володимир 29.04.2009 16:01

Ок. Дякую за увагу. На даний час складаю гроші :yes: на наступному тижні планую купити панель-донора і необхідні матеріали. Також хочу замовити динаміки. Коли це буде тоді буду приступати до роботи... а поки, неповірите, слухаю шум коліс :D

Kapi 29.04.2009 16:32

Цитата:

а поки, неповірите, слухаю шум коліс :D
схалявив на шумці :D

Володимир 06.05.2009 20:39

Пенель - донор для втілення мого задуму вже куплена. :yes:
Закрадаються сусмніви стосовно того чи варто брати вище вказані хелікси, бо нечути про них ніяких відгуків, а всліпу вже боюсь динаміки брати. Я подумав, раз я буду мудохатись з виготовленням торпедо, то може варто вже поставити 6" динаміки? В кого які роздуми стосовно цього? Серед шестидюймових диаміків значно більший вибір ніж серед 5". Ну і стиковка з сабом далеко не останню роль відіграє. А то чує моє серце що поставлю 5" і наступним кроком буде фронтальний саб, а в своїй машині я цього вже не хочу... Ось тому і задумався над 6" динаміками.

SNAKE 06.05.2009 21:19

я на сканы ревелаторы W15 засматриваюсь, только дорого :wallbash:

Володимир 06.05.2009 21:38

Цитата:

Сообщение от SNAKE
я на сканы ревелаторы W15 засматриваюсь, только дорого

Хто такі? Дай ссилку.

Володимир 06.05.2009 21:43

Мене цікавить власне нюанс встановлення шестидюймових дінів близько до лобового скла і близько до вух :) Тобто на які неприємності можна напоротися при 6"акустиці в торпедо?

ДЯДЬКА ЛУИ 06.05.2009 21:52

Вавасик,засмотри сюда http://tavria.org.ua/forum/viewtopic...58082&start=25 внизу страницы Брабус фотко своей панели "люкс" выложил,в ней пионеры ПРС 5"...

SNAKE 06.05.2009 21:52

попробуй, если получится-то и я такое замучу :D
шо то типа такого http://www.samodelka.ru/goods/18446744073708555562.htm , там модификаций куча

Володимир 06.05.2009 22:14

Цитата:

Сообщение от ДЯДЬКА ЛУИ
,в ней пионеры ПРС 5"...

Агітація на 5" ? Я нічого немаю проти, але хто скаже точно які 5" безпроблемно стикануться з сабом?

ДЯДЬКА ЛУИ 06.05.2009 22:18

нивкоем разе :D
ссылка чисто для ознакомления!
может вообще смотреть в сторону 8"?
раз уж кромсать торпеду будеш,то уже по крупному....

Володимир 06.05.2009 22:42

Ось знайшов цікаві 5" http://www.samodelka.ru/pictures/ade.../w500_ingl.pdf

Arrt 07.05.2009 02:04

Цитата:

Сообщение от Владимир
Ось знайшов цікаві 5" http://www.samodelka.ru/pictures/ade.../w500_ingl.pdf

Опять по граблям? И чего в них хорошего? Масса подвижки 14 грамм - это точно не для торпедо (таким бетон или 3мм сталь нужно, чтобы удержать), да и усилитель для них нужен минимум 120 ватт на канал, чтобы раскачать.

Володимир 07.05.2009 06:46

Цитата:

Сообщение от Arrt
Опять по граблям? И чего в них хорошего?

Ну так советуйте, советуйте...а то надо опредилятся как делать под 5 или под 6. :noidea:

SNAKE 07.05.2009 09:59

делай под оперу 5". Стоит недорого, и найти не сложно :)

Володимир 07.05.2009 11:47

Цитата:

Сообщение от SNAKE
делай под оперу 5". Стоит недорого, и найти не сложно :)

А чим опера 5" відрізняється від інших пятидюймовок? Хто слухав-міряв? Я шото вже на 6 налаштований :nasty:

Володимир 07.05.2009 15:40

Почухав лису голову, і подумав що мені і бардачок нафк не потрібен :D Тобто я про фронтальний саб натякаю :yes:
Про то як зіграють 6 дюймів в торпедо в фрі-ейр ніхто не знає, тому рішення прийнято наступне: Мідбас 5" в фрі-ейр, але з добротністю 0,5-0,6, і фронтальний саб 8" в ЗЯ.

http://content.foto.mail.ru/inbox/vo.../341/i-342.jpg

http://content.foto.mail.ru/inbox/vo.../341/i-343.jpg

http://content.foto.mail.ru/inbox/vo.../341/i-345.jpg

http://content.foto.mail.ru/inbox/vo.../341/i-344.jpg

http://content.foto.mail.ru/inbox/vo.../341/i-347.jpg

http://content.foto.mail.ru/inbox/vo.../341/i-348.jpg[/img]

b_andriy 07.05.2009 22:52

Цитата:

Сообщение от Владимир
тому рішення прийнято наступне: Мідбас 5" в фрі-ейр, але з добротністю 0,5-0,6

ти ж казав шо будеш 6" ставити :noidea:

руль тоже переносити будеш :D

Володимир 29.05.2009 22:24

Цитата:

Сообщение от Рост ®
А ще краще зупинися зараз, визначся з рівнем, який тобі треба, і перероби машину під апаратуру цього рівня, замість підбирати апаратуру під таврію, що в принципі дуже вже складна задача.

Ця фраза заставила задуматись над наступними кроками в озвученні машини. Пороздумувавши, було практично все розпродано крім ГУ і пищів :) Ідея полягає в тому щоб система була максимально проста (двохполосний фронт+саб через 4канальний усь), але на якісних компонентах (на мою думку). Що до встановлення компонетів: мідбаси і сабвуфер розмістяться в торпедо; твітери в стійках лобового, ГУ штатно, з підсилювачем ще не вирішено :noidea:
Отже гряде новий інстал :hello:
Зараз займаюсь підбором компонентів, ще залишилось купити саб і проводку і можна починати втілювати задуми в життя :)

Усь 8)

http://content.foto.mail.ru/inbox/vo.../250/i-367.jpg

Міди

http://content.foto.mail.ru/inbox/vo.../250/i-358.jpg

http://content.foto.mail.ru/inbox/vo.../250/i-359.jpg

Так як на форумі про них мені практично ніхто нічого не сказав (крім Теплюка), то виложу хоч тільки що зняті параметри обох динаміків, але я ще їх не слухав і не розминав.
Driver: 5’ (1)

Brand: Helix
Model: RS 805

Thiele-Small Parameters:

Fs: 78.23 Hz
Vas: 1.97 l
Qms: 3.6450
Qes: 0.5729
Qts: 0.4951
Sd: 48.60 cmІ
Vd: 0.0146 l
Revc: 3.0000 Ohms
ZMax: 22.0887 Ohms
ZNom: 5.0 Ohms
Bl: 4.2591 N/A
Rms: 0.9503 kg/s
Cms: 0.5873 mm/N
Kms: 1.7026 N/mm
Mms: 7.0468 g
Mmd: 6.6571 g
Levc (Ave): 0.1398 mH
no: 0.1597 %
SPL @ 1W,1m: 84.05 dB
SPL @ 2.83V,1m: 88.31 dB

Measurement Info:

Method: Delta Mass
Added weight: 31.00 g

Driver: 5’ (2)

Brand: Helix
Model: RS 805

Thiele-Small Parameters:

Fs: 77.67 Hz
Vas: 1.78 l
Qms: 3.2690
Qes: 0.5349
Qts: 0.4597
Sd: 48.60 cmІ
Vd: 0.0146 l
Revc: 2.9600 Ohms
ZMax: 21.0486 Ohms
ZNom: 5.0 Ohms
Bl: 4.6266 N/A
Rms: 1.1834 kg/s
Cms: 0.5297 mm/N
Kms: 1.8879 N/mm
Mms: 7.9271 g
Mmd: 7.5375 g
Levc (Ave): 0.1245 mH
no: 0.1509 %
SPL @ 1W,1m: 83.81 dB
SPL @ 2.83V,1m: 88.12 dB

Measurement Info:

Method: Delta Mass
Added weight: 31.00 g

Kapi 30.05.2009 00:06

Володя виклади ще будь ласка який в тебе ГУ, твітери? і як справи з кросоверами, буш сам виготовляти?

Володимир 30.05.2009 00:34

ГУ http://www.avtozvuk.ua/info.php?id=6982

Твітери http://hotprice.ua/gallery/1/12454.htm
Цитата:

Сообщение от andrew_pendrak86
справи з кросоверами, буш сам виготовляти?

Егеж, мабуть сам :)

Рост ® 30.05.2009 12:53

Цитата:

Сообщение от Владимир
виложу хоч тільки що зняті параметри обох динаміків

Бачиш, а ти переживав. У фрі-ейрі, та з фронтальним сабиком - це буде пестня. Тільки тепер залишилось поставити грамотно :)

Less 30.05.2009 18:39

Усилитель таки знатный!

Kvass 03.06.2009 20:55

Я більше тобі нічого не розкажу про свій інстал................. :no: :D

nikon0804 03.06.2009 21:04

Владимир Вы меня простите, но какой это БЮДЖЕТНЫЙ автозвук :shocked: К стоимости машины близко подошли? :D А вообще, респект и уважуха, как говорится.

Володимир 03.06.2009 21:56

Цитата:

Сообщение от Kvass

Василь, я чесно не хотів :D Просто Найтвіш постійно гудів в багажнику :D Тепер нехай спереду погудить :D
А якщо серйозно, я просто виходу іншого небачу.

Володимир 03.06.2009 22:10

Цитата:

Сообщение от nikon0804
Вы меня простите, но какой это БЮДЖЕТНЫЙ автозвук К стоимости машины близко подошли?

Я вже над тим задумувався :) Але починалось як бюджетний, а вийшло...хоча ще дофіга треба зробити. Роблю все повільно, бо стараюсь все обдумувати, бо думаю вже хватить тих помилок, тому мало тут відписуюсь. Всім дякую за підтримку.

Kvass 05.06.2009 10:24

Цитата:

Сообщение от Владимир
Цитата:

Сообщение от Kvass

Василь, я чесно не хотів :D Просто Найтвіш постійно гудів в багажнику :D Тепер нехай спереду погудить :D
А якщо серйозно, я просто виходу іншого небачу.

зробиш дай хоть послухати, бо ти всеодно швидше зробиш...

Володимир 05.06.2009 13:54

Цитата:

Сообщение от Kvass
зробиш дай хоть послухати, бо ти всеодно швидше зробиш...

Без питань! Головне щоб ти час мав :)

Володимир 11.06.2009 22:21

...ще зробив кілька кроків до озвучення :)

http://content.foto.mail.ru/inbox/vo.../341/i-374.jpg

http://content.foto.mail.ru/inbox/vo.../341/i-379.jpg

http://content.foto.mail.ru/inbox/vo.../341/i-375.jpg

http://content.foto.mail.ru/inbox/vo.../341/i-376.jpg

http://content.foto.mail.ru/inbox/vo.../341/i-377.jpg

ДЯДЬКА ЛУИ 11.06.2009 22:55

шестёрочки будут?

Володимир 11.06.2009 23:04

ДЯДЬКА ЛУИ5" (глянь кілька постів вище, вони там є :) )

ДЯДЬКА ЛУИ 11.06.2009 23:07

посты видел
просто кольца показались размерчиком поболее,чем для 5" :)

Kvass 14.06.2009 09:06

Цитата:

Сообщение от ДЯДЬКА ЛУИ
посты видел
просто кольца показались размерчиком поболее,чем для 5" :)

Дира то від саба! бардачко переїхав в багажнік :D

Володь, з таким напрямленням саба буде трошка єрунда :(

Olddad 14.06.2009 09:46

Цитата:

Сообщение от Kvass
... з таким напрямленням саба буде трошка єрунда :(

Не хотелось бы лишний раз каркать, но ерунда там будет с направлением всех динамиков. Жаль, что столько труда будет потрачено практически впустую. (Очень хотелось бы ошибиться...)

Володимир 14.06.2009 22:30

Граблі мої граблі...крок вперед, два назад.Перероблю.З сабом зрозуміло, я і сам догнав що то недобре, а з фронтом? Біда можливо в тому що я незнаю як має звучати, бо як мені подобається - це одне, а правильно - це інше. І домашки нема крутої щоб зрівняти ...
Спробую ще з доворотами мідів погратись, бо слухав від голови, усь може змінить картину.

Che 14.06.2009 22:46

Цитата:

Сообщение от Владимир
...З сабом зрозуміло, я і сам догнав що то недобре, а з фронтом?..

а куди міди повернуто?
з фото здається, що на лобове скло. наскільки це правильно і як вони зіграють?

Kapi 14.06.2009 23:05

раз корпус від саба вже готовий, значить і з моделю ти вже оприділився. Скажи що ти обрав на бас і кіко там літрів наміряв?

Володимир 15.06.2009 06:49

Цитата:

Сообщение от Che
а куди міди повернуто?

Міди стоять паралельно горизонту і чуть нахилені на салонне дзеркало заднього виду.
Цитата:

Сообщение от Che
наскільки це правильно

мене це також хвилює.
Цитата:

раз корпус від саба вже готовий

Корпус буде вже розломаний, тим більше що я клеїв новоловским скловолокном-кажуть воно ніфіга не тримає, преверю заодно.
Саб буде Р8 (Хелікс).До речі, питання до профі:хто мав справу з цим сабом?Скільки літрів він хоче. Бо виробник пише 8, хтось каже 10, а ще хтось каже що в 10 воно гуде і тре 14літрів. :noidea:
Недай Бог щоб саб загудів, я тоді застрелюсь :lol:

Рост ® 15.06.2009 10:17

Цитата:

Сообщение от Владимир
Цитата:

Сообщение от Che
а куди міди повернуто?

Міди стоять паралельно горизонту і чуть нахилені на салонне дзеркало заднього виду.
Цитата:

Сообщение от Che
наскільки це правильно

мене це також хвилює.

От і увіткнув би нову приборку, поки її не зібрав, та й послухав. Раз хвилює. А то довороти вже зробив, а чому вони саме такі?
Цитата:

Сообщение от Владимир
а ще хтось каже що в 10 воно гуде і тре 14літрів. :noidea:
Недай Бог щоб саб загудів, я тоді застрелюсь :lol:

Це могла сказати тільки дуже розумна і начитана людина. Бо якщо об'єм ящика замалий, то головка буде горбити, а не гудіти. Гудіти вона може в завеликому об'ємі і коли підсилювач не контролює її добре. Або ще коли просто ящик поганий, стінки заслабкі.

Цитата:

Сообщение от olddad
Не хотелось бы лишний раз каркать, но ерунда там будет с направлением всех динамиков. Жаль, что столько труда будет потрачено практически впустую.

Скажи, Саша, невже сч, які стояли в тебе в таврії в кіках, з легким доворотом в салон, фактично відвернуті від вух твоїх, давали кращий ТБ, ніж сч, що стоять на торпедо і дивляться в скло? :) Давай не будемо теоретизувати. Є конкретні машини і конкретні рішення, найкращі в кожному конкретному випадку з точки зору його величності автозвукового компромісу :)

Володимир 15.06.2009 12:29

Рост ®Я слухав просто закріплюючи динаміки підручними матеріалами на топедо від гу. Сьогодні планую через усь.
Ще не можу визначитись, чи ділити сч вч пасивно, чи брати ще один усь на пищі або саб?

Olddad 15.06.2009 13:29

Цитата:

Сообщение от Рост ®
Скажи, Саша, невже сч, які стояли в тебе в таврії в кіках, з легким доворотом в салон, фактично відвернуті від вух твоїх, давали кращий ТБ, ніж сч, що стоять на торпедо і дивляться в скло? :)

А кто говорил, что у меня СЧ правильно стояли? :)
Вот только вреда от такой установки было на порядок меньше, чем, когда их пробовали на отражение от стекла.
Кстати, слушать вариант "отражение от стекла, - увольте. Это ужас.
"Плавали, знаем!" :)

Володимир 15.06.2009 22:47

Цитата:

Сообщение от olddad

Цікаво як би Ви поступили на мому місці :), або ні, не так - куди поставити мідбас?

Рост ® 15.06.2009 22:49

Цитата:

Сообщение от olddad
Цитата:

Сообщение от Рост ®
Скажи, Саша, невже сч, які стояли в тебе в таврії в кіках, з легким доворотом в салон, фактично відвернуті від вух твоїх, давали кращий ТБ, ніж сч, що стоять на торпедо і дивляться в скло? :)

А кто говорил, что у меня СЧ правильно стояли? :)
Вот только вреда от такой установки было на порядок меньше, чем, когда их пробовали на отражение от стекла.

Значить зле пробували.
Цитата:

Сообщение от olddad
"Плавали, знаем!" :)

Значить плавали на надувному матраці, а треба було яхту брати ;)
Саш, ніхто досі не представив, і не представить ідеальної схеми інсталу в автомобіль, тому що її немає. Є конкретні реалізації, успішні чи ні. Але критикувати окремо один елемент без оглядки на всі інші складові імхо неправильно, бо попа*** голим теоретизмом, відірваним від життя. А вже тим більше категорично.

Kapi 15.06.2009 22:52

Цитата:

бо попа*** голим теоретизмом, відірваним від життя
як це так?, я годинами читаю теорію, а виявляється вона відірванна від життя, ..от блін, невже це правда ((((
Я то думаю шо я читаю читаю а на форумі все одно не все розумію :)

Володимир 15.06.2009 22:58

Сьогодні невдалося послухати ще раз динаміки, але пам"ятаю що попередній раз коли слухав, і напрвляв "в лице", особоніфіга не змінювалось, хіба привязка появлялась.Може я глухий :noidea: Надіюсь що завтра получиться.

ganss 22.06.2009 11:28

Цитата:

Сообщение от Владимир
Сьогодні невдалося послухати ще раз динаміки, але пам"ятаю що попередній раз коли слухав, і напрвляв "в лице", особоніфіга не змінювалось, хіба привязка появлялась.Може я глухий :noidea: Надіюсь що завтра получиться.

На прослушку бери ещ> кого- то , Одна голова хорошо, а две лучше .
:D

Володимир 22.06.2009 15:12

Цитата:

Сообщение от ganss
На прослушку бери ещ> кого- то

Я так і зробив! Олддад виявився правим... Вже перероблено, поліефірка стигне якраз. Саб не рухав-передумав-нехай пасажиркам тріскають колготки в інтересних місцях :D Нехай дарують мені дами-не втримався від жарту.
Росту дякую за поради, і підтримку. :god:
Васильові КВС за смолу, волосянку і допомогу в будь-який час! :god:

breaker 22.06.2009 15:17

Дружище ты неугомонный

Володимир 22.06.2009 22:37

Цитата:

Сообщение от breaker
Дружище ты неугомонный

:D Не угомонюсь пока не заиграет! :)

От непокоїть мене усь-куди його пристроїти :noidea: Під сидіння трішки не влазить по ширині; на стелю не дуже виходить і кабеля проблематично завести і стеля натяжна; на спинку не хочу-банально, фальш-дно в багажнику-див. про спинку :) ; була ідея зробити прозору підлогу під ногами переднього пасажира-та де там, незручно... ото ж залишеється задня полиця хитро якось зроблена, але трохи боюсь піонерів, або щось мудрувати в багажнику. Кожний день ломаю голову над тим усьом і не можу толком придумати. Таки схиляюсь до полки і тонування вікон машини :/

SNAKE 22.06.2009 22:59

ищи ему место под торпедой! Шнурки можно будет короткими сделать :)

Kapi 22.06.2009 23:00

Володя, я десь бачив як усь інстилювали в спинку переднього пасажирського сидіння. Наскільки я знаю сидіння таврій і славут для цього підхоться як ні що інше. Фотку цю шукав, але зараз знайти вже не можу, нажаль.
Подумай про цей варіант. Якщо потрібно я можу описати як було там зроблено.

Володимир 22.06.2009 23:07

andrew_pendrak86Дякую за ідею, але це проблемно-сидіння совгаються, нагинаються...ну ти поняв. :/

Цитата:

Сообщение от SNAKE
ищи ему место под торпедой!

Надо поискать :D Завтра поищу :)

Володимир 23.06.2009 08:06

Чи є різниця який ствити головний запобіжник АГУ чи МініАНЛ з точки зору меншого спаду напруги?

SNAKE 23.06.2009 09:04

анл лучше

ganss 23.06.2009 09:52

Цитата:

Сообщение от breaker
Дружище ты неугомонный

Так держать !!!

ДЯДЬКА ЛУИ 23.06.2009 10:46

снова на 50 страниц ростянется инстал :D :D :D

Raws 23.06.2009 12:38

зато, цікаво

Володимир 23.06.2009 13:16

Цитата:

Сообщение от SNAKE
ищи ему место под торпедой!

А місце під торпедою для уся знайшов :) Аж не віриться що товстих "кишок" по салоне не треба буде тягнути :D , Ткщо скоро в купи-продай буде розпродаж всієї моєї проводки з міжблоками :)

Kvass 23.06.2009 13:17

Кажу тобі !в підлоГУ усь в підлогу!!! :nasty:

Володимир 23.06.2009 13:21

Цитата:

Сообщение от Kvass
Кажу тобі !в підлоГУ усь в підлогу!!!

Та не виходить-пробував! Чого не береш трубки :censored: завтра по смолу заїду, треба 1 л.

ganss
дякую за плакат-роздрукую і повішаю в майстерні :D

Володимир 23.06.2009 21:13

Є одна неприємність в розміщенні уся під "бардачком"-за ним мозги, невідомо як вони подружаться :noidea:

Kvass 24.06.2009 16:32

Цитата:

Сообщение от Владимир
Є одна неприємність в розміщенні уся під "бардачком"-за ним мозги, невідомо як вони подружаться :noidea:

їм пофіг, головне щоб там релюшок небуло :)

Voron81 25.06.2009 10:32

А воздушного фильтра с вентилятором нет под бардачком ? Вентилятор ---> Электромотор --- > Зло )))))))

Володимир 25.06.2009 21:55

Цитата:

Сообщение от Voron81
А воздушного фильтра с вентилятором нет под бардачком ?

Фантазер :D цеж ТАВРІЯ!

Володимир 25.06.2009 23:01

Коли виклеїв три слої скло волокна на саб пенель під вагою почало вести,крутити-прийшлось вдатись до пілручних засобів щоб стало не місце
http://content.foto.mail.ru/inbox/vo.../341/i-390.jpg
О, вроді в нулю :)
http://content.foto.mail.ru/inbox/vo.../341/i-389.jpg
Колготка - друг автозвуку :D
http://content.foto.mail.ru/inbox/vo.../341/i-391.jpg
мідбасові подіуми вже на стук як камінь-4 слої склотканини, а от саб ще не такий глухий-смола закінчилась :censored:
http://content.foto.mail.ru/inbox/vo.../341/i-392.jpg

Kapi 25.06.2009 23:25

дивлячись на твою панель, дивуюся, звітки ти там місце для уся знайшов...

Володимир 25.06.2009 23:32

Так усь буде не В а ПІД панеллю.

Kapi 25.06.2009 23:34

а навіщо тобі моноблок, хоч поканалку?
в такому разі ПІД торпедо треба шукати місце для двох усів...

Володимир 25.06.2009 23:37

Цитата:

хоч поканалку?

Хочу.
Цитата:

в такому разі ПІД торпедо треба шукати місце для двох усів...

Сабовий ляже під сидіння

Kvass 02.07.2009 22:20

Брате! Якщо будеш ставити усь під панель добре напряжи мозг, і роби побільше фоток, бо судді то не добрі люди :D вентиляція, доступ до запобіжника, надійність кріплення......яб не давав поводу :)

Kapi 04.07.2009 19:39

Вова я хочу почути що там в тебе нового...

Alexx 04.07.2009 21:46

+1

Володимир 05.07.2009 02:22

Роботи навалило куча, тому нічого не роблю з "музикою" в машині. На саб моноблок не можу знайти...вже з понеділка планую торпеду "доводити до путя" :)

ganss 12.07.2009 20:25

:coffee2: "вже з понеділка планую торпеду "доводити до путя" "

Володимир 13.07.2009 22:53

Терпіння,терпіння!Хватить ходіння по граблях.Роблю все дуже помало,щоб ненакосячити.Кінця-краю ще не видно, бо мало часу,нажаль... До весни може закінчу :D

ganss 14.07.2009 09:28

:escape: ну тогда до весны . :up:

Володимир 14.07.2009 21:59

Я дуже надіюсь що до весни не дойде-зроблю швидше. Дуже хочу щоб все було акуратно і "правильно" з сторони інсталу,але в розумних межах (я на гламурні цяцькі вже забив,важливіше менший спад напруги, безпека і надійність). А стосовно звуку-в першу чергу має подобатись мені... З панеллю торможу, бо не можу дочекатись саба, щоб все підігнати. Стосовно системи-я вже визначився, буде поканалка на двох підсилювачах не д-класу :)

SNAKE 14.07.2009 22:12

вова, спорим, что концепция системы скоро поменяется? :nasty:

Володимир 16.07.2009 22:16

Цитата:

Сообщение от SNAKE
вова, спорим, что концепция системы скоро поменяется? :nasty:

хм... Може і так, а ти як думаєш?Як зміниться?

SNAKE 16.07.2009 22:19

захочется таки саба :D

Володимир 16.07.2009 22:29

Аааа. Ти знав!!! Нажаль в мене не демокар,і багажник використовується повністю. Пока ще то треба доробити,а там дасть ся чути )

SNAKE 16.07.2009 22:31

8" маловато буит, хотя бы 10" ставил.
Хотя у клары стерео выходы на саб, так что можно будет еще один, дюймов на 15 в багажник засунуть :D

Володимир 17.07.2009 22:00

99% що саб ще буде в багажнику. Буде акуратний стелс як був в Андрюхи Сквозняка,з якоюсь напевно дванадцяткою і моноблоком. По крайній мірі проводку для нього кину...

Рост ® 19.07.2009 00:09

Цитата:

Сообщение от Владимир
99% що саб ще буде в багажнику. Буде акуратний стелс як був в Андрюхи Сквозняка,з якоюсь напевно дванадцяткою і моноблоком. По крайній мірі проводку для нього кину...

А потім знову настане новий виток, з переходом на якусь небюджетну 10", а з часом імовірно і назад на 8, тільки в трохи іншому виконанні :)

Alexx 19.07.2009 00:18

Цитата:

Сообщение от Рост ®
А потім знову настане новий виток, з переходом на якусь небюджетну 10", а з часом імовірно і назад на 8, тільки в трохи іншому виконанні :)

Рост, прекратите провакации! :D

З.Ы. А восьмерки я таки нашел, для трохи иншого выконання ;)
8)
Только бюджет там небюджетный :(

Рост ® 19.07.2009 00:23

Цитата:

Сообщение от Alexx
Цитата:

Сообщение от Рост ®

Рост, прекратите провакации! :D

З.Ы. А восьмерки я таки нашел, для трохи иншого выконання ;)
8)
Только бюджет там небюджетный :(

Це не провокації, це правда життя :D

ПС. А ім'я, ім'я можна шепнути на вухо? :) Небюджетного виконання? :)

Alex_1.3i 19.07.2009 14:59

Цитата:

Сообщение от Владимир
99% що саб ще буде в багажнику. Буде акуратний стелс як був в Андрюхи Сквозняка

Понравилось? :D

Володимир 20.07.2009 21:51

Все частіше задумуюсь про суббасову ланку. Хочеться щоб було музикально і в одночас при прослуховуванні Рамштайна було відчуття приходу апокаліпсису! Щоб страшно було,тряслось все... Ну ви поняли. Може дві вісімки в окремих ящиках? Чи одна десятка краще буде? Нагадую що перевагу віддам швидкому басу, але і глибини хочеться... Дуже хочеться щоб Найтвіш нарешті заграли в моїй машині. Позбуваюсь помало всякої біжутерії,типу клем,запобіжників і всякої бяки що капарає живлення. Всю проводку буду прокладати проводом 35 мм кв.Завдяки тому що не буде зміни січення проводки, в системі буде тільки головний прєд.(гу до уваги не беру,там окрема історія). Яке порадите залізо для суббасу з обмеженим бюджетом? Вибачте за каламбур-пишу з телефона.

ganss 21.07.2009 11:57

Может тебе нужен он "MTX Jackhammer"

http://video.vaz.ee/video/274/Pimp-m...MTX-Jackhammer

Olddad 21.07.2009 12:01

Цитата:

Сообщение от Владимир
...при прослуховуванні Рамштайна було відчуття приходу апокаліпсису! Щоб страшно було,тряслось все...

Такое не каждой пятнашке удается :) А уж 10" - вряд ли.
Да и силу под такое квадратов 50-70 надо бы (про усилитель и вовсе промолчу).

ДЯДЬКА ЛУИ 21.07.2009 12:04

да и с такими мидбасами.....не для апокалипсиса они)))

SNAKE 21.07.2009 12:08

для рамштайна пару десяток бы, 15 тормозить будет :yes:

ДЯДЬКА ЛУИ 21.07.2009 12:15

Вавасик,ты так дорожишь багажником,что прям ух)))
я вот погляжу-за полтора года существования этой темы,у тя машина больше в работе,чем в собраном состоянии)))
тоесть большинство времени,всякое барахлишко с салона в багажнике валяется наверное)))
в славуте 2 стелса(в крылья)(как ты хотел сделать ,как у Сквозняка) врядли сильно обьёма схавают...
зато сабовое звено можна сделать конкретным,и неущербным!
и обьём багажника более менее будет доступен! а то пространство,что стелсы занимают,в большей мере для глаз,потому как положить туду особо ничо и не положиш(арки)
так что копи бабки на киловатовый усилок,бери 2 десятки и вперёд.... :D

Володимир 21.07.2009 12:44

Я і маю на увазі тільки стелси літрів по 17 не більше.А з усілком таки проблема-на спинку не вішати,фальшпол не робити! Отака задачка. Якшо дві вісімки по глибині басу як дванашка,то мені для скромного апокаліпсису хватить. Я боюсь що навіть десятки не встигнуть відтарабанити скажені барабани Сліпнота,тому хочу дві вісімки,їх і прокормити легше і ящик треба менший. А фронт я слухав дома,підключав все як в машині буде-там жодних проблем з рок композиціями,та й з іншими також. Я в захваті від хеліків.

ДЯДЬКА ЛУИ 21.07.2009 12:45

пока торпеду кромсаеш-попробуй в ней найти место для моноблока.

Olddad 21.07.2009 13:02

Цитата:

Сообщение от Владимир
... Якшо дві вісімки по глибині басу як дванашка...

Сам хоть понял, чего написал??? :) Сказочник!

inst 21.07.2009 17:30

Есть еще место на крыше. Правда потолок мягкий, придется обстрачивать вырез.
С уважением Юрий.

Володимир 21.07.2009 20:48

Цитата:

Сообщение от ДЯДЬКА ЛУИ
пока торпеду кромсаеш-попробуй в ней найти место для моноблока.

Та де ж там стільки місця нарити?! А для чого там моноблок?

ДЯДЬКА ЛУИ 21.07.2009 20:51

ну про моноблок я образно...

Володимир 21.07.2009 20:52

Цитата:

Сообщение от olddad
Цитата:

Сообщение от Владимир

Ну я це не придумав,десь таке читав.

Володимир 21.07.2009 20:59

Цитата:

Сообщение от inst
Есть еще место на крыше. Правда потолок мягкий, придется обстрачивать вырез.
С уважением Юрий.

Цей варіант розглядався,але якщо Ви придивитесь до славути,то зрозумієте що це невигідне місце для уся.

SNAKE 21.07.2009 21:02

Цитата:

Сообщение от Владимир
Цитата:

Сообщение от olddad
Цитата:

Сообщение от Владимир

Ну я це не придумав,десь таке читав.

меньше всякую каку читай :)
по громкости их может и можно сравнить, но не по глубине :)

Володимир 21.07.2009 21:27

Сьогодні ще розмовляв з Ростом на тему сабів-він сказав що на мому місці він би не робив ніяких сабів. Він говорить що система яка в мене планується (з фронтальним сабом) має досить класно відтворювати муз матеріал,хоча не виключено що басу може бракнути,але причиною буде ГУ. З парою сабів в багажнику буде ще проблема звести до купи всі компоненти.Як відомо чим менше динаміків тим краще... В кого які думки? Ех пошвидше би доробити панель, щоб послухати що вийшло.

ДЯДЬКА ЛУИ 21.07.2009 21:52

я например уже потерял ход твоих идей :D
планировался сабик в бардачок...
потом саб-стелс в багажник...
или это всё вместе планировалось?
я со своей колокольни скажу так-собери в рабочее состояние панель,установи фронт,отслухай,и доведи до путя...
когда получиш капитальный мид на фронте,тогда уже будеш знать,скока суббасу нужно добавить в это блюдо...

Володимир 22.07.2009 06:53

Та це зрозуміло що спочатку треба доробити фронт, а ці всі роздуми через те чи тягнут проводку в багажник ... Саб в бардачку ніхто не відміняв.

Володимир 19.08.2009 14:10

Ех! Ніяк не можу знайти майстра який остаточно би вишпаклював і обтягнув панель :( :wallbash: Вже двоє в Тернополі відморозились.
А так хотілось попасти на ЕММу...

http://content.foto.mail.ru/inbox/vo.../393/i-394.jpg

http://content.foto.mail.ru/inbox/vo.../393/i-395.jpg

http://content.foto.mail.ru/inbox/vo.../393/i-396.jpg

kolll 19.08.2009 14:51

ну так а Рост???? Хіба це йому не під силу? чи надто дорого? :(

Текущее время: 22:58. Часовой пояс GMT +2.

Перевод: zCarot
autozvuk.org ©