Всё об автозвуке

Всё об автозвуке (http://autozvuk.org/forum2/index.php)
-   Бюджетный автозвук и песочница. (http://autozvuk.org/forum2/forumdisplay.php?f=16)
-   -   minimal (http://autozvuk.org/forum2/showthread.php?t=29056)

Володимир 14.07.2014 14:02

Re: minimal

Цитата:

Сообщение от Medved (Сообщение 300761)
Владимир корпус саба из чего делали ?

Тирсоплита 16мм (ДСП) весь ящик + деревиноволкниста плита (MDF) 10мм на передню стінку.

Добавлено через 1 минуту
Цитата:

Сообщение от Medved (Сообщение 300761)
Закатывали внутри виброй ? Какой обьем короба ?

Ні!
15л

Toxic 14.07.2014 14:24

А мне понравился подход! И инсталл) Тоже для себя пришел к аналогичным умозаключениям. Приятного прослушивания!

Володимир 14.07.2014 21:39

Вложений: 3
Цитата:

Сообщение от Toxic (Сообщение 300778)
А мне понравился подход! И инсталл)

Та отвже перейшов до класичної аудіосистеми... щтатну акустику поскладав на полку і зробив двохсмугову систему + саб покнально. Сьогодні акурат встановив підсилювач на фронт і підготовив двері до встановлення акустики.
Підсилувачі розміщені сендвічем один над одним на задній стінці ящика сабвуфера.

Mercedes 15.07.2014 11:23

Не выдержала душа поэта (с) :D

garmas 15.07.2014 12:15

Цитата:

Сообщение от Mercedes (Сообщение 300867)
Не выдержала душа поэта (с) :D

100%
Я чекав коли Володя зірветься й поставить підсилювачі:D
Тепер бас появиться у дверках точно

Володимир 15.07.2014 13:41

Цитата:

Сообщение от garmas (Сообщение 300879)
Тепер бас появиться у дверках точно

Та дай бог, дай бог... вечером все стане відомо...

zmey_motor 15.07.2014 14:32

Цитата:

Сообщение от zmey_motor (Сообщение 298349)
Думаю,что это не надолго.

А я ,что говорил?:D

Володимир 15.07.2014 21:27

Знайшов я свій звук з мідбасом Helix S806.
Модель середини 2000-них, в дуже класному стані, практично без слідів установки.

garmas 15.07.2014 21:33

Володимир, маньяк!? Відки ти береш динаміки? У франківську дифіцин
Як звучить?

Рост ® 15.07.2014 21:52

Та добре вони звучать. От Хелікс Преціжн чули? Значно краще. В деталях. Запустити їх трохи складніше, хоча тут як кому повезе.

Володимир 15.07.2014 21:56

Вложений: 6
Цитата:

Сообщение от garmas (Сообщение 300920)
Відки ти береш динаміки?

Я маю телефони таких самих маніаків як я, і мені допомагають знайти те що птрібно. Головне бажання. Звучить так як я хотів, може наспівати?:russian:
Приїзди в КПД - послухаєш.
Ще кілька фоток машини як все вийшло.

Fender 16.07.2014 01:12

Знайшов я свій звук з мідбасом Helix S806.
Модель середини 2000-них, в дуже класному стані, практично без слідів установки.

Арт тоже бодрячком выглядит - как новенький Револьт). Как в итоге порезался или еще в настройке?
И мне нравится расположение усилов на ящике. А как вся конструкция ящика крепится в багажнике? В реальной "любительской" жизни кожа или гофра нужна?

Володимир 16.07.2014 10:00

Цитата:

Сообщение от Fender (Сообщение 300931)
А как вся конструкция ящика крепится в багажнике?

Ніяк, поки що, я над тим думаю. Сама конструкція важка, кілограм 20. Само по собі стоїть, але недай боже ДТП - та конструкція проламає мені спину. Тому не варто повторяти мої кроки і обладнання треба кріпити надійно.

Цитата:

Сообщение от Fender (Сообщение 300931)
В реальной "любительской" жизни кожа или гофра нужна?

Може і не нужна, але я перестраховуюсь: силовий іде під крилом потім вздовж порогу тому всі проходи через метал надійно захищені резиновими втулками (штатними, бо конструктори передбачили що я буду тянути кабель:)) і кабель в шкурі гадюки. Акустика також вся затянута в шкіру, проводка ГУ в жгутах бархатною ізолентою зароблена. МБ лежать просто під ковром в жгуті.

Fender 16.07.2014 21:06

Мысли по креплению уже есть? Где то видел крепление через болты крепления ремней под задними сидухами или снизу варить болты к багажнику и прикручивать барашками, чтобы можно было снимать для извлечения запаски.

Rost 17.07.2014 20:48

Каже minimal:D:D:D Якраз в клас 2500 :D:D:D Усім би такий minimal:D:D:D

Володимир 17.07.2014 21:00

Цитата:

Сообщение от Rost (Сообщение 301058)
Якраз в клас 2500

Вже нема ску че і класу 2500 нема:(

Як не крути, але таки як мінімум 1500 треба щоб хоч шось заграло. ІМХО.

Володимир 06.08.2014 09:46

Вложений: 2
Короче мінімал, не получився... Відсутність ШВІ кузова автомобіля і недостатня жорсткість кріплення мідбасу зіграли зі мною "злую шутку":drag:

Почну спочатку. З підготовки дверей... ну і якшо буде натхнення перероблю саб: хочу в нішу замість запаски разом з усілками...
Зараз в мене мідбас прикручений до фільонки через вузькі кільця з МДФ, думаю треба акустичний екран зробити більш "основатєльним". Для нормального функціонування склопідйомника мені потрібно наростити товщину "прокладки" на 24 мм. Є ідея це зробити з трьох шарів фанери товщиною 8 мм. Перших два шари планую зробити в вигляді "нашльопок" неправильної форми значно більших за діаметер динаміка щоб зайняти площу фільонки приблизно як показано на фото. А останній шар фанери вже зробити кільцем під динамік. Все надійно закріпити/склеїти. Пустоти між фанерою і фільонкою заповнити шпатлівкою з скловолокном. Що скажете? В мене мало досвіду по підготовці акустичного оформлення в дверях, тому сподіваюсь на ваші поради, але знаю одне, що без міцної і жорсткої основи я звуку не доб"юсь :out:

Володимир 09.08.2014 08:34

Знявши карти дверей виявив розслоєння кілець МДФ:out: чого би то... ну то таке. Старі прокладки - в смітник, зробив все по новому. Щоб набрати необхідну товщину проставки між динаміком і фільонкою 24 мм використав три шари 8-ми міліметрової фанери. Проставку прикріплю до фільонки в п"яти точках на болти М6. Кріплення динаміка на болти М4, що вкручуються в забивні гайки, попередньо запресовані в фанеру перед склеюванням подіуму. Фанера між собою склеїна клеєм Момент Столяр. Для надання жорсткості виріб пропитаний епоксидною смолою з армуванням склотканиною... За вихідні смола затвердне і буду займатись встановленням...

Володимир 18.08.2014 21:26

Ото фанерне дроч%ево я викинув... епоксидка сохла погано і не сподобалась мені та фанера...
Було принято рішенн зробити з дюралі але щоб набрати товщину 24мм то треба було добре пошурудіти щоб знайти матеріал... Знайшов і виникла друга проблема - фрезеровщики не хотіли братись робити мої акустичні підставки на динаміки... :wall:Думав може самотужки виріжу лобзиком і пилкою по металу, але після 3 см різу я зрозумів що того не зроблю...:out:
Отже опорне кільце під динамік було виточене з дюралюмінію товщиною 10мм, а ще 14мм - невже знову фанера чи МДФ:oh: була знайдена дубова дошка яка пролежала в ідеальних умовах з потрібною вологістю і вентиляцією років 40-50 (ще мій дідусь заготовляв). Короче відпиляв потрібний кавалок і поки домовлявся по телефону з майстром щоб зробити з неї потрібну заготовку, моя доця очистила її від товстого шару пилу:)

https://fbcdn-sphotos-g-a.akamaihd.n...e4f90504ba0aa7

Добавлено через 1 минуту
Отримав потрібну заготовку

https://fbcdn-sphotos-d-a.akamaihd.n...c03d8cc3593464

https://scontent-b.xx.fbcdn.net/hpho...0c&oe=5460ABD4

garmas 18.08.2014 21:33

Володимир, треба було ще пошукати, а може чорне дерево десь завалялось! :ga: щоб всіх жаба задавила

Текущее время: 11:52. Часовой пояс GMT +2.

Перевод: zCarot
autozvuk.org ©