Всё об автозвуке

Всё об автозвуке (http://autozvuk.org/forum2/index.php)
-   Бюджетный автозвук и песочница. (http://autozvuk.org/forum2/forumdisplay.php?f=16)
-   -   Озвучення... крок за кроком (http://autozvuk.org/forum2/showthread.php?t=308)

Olddad 09.04.2009 22:30

Цитата:

Сообщение от Владимир
Цитата:

Сообщение от SNAKE
попробуй сделать ПАС-надыряв дырок со стороны торпедо :)

Дурне діло не хитре :) Хіба ті дирки не треба якось розрахувати правильно?

Самый правильный расчет - сверлить по одной и слушать, слушать, слушать...

Володимир 09.04.2009 22:38

Цитата:

Сообщение от SNAKE
или со стороны крыла дырки делай, штук 10 по сантиметру для начала :)

Напевно так і буде.
Я замітив що якщо динамік не в ящику він не хрюкає, бо низів не грає, і якщо динамік неприкручувати до крпуса, а тримати в руці так щоб утворилась щілина так на сантиметр по всьому діаметру-динамік звучиь дуже цікаво і головне з класним басом.

Володимир 10.04.2009 13:33

Поміряв :( Краще б не міряв-цому динаміку до мідбаса, як мені до неба. Fs -119 Hz, Vas-1,37 L, Qts-0,9673
Цікаво як це подружити з сабом :shocked:

Млін-одні розчарування :wallbash:

Alex_1.3i 10.04.2009 16:25

Цитата:

Сообщение от Владимир
Млін-одні розчарування :wallbash:

Лучшее - враг хорошего. Народная мудрость.

Володимир 10.04.2009 19:42

Довго сьогодні настроював, щось тай вийшло досить непогано, лише на деяких складних композиціях підгуджує і підхрюкує. Свердлити дири вже смислу небачу.
Я дійшов висновку, що від такого розміру динаміку і в такому об"ємі вони звучать добре. Кнопка, сцука, зрізу НЧ на усі була нажата(напевно коли пилососив ненароком нажав) от і як я настройки на голові не крутив-басу було мало.Тепер стало на місце.

Рост ® 10.04.2009 20:08

Нічого, Володя, ще трохи і твої страждання принесуть успіх - ти напишеш епос "Дорога, встелена граблями" і станеш мільонером, продавши 100 000 примірників :)

В об'ємі 3-4 літри з трудом зіграють Морелівські Гібриди, але для цієї акустики потрібні нерядові підсилювачі, щоб розкрити її потенціал.
Або спробуй знайди старі Магнат Екстріми 5", вони тобі в 3 літрах всі 70 Гц відіграють, але чи знайдеш - от в чому запитання, бо вони років 3-4 як не випускаються.

А ще краще зупинися зараз, визначся з рівнем, який тобі треба, і перероби машину під апаратуру цього рівня, замість підбирати апаратуру під таврію, що в принципі дуже вже складна задача. А то ще трохи, і сам почнеш відкривати аукціони з продажу "хороших речей недорого" :)

Володимир 10.04.2009 20:52

Цитата:

Сообщение от Рост ®
і перероби машину під апаратуру цього рівня, замість підбирати апаратуру під таврію

Тут таки твоя правда. Чи можна би було заїхати до тебе поспілуватись на наступному тижні?

Рост ® 10.04.2009 21:08

Цитата:

Сообщение от Владимир
Чи можна би було заїхати до тебе поспілуватись на наступному тижні?

А чого ж би й ні? :)
На мене зараз напала, (чи то я на неї), одна місячна машина :) Так що я весь в трудах. Тільки набери мене, перше ніж виїжджати будеш, а то ж знаєш, життя - воно таке :)

Володимир 25.04.2009 14:20

З подачі Рост ® таки остаточно вирішив встановити мідбаси в панель. Сьогодні вирізав фанерне кільце діаметром 160мм (як гриль на 5" динамік), поприміряв так-сяк, і тоді виникла ідея ще і пренести приборку на центер торпедо. З точки зору щоб це зробити, я труднощів не бачу, тобто я впевнений в своїх силах що я справлюсь з тим. Але от в плані оздоблення виготовленої заново панелі-я повний нуль! От власне в кого які будуть думки по оздобленні? То що це прийдеться перетягувати, це точно, бо фарбування мене не приваблює.Тільки от чим перетягнути і де? Ну от, поки що думаю...

ДЯДЬКА ЛУИ 25.04.2009 14:21

флок?

Володимир 25.04.2009 20:15

Цитата:

Сообщение от ДЯДЬКА ЛУИ
флок?

Нізащо!
Тут ще такий момент-весь салон машини, ну як би то виразитись :D
дешевий. Може я би і алькантарою затянув, але ж яка тоді буде гармонія з пластиковим салоном? Якщо якісною "дермокожою" обтягнути все торпедо, як воно буде служити?

Володимир 25.04.2009 20:30

Цікаво би було ще вислухати думку гуру що до встановлення мідбасів в торпедо, яке не глибоке і нахил скла невеликий, а то набридло вже по граблям ходити :datz: Хотілось би вислухати конструктивних порад...

Рост ® 25.04.2009 20:34

Щоб кардинально, при чому якісно, переробити приборку треба часу. Хіба що дійсно купиш нову - під переробки :) Інакше ризикуєш як я, купу часу їздити в напівзібраній машині.

Стосовно перетяжки. Конкуренцію нинішнім шкірзамінникам не кожна шкіра витримає, так що нема проблем. До речі, Вітя Омелян мені сватав шкірзам хорошої якості, можна буде в нього взяти.
Можна і в комбінації з алькантарою. А решта салон, в порівнянні з торпедо - скільки там того салону в славці? Теж перешиєш :) Зате яка понтова славута буде! :) А от це вже дружина оцінить, на відміну від затрат на звук ;)

Володимир 25.04.2009 20:47

Цитата:

Сообщение от Рост ®
Щоб кардинально, при чому якісно, переробити приборку треба часу. Хіба що дійсно купиш нову - під переробки

Так я про це подумав, тому і буду купувати ще одну панель і непоспішаючи все робити. Я планую ближайшим часом у Львові купити пенель, і з нею їхати одразу до тебе за порадами :yes:
Цитата:

Сообщение от Рост ®
Конкуренцію нинішнім шкірзамінникам не кожна шкіра витримає

Оце добре, таке мене влаштує.
Цитата:

Сообщение от Рост ®
А от це вже дружина оцінить, на відміну від затрат на звук ;)

Цссс, тихенько, поки що моя дружинонька не дуже пхається до фінансової сторони моєї музики-вона знає що музика коштує 1,5 т грн :D і нам обом добре 8)

Рост ® 25.04.2009 21:28

Історію одного відомого автозвукоманьяка знаєш? Він теж купив підсилювач за "100 доларів". Ну, 100 доларів - це ще терпимо - сказала дружина. А потім, через якийсь час, вони заїхали до знайомого в магазин по дорозі. Поки була розмова з власником магазину, дружина ходила поміж прилавками. "О - каже - диви, твій підсилювач! СКіііЛЬКИИИ???!!!" І наступні 800 км дороги додому були присвячені розмові на тему... :)

Так що вважай! :)

Володимир 25.04.2009 22:07

Ну тут ближче до теми хотілось би розглянути претиндентів на роль мідбасу, ато плюхнутись черговий раз неохота.
Спілкувався з Василем (Кvass) на тему вибору динаміків. Він пробував експерементувати з Р205, так от в ящиrу 7 л вони звучали досить низько, тоді він зробив в тильній стінці ящика отвір 60 мм і заклеїв його карпетом-нижній бас пропав. Це свідчить що Хелікси Р205 в фрі-ейр не зіграють ? Чи як це зрозуміти?

ДЯДЬКА ЛУИ 25.04.2009 22:13

гы,всегда можна сказать типа мол-тыж знаеш у меня много знакомых в этих кругах,беру у них,по спеццене...и т.д. :D

Володимир 25.04.2009 22:24

Цитата:

Сообщение от ДЯДЬКА ЛУИ
гы,всегда можна сказать типа мол-тыж знаеш у меня много знакомых в этих кругах,беру у них,по спеццене...и т.д.

Я зрозумів. Я по натурі дуже довірлива людина... прийдеться міняти щось в собі :/

Рост ® 25.04.2009 23:39

Цитата:

Сообщение от Владимир
Це свідчить що Хелікси Р205 в фрі-ейр не зіграють ? Чи як це зрозуміти?

Qts=0,51
Vas=5,2 л
Fs=79 Гц

Рост ® 25.04.2009 23:40

Цитата:

Сообщение от ДЯДЬКА ЛУИ
гы,всегда можна сказать типа мол-тыж знаеш у меня много знакомых в этих кругах,беру у них,по спеццене...и т.д. :D

Та воно то так, але підсилювач цей 1500 коштував :) І яка б там спец-ціна не була... :)

Текущее время: 18:36. Часовой пояс GMT +2.

Перевод: zCarot
autozvuk.org ©