![]() |
а навіщо тобі моноблок, хоч поканалку?
в такому разі ПІД торпедо треба шукати місце для двох усів... |
Цитата:
Цитата:
|
Брате! Якщо будеш ставити усь під панель добре напряжи мозг, і роби побільше фоток, бо судді то не добрі люди :D вентиляція, доступ до запобіжника, надійність кріплення......яб не давав поводу :)
|
Вова я хочу почути що там в тебе нового...
|
+1
|
Роботи навалило куча, тому нічого не роблю з "музикою" в машині. На саб моноблок не можу знайти...вже з понеділка планую торпеду "доводити до путя" :)
|
:coffee2: "вже з понеділка планую торпеду "доводити до путя" "
|
Терпіння,терпіння!Хватить ходіння по граблях.Роблю все дуже помало,щоб ненакосячити.Кінця-краю ще не видно, бо мало часу,нажаль... До весни може закінчу :D
|
:escape: ну тогда до весны . :up:
|
Я дуже надіюсь що до весни не дойде-зроблю швидше. Дуже хочу щоб все було акуратно і "правильно" з сторони інсталу,але в розумних межах (я на гламурні цяцькі вже забив,важливіше менший спад напруги, безпека і надійність). А стосовно звуку-в першу чергу має подобатись мені... З панеллю торможу, бо не можу дочекатись саба, щоб все підігнати. Стосовно системи-я вже визначився, буде поканалка на двох підсилювачах не д-класу :)
|
вова, спорим, что концепция системы скоро поменяется? :nasty:
|
Цитата:
|
захочется таки саба :D
|
Аааа. Ти знав!!! Нажаль в мене не демокар,і багажник використовується повністю. Пока ще то треба доробити,а там дасть ся чути )
|
8" маловато буит, хотя бы 10" ставил.
Хотя у клары стерео выходы на саб, так что можно будет еще один, дюймов на 15 в багажник засунуть :D |
99% що саб ще буде в багажнику. Буде акуратний стелс як був в Андрюхи Сквозняка,з якоюсь напевно дванадцяткою і моноблоком. По крайній мірі проводку для нього кину...
|
Цитата:
|
Цитата:
З.Ы. А восьмерки я таки нашел, для трохи иншого выконання ;) 8) Только бюджет там небюджетный :( |
Цитата:
ПС. А ім'я, ім'я можна шепнути на вухо? :) Небюджетного виконання? :) |
Цитата:
|
Текущее время: 06:46. Часовой пояс GMT +2. |
Перевод: zCarot
autozvuk.org ©