![]() |
Цитата:
|
Цитата:
|
Куллер, DDw6.5 тільки в коробос!!!!! Сьогодні ставив їх на проставочні кільця, шумо/вібро. але мальо!!!! Но там така подача БАСА!!!! зовнішня сторона металу ГНЕТЬСЯ... підсилювач паверампер 800.2 , чел, це просто... 50 герц знизу... гейн на 55-56%, це ппздЄЄЄ, на неграх зовнішня сторона дверки в радіусі 20 см. вигинається..!!!!!!!! вібра 2 слоя. м1 + шумо - ПЕЕ - 0,7. см.
цим мідам жити тільки в коробосі!!!!!!!! це мій висновок... АЛЕ ЯК ВОНИ НІЖНО НІГЕРІВ ЛУПЦЮЮТЬ :D п.с . не трать час на обробку бверей, шукай МЕГО майстра для коробоса в двері... |
скільки він літрів хоче? не знаю в нас в області таких майстрів...:grust:
|
В Хмельницькы області також нема майстрів)
по-ходу від того,що юзав гугл і т.д. то від 8 літрів, 8 літрів і нормальний підсилювач , говорили,що буде сщастя. зараз я ще розминаю мідбаси, потрібно добряче їх розім"яти потім поміряти ( це також ДУЖЕ ВЕЛИКЕ питання в кого поміряти), з показників виходити на потрібний об"єм.. , але від 8 літрів.. потрібно ще Макса запитати, в нього ж повинні бути якісь напряцювання... |
є чоловік в якого такі спарені в коробах стоять...(не уявляю що такі 4 міди творять!!!) пізніше в нього розпитаюсь...
|
mr.frog ??? :D
та в нього геТз заряджений, DDельний кар в нього |
Цитата:
|
Цитата:
че за хрень :wall::wall::wall: играет, без всяких выгибаний металла. нормально подготовленная дверь и все чики ПС Опыт был наверное на "родимом" ТАЗе :) |
Цитата:
ПС У СИТИ-СТРОЙ редчайший КЯТАЙ , который даже не соотв. реальным характеристикам производителя :beeee::beeee::beeee::beeee::beeee:. Был у них израильский продукт "POLYGAL", этим можно работать (даже нужно) |
Цитата:
|
Цитата:
хз, не те щоб трішки там, а в радіусі біля 20 см ...:wall: |
Цитата:
|
нічого він не вигинає, вчора слухав такі здвоєні на об'єм дверей...:D:D:D
|
Цитата:
|
Цитата:
|