Всё об автозвуке

Всё об автозвуке (http://autozvuk.org/forum2/index.php)
-   Бюджетный автозвук и песочница. (http://autozvuk.org/forum2/forumdisplay.php?f=16)
-   -   Озвучення... крок за кроком (http://autozvuk.org/forum2/showthread.php?t=308)

Володимир 10.03.2008 22:48

Цитата:

Сообщение от Маша Синичкина
Если планируете показаться на соревнованиях

Чи потрібно акустичні провода ховати в гофру, чи можна обмежитись тільки силовими проводами?

Володимир 10.03.2008 22:52

Цитата:

Сообщение от antiradar
Надо бы наклеечку организовать

Нажаль я не маю навиків в розробці наклейок, а це що я зробив , це вимушено: якийсь редіска заїхав мені в бампер і поцарапав, тому я царапину вирішив скрити таким чином :) . Букви думаю на всіх ринках однакові.

Володимир 10.03.2008 22:55

Цитата:

Сообщение от Jedy
А еще купи мешок пластиковых самозатягивающихся хомутов 100 шт за 7 грн и попритягивай провод в гофре к кузову

Але як сам хомут закріпити до кузова?

Володимир 10.03.2008 23:11

Питання що до мідбасу-чи можна мої блюшки пустити в повну полосу не підрізаючи ні з яких сторін?

Володимир 10.03.2008 23:16

Цитата:

Дуже хочеться, але маю трохи комплекс на рахунок дуже бюджетних компонентів :ups:

Рост ® 10.03.2008 23:30

Цитата:

Сообщение от Владимир
Цитата:

Чи потрібно акустичні провода ховати в гофру, чи можна обмежитись тільки силовими проводами?

Для ІАСКА-ЕММА - треба ховати всі, для СПЛ-клуб - хоть мотком по салону і без запобіжників :)

Цитата:

Сообщение от Владимир
Питання що до мідбасу-чи можна мої блюшки пустити в повну полосу не підрізаючи ні з яких сторін?

Ну, знизу тобі їх різати і так не треба, там ящик ріже, а зверху попробуй. Хоча сумніваюсь, щоб він в такому розміщенні не потребував порізки.

Рост ® 10.03.2008 23:35

Цитата:

Сообщение от Владимир
Цитата:

Дуже хочеться, але маю трохи комплекс на рахунок дуже бюджетних компонентів :ups:

Тю! Комплекси дуже заважають жити, щоб ти знав :) Треба позбуватись. Коли позаминулого року у Львові проводили яску, народ на таких компонентах виступав, що... І нічого :)
А системка - два саби в багажнику (трапеція і бочка), два бліни в поличці і два твітери... на торпедо - така машина на спл-клуб приїжджала :)
Так шо нє боїсь. Тим більше цього року яска знову в Тернополі буде, тобі рукою подати.

Володимир 11.03.2008 00:00

Цитата:

Сообщение от Рост ®
Так шо нє боїсь

Щиро дякую за підримку! Зараз головне маю за мету добре обезшуити славутича і правильно зробити інсталяцію!
ЗІ: гофра діаметром 18 мм - як це заховати?!
Закріпити підсідельники - проблемка :(

Володимир 11.03.2008 00:05

Цитата:

Сообщение от Рост ®
яска в Тернополі буде, тобі рукою подати.

Тобі також, так що рихтуй машинку пошвидше!!!

Володимир 11.03.2008 00:12

Цитата:

Сообщение от Рост ®
а зверху попробуй. Хоча сумніваюсь, щоб він в такому розміщенні не потребував порізки.

В мене підс дозволяє обрізати на 1,2 кГц зверху, сьогодні ще замітив що слабо виражене стерео, хоча коли включаю тестовий диск - то все гут, а коли ставлю будь-який інший-чомусь все злтивається :/

Володимир 11.03.2008 00:21

Цитата:

Сообщение от Рост ®
А системка - два саби в багажнику (трапеція і бочка), два бліни в поличці і два твітери... на торпедо - така машина на спл-клуб приїжджала

Ніі, ну то, я вважаю, повна неповага до змагань!!!

Володимир 11.03.2008 00:25

Ще виникла проблема в тоналці - таки чути що нижні частоти звучать нижче торпедо - це лікується малою кровою? :help:, але це знову таки відчувається лише на тестовому диску, а ставлю флойдів - і торчу :D
ЗІ: коли мій тесть послухав Пінк Флойд в моїй машині, поставив мені пляшку коняку пояснивши тим, що я його повернув на 20 років назад :D :D :D Ох як мінералки хочеться напитись:datz:

Jedy 11.03.2008 06:55

Цитата:

Сообщение от Владимир
Ще виникла проблема в тоналці - таки чути що нижні частоти звучать нижче торпедо - це лікується малою кровою?

Ты там еще много чего со временем услышишь.
А что не слышишь, что если пассажира посадить, - то он средние частоты ногами закрывает и с таким трудом отстроенную сцену перекашивает и разрушает ?
А решение - трехполоска. И "малой кровью" это не назовешь :(
Да и там свои косяки :)

Рост ® 11.03.2008 08:33

Цитата:

Сообщение от Владимир
Цитата:

Сообщение от Рост ®
а зверху попробуй. Хоча сумніваюсь, щоб він в такому розміщенні не потребував порізки.

В мене підс дозволяє обрізати на 1,2 кГц зверху, сьогодні ще замітив що слабо виражене стерео, хоча коли включаю тестовий диск - то все гут, а коли ставлю будь-який інший-чомусь все злтивається :/

Будь-який інший - це що?

Володимир 11.03.2008 08:51

Цитата:

Сообщение от Рост ®
Будь-який інший - це що?

Him, Nightwish, Lama, попса не мп3. Ну ше буду слухати, тоді конкретніше відпишусь про косяки.

Arrt 11.03.2008 15:33

Цитата:

Сообщение от Владимир
Ще виникла проблема в тоналці - таки чути що нижні частоти звучать нижче торпедо - це лікується малою кровою? :help:,

Это не тоналка - это сцена. Может помочь изменение направленности динамиков. Но в авто это "малой кровью" не назовешь.

Jedy 11.03.2008 20:35

Цитата:

Сообщение от Владимир
Але як сам хомут закріпити до кузова?

Во многих местах в кузове и так есть технологические отверстия - продевать через них. Можно притягивать к штатной проводке местами. А там где нет ничего - купить к хомутам специальные стоечки самоклеющиеся на двустороннем скотче (продаются там же, где и хомуты).
В гофру лучше уложить все провода. Оно так и эстетичнее и притягивать реже надо и не перебьются при нажиме\перегибе.

Володимир 14.03.2008 22:24

Сьогодні нарешті закінчив виготовляти ящик під саб, залишитись облагородити, але суть не в тому!
Ніяк не можу розрахувати катушку для фільтра, тобто маю дріт 1,2 мм, оправку 25 мм і потрібна індуктивність 0,33 мГн - скільки потрібно намотати витків? :help:

Рост ® 14.03.2008 22:32

При діаметрі оправки 25 мм:
Висота котушки 25,4 мм
Довжина проводу - біля 13 метрів.
Шарів 6
Витків 127
Витків в одному шарі 21
Очікується опір 0,2 Ом.

Ти той, купи а бо позич в когось LC-метр, а то ніколи не намотаєш без машинки ідеально, тому кількість витків може трохи відрізнятися, краще намотати декілька витків більше, переміряти і відмотати зайве. Це, звичайно, якщо хочеться попасти точно в очікувану індуктивність.

Володимир 14.03.2008 22:49

Упс, в мене дроту всього метрів 10 :( , ну то таке, дріт я дістану, а якщо діаметр оправи збільшити до 50 мм, тоді як?

Текущее время: 12:05. Часовой пояс GMT +2.

Перевод: zCarot
autozvuk.org ©