Всё об автозвуке

Всё об автозвуке (http://autozvuk.org/forum2/index.php)
-   Бюджетный автозвук и песочница. (http://autozvuk.org/forum2/forumdisplay.php?f=16)
-   -   Озвучення... крок за кроком (http://autozvuk.org/forum2/showthread.php?t=308)

ДЯДЬКА ЛУИ 26.04.2009 00:08

тут как говорится без вариантов-папандос :D

Che 26.04.2009 14:00

Цитата:

Сообщение от Владимир
...Це свідчить що Хелікси Р205 в фрі-ейр не зіграють? Чи як це зрозуміти?

це свідчить про те, що в першу чергу це не акустичний екран (фрі-ейр). більше схоже на відкритий ящик або панель акустичного опору. в першому випадку...
Цитата:

...хвилі, що випромінюються задньою частиною диффузору обходять екран і складаються з прямими. різниця шляху що проходять хвилі - невелика, тому на низьких частотах вони опиняються практично в протифазі і відповідно послаблюються...
...при використанні панелі акустичного опору, коли одна із стінок має значну кількість отворів невеликого діаметру 3-10 мм іноді обшиту нещільною тканиною. це допомагає хоча б частково поглинути хвилі, що продукуються задньою частиною диффузору. при такому оформленні його випромінення частково демпфується, що може привести до часткового підвищення добротності та резонансної частоти системи... [з теоретичної точку зору це можна розглядати як] напіввідкритий ящик або як ЗЯ із значним витоком, або як ****пність маленьких фазоінверторів. використовується такий тип оформлення рідко, вдалі конструкції зустрічаються ще рідше. основна причина - відсутність надійної методики обрахунку та складність... ....виготовлення. (С) Шихатов, а вірніше досить вільна інтерпретація...
з висоти свого абсолютно невисокого досвіду можу сказати, що серединки в такому оформленні бачив, грали вони в системах з дуже пристоним звуком... проте чому "грали", і зараз грають!
а от мідвуфери навряд чи зіграють.

Володимир 26.04.2009 22:28

Ось нарив претиндентів Morel Dotech Ovation 5 W, Мидвуфер, 13см., 4Ohm, 120W PH, 89dB (2.83V/1M), 45-4500 , Fs 67Hz, Qts 0,9, Vas 8,47L,
і спікершоп малює гарненько в 16 літрах, а вфрі-ейр ще цікавіше.
Що скажете?

Raws 27.04.2009 14:45

Дуже захоплююча історія на 46ст. і ше деякі сторінки прийшлось почитати на .magnitola.ru :respect: , слідуючі сторінки чекаєш, як наступну серію улюбленого фільма :)

Рост ® 27.04.2009 19:20

Цитата:

Сообщение от Владимир
... і спікершоп малює гарненько ...

- Стежина, встелена граблями,
як довго ще тобою йти?
- Чоло, до поки, із шишками,
Скероване до вірної мети!

Деінсталюй ту спікер-гидоту і більше не бери до рук. Малює воно гарно...

Тут запитання, Володя, в іншому: ти чув високодобротний бас? Він тобі подобається?

Володимир 27.04.2009 20:33

Цитата:

Сообщение от Рост ®
Тут запитання, Володя, в іншому: ти чув високодобротний бас? Він тобі подобається?

А, от в чому справа. Чув, не подобаеться. Значить Дотеки відпадають...
Цитата:

Сообщение от Рост ®
Деінсталюй ту спікер-гидоту і більше не бери до рук. Малює воно гарно...

А чим порадите користуватись замість СШ?

Olddad 27.04.2009 20:47

Цитата:

Сообщение от Владимир
А чим порадите користуватись замість СШ?

УШАМИ!!! :)

Володимир 27.04.2009 21:10

В подібній інсталяції http://www.avtozvuk.com/az/2007/10/120.html
були викорстані в якості мідів EOS Opera. На форумі неоднозначно відносяться до цього бренду, і все таки якщо хелікса ніхто не чув, то може про ці щось скажете?

SNAKE 27.04.2009 21:18

я сегодня примерял 6" миды для установки в торпедо в двушку. В принципе реально, но очень тяжко будет.
С пятерками траблы будут на мидбасе, нужно искать максимально низкоиграющие, что бы с сабом в багажнике поженить.
Опера мне в принципе нарвится, но играть она начинает месяца через два :lol:

Володимир 27.04.2009 21:24

Цитата:

Сообщение от SNAKE
но играть она начинает месяца через два

Не рахую що це особлива проблема. Он знайшов Параметры Тиля — Смолла мидбасовой головки
Fs, Гц . Vas, л Qts
88,7 2,85 0,844
Думаю що також не дуже вона мені підходить :wallbash:

SNAKE 27.04.2009 21:36

а смысл в этих параметрах? Параметры не играют, по ним можно определить только примерное оформление.
Недавно мерял оперу 6", после пары часов прогрева резонанс упал герца на 4, дальше их греть было лень :)

Володимир 28.04.2009 16:13

Цитата:

Сообщение от SNAKE
Параметры не играют, по ним можно определить только примерное оформление.

Я це розумію. Попередньо я зупинився на Helix rs805 cometition. Правда мені доволилось чути 806 - вони мені сподобались. Буду надіятись що в 805 характер звучання не дуже відрізняється. Хоча автозвук - це суцільний компроміс ІМХО.

Kapi 29.04.2009 15:05

Вова за цією темою і інсталяцією звуку в твоєму авто слідкує чимало людей, в тому числі і Я. Велике прохання викладувати фотки, ато цікаво що там в тебе і як.
П.С. Коли закінчиш, обов'язково напрошуся до тебе на прослушку, до того ж ти це обіцяв....

Володимир 29.04.2009 16:01

Ок. Дякую за увагу. На даний час складаю гроші :yes: на наступному тижні планую купити панель-донора і необхідні матеріали. Також хочу замовити динаміки. Коли це буде тоді буду приступати до роботи... а поки, неповірите, слухаю шум коліс :D

Kapi 29.04.2009 16:32

Цитата:

а поки, неповірите, слухаю шум коліс :D
схалявив на шумці :D

Володимир 06.05.2009 20:39

Пенель - донор для втілення мого задуму вже куплена. :yes:
Закрадаються сусмніви стосовно того чи варто брати вище вказані хелікси, бо нечути про них ніяких відгуків, а всліпу вже боюсь динаміки брати. Я подумав, раз я буду мудохатись з виготовленням торпедо, то може варто вже поставити 6" динаміки? В кого які роздуми стосовно цього? Серед шестидюймових диаміків значно більший вибір ніж серед 5". Ну і стиковка з сабом далеко не останню роль відіграє. А то чує моє серце що поставлю 5" і наступним кроком буде фронтальний саб, а в своїй машині я цього вже не хочу... Ось тому і задумався над 6" динаміками.

SNAKE 06.05.2009 21:19

я на сканы ревелаторы W15 засматриваюсь, только дорого :wallbash:

Володимир 06.05.2009 21:38

Цитата:

Сообщение от SNAKE
я на сканы ревелаторы W15 засматриваюсь, только дорого

Хто такі? Дай ссилку.

Володимир 06.05.2009 21:43

Мене цікавить власне нюанс встановлення шестидюймових дінів близько до лобового скла і близько до вух :) Тобто на які неприємності можна напоротися при 6"акустиці в торпедо?

ДЯДЬКА ЛУИ 06.05.2009 21:52

Вавасик,засмотри сюда http://tavria.org.ua/forum/viewtopic...58082&start=25 внизу страницы Брабус фотко своей панели "люкс" выложил,в ней пионеры ПРС 5"...

Текущее время: 15:34. Часовой пояс GMT +2.

Перевод: zCarot
autozvuk.org ©