![]() |
Re: Renault Kangoo 2000 год подиум в двери
Цитата:
А зачем тебе активный кроссовер в усилителе при такой магнитоле? |
Цитата:
|
Понятно....раз ставил предедущий хозяин...
Инструкцию на магнитофон хоть почитай, ты в курсе, что он процессорный? Что фильтры на усилителях тебе не нужны? Что все фильтры их порядки, уровни и задержки каджого динамика умеет регулировать сама магнитола.......... Я если не знаю как перебрать АКПП то и не лезу, хотя принцип работы очень хорошо знаю, и много могу говорить на тему переборки коробки...:) Смысл тот же |
почему клара пукает? только в двух полоске:out:, на усе активные фильтра отключены
|
а клара включена в режиме 2-х канального фронта или как???? Если да, то смотреть срезы на каналах.
П.с. Если чО, в субботу можно по дню пересечся - поЩупаем чЁ да как. |
Цитата:
|
ну это если совсем все плохо будет.:D
|
надо ставить в режим 3way. ;)
|
Сообщение секретного агента.
|
Цитата:
Добавлено через 4 минуты Цитата:
|
Цитата:
Плюс резонансы салона будут вносить кашу (в районе 1к). |
Цитата:
Сделать замшевый салон? от резонансов, ну в смысле перегородку кпп, низ торпеды |
Цитата:
... такими кроками як ви починаєте- нічого доброго не зробите,так як тратиться на побудову фронту 2 полосного багато часу,а коли слухати ж музику? замш,алькантара,велюр .... - лиш зменшить трохо косяк салону (інсталу) --для початку оформіть правильно двері --ВЧ виставити класично (між підголовники на рівні очей) ось тепер спектралаб і мікрофон скаже де лажа,а де феншуй:yes3: звичайно після розуміння що робиться на екрані АЧХ і ФЧХ Де вже буде косяк (на якомусь динаміку)- пробувати довороти міняти,віддаляти приближування ... успіхів! ЗІ: фільтри варто включити тільки на мафоні й стик НЧ і ВЧ зробити (припустим) 4 кгц, 2 порядком |
Цитата:
|
а мне звук нравится, натуральный и красивый :gordiy:
скачал SpectraLAB, буду проверять |
Цитата:
Зі: база буде дальній мід magnitola.org/nastroika-sistemy/143745-fazovoe-i-vremennóe-soglasovanie-dinamikov-na-chastote-razdela-polos-praktikum.html |
Цитата:
мид и сч? |
_kolenval,
Кожний салон індивідуальний як і динаміки... Тому важливо добитись стику полос на частоті розділу підбором зрізів й коригування затримок для рівного стику фази й Ачх. Не має бути як провалу, так і горбу...тому всяко буває..."Трєба пробувать" Вже 3,4 порядок впливають на звук й вносять свої видозміни у фазі так і у звуці.... Вухом дуже важко строїти те чого не розумієш що звучить... Також вухо не чує зміни фази на Вч після 5 кгц |
Цитата:
как по мне это редкий случай |
Цитата:
|
Текущее время: 22:55. Часовой пояс GMT +2. |
Перевод: zCarot
autozvuk.org ©