Всё об автозвуке

Всё об автозвуке (http://autozvuk.org/forum2/index.php)
-   Белый шум (http://autozvuk.org/forum2/forumdisplay.php?f=20)
-   -   Весна скоро. Пофлудимо про колеса? (http://autozvuk.org/forum2/showthread.php?t=10002)

Рост ® 15.03.2011 21:34

Re: Весна скоро. Пофлудимо про колеса?

Що ж, шини сьогодні взяв. Таки Бріджстоун. Подивимось, який це Сухов, літній "камінь", тому що зимовий дуже хороший. Цікаво, що навіть в понеділок, коли було до +15, що для зимових коліс таки занадто, довелось пару раз круто відгальмуватись - ні разу не зірвалась в юз! Злегка вражений. Тому що Барум Поляріс вже при +5 визжав свинею і залишав на асфальті довгі чорні смуги :)
А літнє взяв отакево: http://www.bridgestoneua.com/model/s...t-tourer-MY-01
Перезуюсь - відпишусь, як воно.
Тепер ще б диски знайти, а то пів Львова об'їздив, і нема штамповки з шириною 5,5. 5 є, а 5,5 - нема. Один Євродиск на весь Львів... Прийдеться з Києва замовляти, напевно.

nik_on_off 15.03.2011 21:52

Росте, переклади будь ласка на людську мову,що то воно є...:)
"Благодаря конструкции INCH UP уменьшается высота профиля шины и увеличивается диаметр диска.
Это позволит улучшить управляемость Вашей машины и создать ее стильный облик."

Що це за конструкція така?

Рост ® 15.03.2011 22:10

Цитата:

Сообщение от nik_on_off (Сообщение 111449)
Росте, переклади будь ласка на людську мову,що то воно є...

От коли сам зрозумію, тоді й перекладу :)
Поки що я зрозумів тільки, що це неймовірно круто :D

nik_on_off 15.03.2011 22:19

Цитата:

Сообщение от Рост ® (Сообщение 111454)
От коли сам зрозумію, тоді й перекладу :)
Поки що я зрозумів тільки, що це неймовірно круто :D

Добре, що ми не думаємо. А то б ми багато зрозуміли... (с):lol::lol::lol:

Рост ® 15.03.2011 22:29

Олеже, ти не повіриш, я думав. Не помогло :)
Пора підпис міняти :)

А якщо чесно, мені воно пофіг, який там інч-ап, чи інч-даун :) Якщо я почну розбиратися в кожній маркетинговій мульці виробників, то так і життя мимо пролетить :)

MultiK 17.03.2011 03:39

суть inch up видимо в том что вместо 195/70 14" можно поставить 17", но с меньшим профилем 225/45 17" типа займут столько же место сколько занимали 14 колеса с резиной в сборе... типа с их конструкций можно ставить диски до 3х дюймов больше чем были. но в чем тут новшество хз...
по ссылке приведен график что резина больше направлена на спорт :) очень интересно, жду первых впечатлений

Рост ® 28.03.2011 22:02

Ну що, перший день на літніх Бріджкаменюках.
А чьо, хороші колеса.
Найкраща загальна характеристика - інтелігентні.
Курсова стійкість хороша, при чому ненав'язлива, тобто руль з рук не вириває при намірі змінити траекторію. Але впевнено вертається до руху по прямій. Приємно.
В поворотах за асфальт тримаються дуже добре.
Шумність дуже помірна. В порівнянні з моїми попередніми Барум Брульянтіс - ті кричали на все горло, вікно відкривати не хотілося.
Керованість машини суттєво зросла, але це я ще перейшов з 70-го профілю на 60, тому очевидно.
В підлогу ще не пробував гальмувати, нехай трохи притруться, щоб об'єктивно про це сказати.
В дощ теж не їздив, оскільки сьогодні день сонячний :)
Дуже сподобалось, як поводять себе на ямах - відпрацьовують їх чітко, досить м'яко і власне інтелігентно. Я дуже переживав, що при переході з 70-го профілю на 60-й машина стане табуреткою, так навпаки - Брильянтіси товкли машиною страшно, хоч і були 70-ї висоти, а з цими навіть м'якіше ями проїжджаються! Дуже приємно.
Ну і вісімка на 14-их колесах зачотно дивиться.

Висновок. Більше в мене коліс-напівбрендів не буде. Треба від їзди задоволення отримувати, а не мучитись.

Роман MONDEO 28.03.2011 22:28

Цитата:

Сообщение от Рост ® (Сообщение 113866)
Ну що, перший день на літніх Бріджкаменюках.
А чьо, хороші колеса.
Найкраща загальна характеристика - інтелігентні.
Курсова стійкість хороша, при чому ненав'язлива, тобто руль з рук не вириває при намірі змінити траекторію. Але впевнено вертається до руху по прямій. Приємно.
В поворотах за асфальт тримаються дуже добре.
Шумність дуже помірна. В порівнянні з моїми попередніми Барум Брульянтіс - ті кричали на все горло, вікно відкривати не хотілося.
Керованість машини суттєво зросла, але це я ще перейшов з 70-го профілю на 60, тому очевидно.
В підлогу ще не пробував гальмувати, нехай трохи притруться, щоб об'єктивно про це сказати.
В дощ теж не їздив, оскільки сьогодні день сонячний :)
Дуже сподобалось, як поводять себе на ямах - відпрацьовують їх чітко, досить м'яко і власне інтелігентно. Я дуже переживав, що при переході з 70-го профілю на 60-й машина стане табуреткою, так навпаки - Брильянтіси товкли машиною страшно, хоч і були 70-ї висоти, а з цими навіть м'якіше ями проїжджаються! Дуже приємно.
Ну і вісімка на 14-их колесах зачотно дивиться.

Висновок. Більше в мене коліс-напівбрендів не буде. Треба від їзди задоволення отримувати, а не мучитись.

ссори, а что за авто?

Рост ® 28.03.2011 22:37

Цитата:

Сообщение от Роман MONDEO (Сообщение 113868)
ссори, а что за авто?

А яка ще вісімка може зачотно дивитись на 14-х колесах? Не RX8 же :)

jivot 31.03.2011 18:57

Цитата:

Сообщение от Рост ® (Сообщение 113866)

Тоді треба 205/40/16...

Текущее время: 19:23. Часовой пояс GMT +2.

Перевод: zCarot
autozvuk.org ©